Kızlar lutfen benide linçlemeyin bu konu yüzünden.herzaman bu tarz konular açmıyorum. 6 aylık bebegim var uzun zamandan sonra ilk defa markete gittim. Normalde eşim alıyordu ihtiyaç oldukça. Eşim bebeğe baktı .sen çık bir hava al hemde alısveriş yaparsın dedi. (Demez olaydı

) markete girdim yağ yok. neyse 2 3 marketten sonra buldum. Yağ 150tl , yumurta 45tl , zeytin 50tl ,peynir 40tl ,kızın maması 180tl vs. Resmen elim ayağım suratım titredi . Yıllar sonra anksiyeten bugün tavan yaptı. Bu ne yahu. artık insanlar yumurtada mı yiyemeyecekler. Rahmetli ananeciğim iyikide yumurta var fukara aşı derdi. Yumurta sabah öğle akşam yenir derdi. Eskiden yokluk zamanlarında 2 3 yumurta kırar yerdi insanlar. Şimdi o da lüks oldu. Kadının biri yumurta reyonunda artık sabahları 4 kişiye 3 yumurta kaynatıp dilimliyorum diyordu. Yollarda her köşede tek muhabbet bugün yağ şu fiyat. minübüse bindim insanların tek muhabbeti un yağ şeker. Eve kendimi zor attım . Resmen yaprak gibi titredim ve içime büyük bir korku girdi. şuandada sanki dayak yemiş gibi heryerim ağrıyor. Allah sonumuzu hayır etsin herkesin evine bolluk bereket versin. Ama bunlar kötü günlermi yoksa daha kötü günlerin başlangıcımı bilemedim