Market alısverişi ve anksiyete

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar lutfen benide linçlemeyin bu konu yüzünden.herzaman bu tarz konular açmıyorum. 6 aylık bebegim var uzun zamandan sonra ilk defa markete gittim. Normalde eşim alıyordu ihtiyaç oldukça. Eşim bebeğe baktı .sen çık bir hava al hemde alısveriş yaparsın dedi. (Demez olaydı 😢) markete girdim yağ yok. neyse 2 3 marketten sonra buldum. Yağ 150tl , yumurta 45tl , zeytin 50tl ,peynir 40tl ,kızın maması 180tl vs. Resmen elim ayağım suratım titredi . Yıllar sonra anksiyeten bugün tavan yaptı. Bu ne yahu. artık insanlar yumurtada mı yiyemeyecekler. Rahmetli ananeciğim iyikide yumurta var fukara aşı derdi. Yumurta sabah öğle akşam yenir derdi. Eskiden yokluk zamanlarında 2 3 yumurta kırar yerdi insanlar. Şimdi o da lüks oldu. Kadının biri yumurta reyonunda artık sabahları 4 kişiye 3 yumurta kaynatıp dilimliyorum diyordu. Yollarda her köşede tek muhabbet bugün yağ şu fiyat. minübüse bindim insanların tek muhabbeti un yağ şeker. Eve kendimi zor attım . Resmen yaprak gibi titredim ve içime büyük bir korku girdi. şuandada sanki dayak yemiş gibi heryerim ağrıyor. Allah sonumuzu hayır etsin herkesin evine bolluk bereket versin. Ama bunlar kötü günlermi yoksa daha kötü günlerin başlangıcımı bilemedim 😦
Kaç aydır durum bu bunun farkına yeni varmanızda garip aksiyeteniz tavan yapmak için bahane aramış bence.

Kaç aydır durum bu bunun farkına yeni varmanızda garip aksiyeteniz tavan yapmak için bahane aramış bence.
kadın beyin ameliyatı oldum evden yeni yeni çıkıyorum yazdı.bahane nerede bunun?psikoloji bile bozulur ameliyat sonrası nöbetler geçirir .sizin de konuyu okumadan dan diye yorum yapmanız garip

Siz nerede yaşıyorsunuz yahu..aylardır bu durum var.Siz olaya bugün mü vakıf oldunuz
Hanım efendi küçük bebeğim var, markete uzun zamandır yeni çıktım demiş. Üstelik beyin ameliyatı olmuş. Neden dinlemeden etmeden konudan alakasız yorum yaparsınız? Amaç?
Bende hamileyim, market alışverişini eşim yapıyor. Fişlerden anlıyorum neye ne kadar zam gelmiş.

kadın beyin ameliyatı oldum evden yeni yeni çıkıyorum yazdı.bahane nerede bunun?psikoloji bile bozulur ameliyat sonrası nöbetler geçirir .sizin de konuyu okumadan dan diye yorum yapmanız garip
Kadının anksiyete nöbeti geçireceği zamana bile burnunu sokmaya cüret

Hanım efendi küçük bebeğim var, markete uzun zamandır yeni çıktım demiş. Üstelik beyin ameliyatı olmuş. Neden dinlemeden etmeden konudan alakasız yorum yaparsınız? Amaç?
Bende hamileyim, market alışverişini eşim yapıyor. Fişlerden anlıyorum neye ne kadar zam gelmiş.
Ooo duyar kasanlardan bir demet..Bir kere sakin ol ordan çar car çatlama bu bir.İkincisi kimseyi ipe goturup idam etmedik nerede yaşıyorsun dedik.Hanimefendi ameliyat olmuşsa eşiyle annesiyle babasıyla bir komşusuyla da mi hiç bu korkunç hayat pahalılığıni hiç konuşmadı bilmiyor.Beyin ameliyatı olunca bunlar yasaklı muhabbetler mi.Neredeyse memleketin halini kundakta ki bebekler dile gelip konuşacak biz gunaydin diyince..ama şöyle böyle..hadi be

Ayrıca ilk mesajında ameliyat yazmıyor bayan duyar kasan ..Sen önce oku anla aklını da kendine sakla .

Ooo duyar kasanlardan bir demet..Bir kere sakin ol ordan çar car çatlama bu bir.İkincisi kimseyi ipe goturup idam etmedik nerede yaşıyorsun dedik.Hanimefendi ameliyat olmuşsa eşiyle annesiyle babasıyla bir komşusuyla da mi hiç bu korkunç hayat pahalılığıni hiç konuşmadı bilmiyor.Beyin ameliyatı olunca bunlar yasaklı muhabbetler mi.Neredeyse memleketin halini kundakta ki bebekler dile gelip konuşacak biz gunaydin diyince..ama şöyle böyle..hadi be
Beğenmedim atanlar çok umrumdaydiniz ya..

Diger markalar onun 3 kati oldugu icin stoklanmasin diye sanirim.
Ama asiri sacma esim 4 alip gecse arkasından ben 4 alip gecsem kim ne diyebilir.
Toptancılar marketçiler gidip alıyor diye kısıtlıyoruz demişlerdi geçen sene. Bende iki gün arayla gittim aldım napim o zaman bulaşık deterjanını🙈

ülke memnun halinden daha dün bir tanıdık asgari ücrete zam aldığı için sevinç çığlığı atıyordu reis sağolsun zam yaptırdı diye
Aaa ben dün Matematik hesabı ile açıkladığım halde Sosyal medyada "hayinn"oldum .
Kimseye birşey anlatamazsın boşuna uğraşma.

Mana verdigini yaşamadan ölmez insan oğlu sende bunu bil ozaman görürsün duyarıda kasmayıda beni hatırlarsın

Mana verdigini yaşamadan ölmez insan oğlu sende bunu bil ozaman görürsün duyarıda kasmayıda beni hatırlarsın
Yahu herhalde akıl tutulması yaşıyorsunuz.İnsani çıldırtır sizin gibiler.Esin ile konuşmuyor musun hemşire annen baban yok mu senin .Beddua seansına da geçilmiş.Ver gazı saksakcilarina ohhh .Fakat sekerim ben umursamam bunları.

Yahu herhalde akıl tutulması yaşıyorsunuz.İnsani çıldırtır sizin gibiler.Esin ile konuşmuyor musun hemşire annen baban yok mu senin .Beddua seansına da geçilmiş.Ver gazı saksakcilarina ohhh .Fakat sekerim ben umursamam bunları.

Sen insanlığını kaybetmışsin gerçekten çok yazık. Acıdım çevrendeki insanlara. Tabi bu dille çevrende insan bıraktıysan.

Sen insanlığını kaybetmışsin gerçekten çok yazık. Acıdım çevrendeki insanlara. Tabi bu dille çevrende insan bıraktıysan.
Şaka mısın sen .Sen sorulan sorulara cvp vermektense niye gerçek olup olmadığı bile meçhul bir ameliyatın arkasına sığınıyorsun.Tabi dan dan konuşulması hoşuna gitmedi.Nerdeyse mezarda ki ölüler duydu ekonomik krizi hanımefendiye günaydın dedik kıyamet koptu. Sen desene benim dünyadan haberim yok diye.Hadi sende saksakcilarinda anca gidersiniz.

Şaka mısın sen .Sen sorulan sorulara cvp vermektense niye gerçek olup olmadığı bile meçhul bir ameliyatın arkasına sığınıyorsun.Tabi dan dan konuşulması hoşuna gitmedi.Nerdeyse mezarda ki ölüler duydu ekonomik krizi hanımefendiye günaydın dedik kıyamet koptu. Sen desene benim dünyadan haberim yok diye.Hadi sende saksakcilarinda anca gidersiniz.

Ya sen hastasın gerçekten. İnsanlara yazdığın yorumların tamamı aşağılayıcı ve iğneleyici. Sanırım gerçek hayatta çok eziliyorsun , seni insan yerine koyan yok ve duygularını burada insanlara saldırarak bastırıyorsun. Hakikaten acınası haldesin.

Ya sen hastasın gerçekten. İnsanlara yazdığın yorumların tamamı aşağılayıcı ve iğneleyici. Sanırım gerçek hayatta çok eziliyorsun , seni insan yerine koyan yok ve duygularını burada insanlara saldırarak bastırıyorsun. Hakikaten acınası haldesin.
Yoo akıllı ve hazırcevap biriyim.Ayrica devamlı hakaret edip mağduru oynamak alkışlanacak bir durum.Kapasiten varsa sende yaz.Hic ezilmem gördüğün gibi Allah'ın kuluna minnetim yok.Hak edene cevap veririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X