- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
Careniz, size saygi duymalarini ogretmek...
Biri hirsiz der, gider kocasina ispiyonlar...
Daha da acisi kocasi da gider karisini haksiz bulur...
Siz de cit yok ama...
Ben o evi basina yikardim onlarin ama anlarim, hayat herkes icin farkli, size kizmiyorum, size verilen hayata kiziyorum...
Eger kayinvalide parasi ile gecinirseniz, eline bakarsaniz, sayilmazsaniz...
Ise girin calisin, gidin almak istediginizi alin...
Ben ilk yorumu yapan arkadaşıma katılıyorum, eğer imkanlarınız varsa çalışmaya bakın ama çalışıp paranızın hepsini kocanıza vermeye kalkmayın sakın, eğer böyle bir imkanınız yoksa bir daha alışveriş ve para olaylarında hiç bir şekilde yardımda bulunmayın, bırakın kendisi gitsin alsın taşısın...
Canim sen parayi bulmak icin yardim isteme bence kv ve esinin sana güvensizligini ortadan kaldormak icin yardim iste. Kv ne once bir insan oldugunu, ustelik onun oglunun esi olduğunu,böyle bir şeyi yapmayacağıni, kendisinin hata yapmis olabilcegini soyle. Kv ne para degil insanlik lazim. Eşin için dicek söz bulamıyorum. Sana bole yapip nasl hala aksam yatağına yatıyor hayretteyim. Ama ikisinede bu yüzü veren sensin. Tepkini göster
Bir daha parayı aldığın gibi evden çıkarken sayarsın. Düşürmüş olma ihtimalin var mı acaba? Bir de markete gidince de şöyle aldıklarını kabataslak kafanda toparla. Daha ucuzlarını al kasaya gelmeden :)
Kayınvalidene şaşırmadım canım. Hep böyle bir şeyler yapıyor o kadın. Böreğe saçı o koymuş desen şaşırmam burda. Sen kendini ezdirdikçe böyle devam eder bu.
Ben gelip sacini basini yolup agzina verecem su kadinin artik ya nedir sana zulmu
Parayı kesinlikle düşürmedim. Kabanımın cebindeydi.derin bi cep değil ama bu güne kadar düşürmedim ordan bi şey.
Iyide parayı vermezsem nasıl tekrardan güvenleri kazanabilirmişim kiama öyle bir para yok bende
Bir yerlerden para toparlayıp/biriktirip güven kazanmak adına vermeyin sakın. Böyle bir şey yapmadığınız bir hırsızlığı kabul etmek olur, "bak ben demedim mi"ye varır iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?