Market alışverişi yapmakda suç oldu:(

Gecmemisgunler1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
166
8
0
35
Balıkesir
Iyi geceler arkadaşlar. Geçen Perşembe günü mutfak alışverişi için markete gitdim. Kayınvalidem liste hazırladı hepsini sırayla aldım eksiksiz bi şekilde ne istedinse aldım. Kasaya gittim ama sadece 50 ytl vardı ve yetmedi bir kısım erzagı çıkarmak zorumda kaldım. Eve gitdim. Erzakları yerleştiriyorum bana niye pirinç almadın niye margarimi almadın bu cips listede yoktu niye aldın diye tersledi. Bir tane cips aldım diye aklı çıktı.hakbuki benimde canım bişeyler isteyebiliyo ne yapabilirim kiPara yetmediğini az para verdiğini söyledim. Ama bana 2 tane 50 ytl verdiğini ve o kadar paraya böyle az erzak gelmiceğini parayı naptığımı sorup duruyo. Halbuki bi tane 50 ytl vardı ve bana inanmıyo. Yanında parayı aldığımda kontrole etseydim bana hırsız muamalesi yapamıcaktı. Ve akşam eşime ispiklemicekti. Eşimde koskaca kadın yalan atacak değil ya deyip ona inandı ben şimdi napmalıyım nasıl inandırayım. Çıkar o parayı ver diye tutturdu kayınvalidem ama yemin ederim 1 tane 50 ytl vardı,niçin çalıyım ki zaten o günden beri sabahtan akşama kadar parayı istiyor bana bi yol bulun

Careniz, size saygi duymalarini ogretmek...
Biri hirsiz der, gider kocasina ispiyonlar...
Daha da acisi kocasi da gider karisini haksiz bulur...
Siz de cit yok ama...
Ben o evi basina yikardim onlarin ama anlarim, hayat herkes icin farkli, size kizmiyorum, size verilen hayata kiziyorum...
Eger kayinvalide parasi ile gecinirseniz, eline bakarsaniz, sayilmazsaniz...
Ise girin calisin, gidin almak istediginizi alin...

Bana iyi yaklaştığınız için teşekkürederim. Herkezin hor görüyo artık beni.bu yüzden işe başladığım halde satış yapamıyorum. Bi süredir evde mantı yapıp satıyorum.ama kayınvalidem beni hep kötüleyip rezil ettiği için siparişde alamıyorum Para kazanamıyorum. Böreğimden Kıl çıkdığını belki biliysunuzdur bu yüzden rezil oldum zaten

Son düzenleme:
Ben ilk yorumu yapan arkadaşıma katılıyorum, eğer imkanlarınız varsa çalışmaya bakın ama çalışıp paranızın hepsini kocanıza vermeye kalkmayın sakın, eğer böyle bir imkanınız yoksa bir daha alışveriş ve para olaylarında hiç bir şekilde yardımda bulunmayın, bırakın kendisi gitsin alsın taşısın...

Kv,kp yaşamak neden?eşinizi alın kiraya çıkın,siz de çalışın.işte o zaman kimse cipsinize karışmaz ve vermediği paranın hesabını soramaz.yaşınız küçük mü sizin?

Son düzenleme:
Bir daha parayı aldığın gibi evden çıkarken sayarsın. Düşürmüş olma ihtimalin var mı acaba? Bir de markete gidince de şöyle aldıklarını kabataslak kafanda toparla. Daha ucuzlarını al kasaya gelmeden :)

Kayınvalidene şaşırmadım canım. Hep böyle bir şeyler yapıyor o kadın. Böreğe saçı o koymuş desen şaşırmam burda. Sen kendini ezdirdikçe böyle devam eder bu.

Canim sen parayi bulmak icin yardim isteme bence kv ve esinin sana güvensizligini ortadan kaldormak icin yardim iste. Kv ne once bir insan oldugunu, ustelik onun oglunun esi olduğunu,böyle bir şeyi yapmayacağıni, kendisinin hata yapmis olabilcegini soyle. Kv ne para degil insanlik lazim. Eşin için dicek söz bulamıyorum. Sana bole yapip nasl hala aksam yatağına yatıyor hayretteyim. Ama ikisinede bu yüzü veren sensin. Tepkini göster

Aynen...
Isin ucundan tuttunuz diye laf yiyecekseniz, yapmayin...
Bu arada is konusunda da kayinvalidenizin cevresine ihtiyac duydugunuz degil, bagimsiz oldugunuz bir is yapin...
Siz bu tavirla devam ederseniz hor gorurler, kendinize guvenin ve sinirlarinizi cizin...
Kimseden daha az saygi duyulmayi haketmiyorsunuz...

Iyide parayı vermezsem nasıl tekrardan güvenleri kazanabilirmişim ki ama öyle bir para yok bende

Parayı kesinlikle düşürmedim. Kabanımın cebindeydi.derin bi cep değil ama bu güne kadar düşürmedim ordan bi şey.

valla hanımlar hiç konu sahibinin kv sine laf etmeyin
ondan önce bi koca var bu kızı bu kadar ezdiren,elini kolunu bağlayıp manyak anasının dibinden başka bi yere götürmeyen
ve bence o kocadan bi cacık olmaz

1 cipsin 50 tlnin hesabı soruluyor ha..

yazık koskoca kadına yakışmayan hareketler bunlar.

tr genelinde psikolojik test uygulansa akıl hastanesi yapılmadık cadde kalmaz yeminle.

Son düzenleme:
Iyide parayı vermezsem nasıl tekrardan güvenleri kazanabilirmişim ki ama öyle bir para yok bende

Bir yerlerden para toparlayıp/biriktirip güven kazanmak adına vermeyin sakın. Böyle bir şey yapmadığınız bir hırsızlığı kabul etmek olur, "bak ben demedim mi"ye varır iş

Bir yerlerden para toparlayıp/biriktirip güven kazanmak adına vermeyin sakın. Böyle bir şey yapmadığınız bir hırsızlığı kabul etmek olur, "bak ben demedim mi"ye varır iş

Yani aslında birikmiş 30 ytlem var. Üstünü tamamlayıp vermeyi düşünüyorumbu beladan kurtulmak için ama daha ben kim bilir ne zaman biriktirim. Zaten senin paran var 50 ytl sende deyip parada vermezse ya eşimde vermez annesi yüzünden

tepki göstermednmi bu sözler karşısında basık yetişmişsnz baştan ezik durmuşsun..şunu söyle bundan sonra ben ialış-verişe yollamzsnz para vermezsn olur biter de..ayıp bee..hesap sorıuyr birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…