- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
Ben eşime şikayette bulunmadan kayınvalidem telefon ediyo yetiştiriyo. E her zaman konturumde olmuyo ki arayamıyorum ondan önce. Onun telefonu hatlı tabi o yüzden rahatça arayıp ispikliyo benigüzelim yeminle meminle olacak iş deil önce kendni deiş bştan boyun eğmişsin bi kendine gel sen ya neden kendni ezik duruma komik duruma düşürüyorsun..tavrın ıgöster dişini göster kedi gibi olma pençe göstericn kayıvalidelere bağıran kazanır canım..o 1 sölerse sen 10 söel ona bağır çağır eşine şikayet et bak noluyr
Yani aslında birikmiş 30 ytlem var. Üstünü tamamlayıp vermeyi düşünüyorumbu beladan kurtulmak için ama daha ben kim bilir ne zaman biriktirim. Zaten senin paran var 50 ytl sende deyip parada vermezse ya eşimde vermez annesi yüzünden
Tam olarak neye gülüyorsunuz? O zaman bende bu yorumunuza gülüyorum
Tamam şindi anladım sağolasınhem telefondan girdigim icin hem de sinirlerim zipladigi icin yanlis yazimlar olmus kusura bakmayin. duzelttim simdi tekrardan bakarsaniz anlayabilirsiniz.
Ben eşime şikayette bulunmadan kayınvalidem telefon ediyo yetiştiriyo. E her zaman konturumde olmuyo ki arayamıyorum ondan önce. Onun telefonu hatlı tabi o yüzden rahatça arayıp ispikliyo beni
Koskoca kadın yalan mı atacak tabiki inanırımdiyo. Ne diyim oda annesi inanmamazlık nasıl olsun günah olur
Gul tabi cnm gUlmek guzeldir
Sen akıllanmazsın :)
eşinizle gece uyumuyormusunuz beraber o zaman odanıza geçince ne bu annen böle şöle de..telefonla olacak şey değil zaten.sen kadınlığını göstericen..canım senin iyi bi yönetmek lazım dişilik konusunda..
Dişilikle kayınvalidemin ne alakası var ki oda dişi nihayetinde
eşinizle gece uyumuyormusunuz beraber o zaman odanıza geçince ne bu annen böle şöle de..telefonla olacak şey değil zaten.sen kadınlığını göstericen..canım senin iyi bi yönetmek lazım dişilik konusunda..
Dişilikle kayınvalidemin ne alakası var ki oda dişi nihayetinde
istediği kadar dişilik yapsın koca da karakter yok karakter,hem dişilik le ne alakası var bu gibi durumların Allah aşkınıza
o zaman kv kp vs istemeyen kadınlar kocalarına seks esnasında gazı versin,adamlar bir daha anasının babasının yüzüne bakmasın bu mu yani
dişilik+kombinezon+parfüm=avuçta oynayan koca
4yıllık evliyiz beni tabiki tanıyor eşim. Nasıl tanımasın. Eşim çalışıyo ama ev iradesi kayınvalidemde
malesef öyle akıll ıolup kocayıda avvuçta tutmak isteniyorsa çoğu erkeklr bundan analr hoş bunu nkocasıda anlamz baştan belli ..kzı zaten anlamıyr sessiz biri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?