Market alışverişi yapmakda suç oldu:(

Ben eşime şikayette bulunmadan kayınvalidem telefon ediyo yetiştiriyo. E her zaman konturumde olmuyo ki arayamıyorum ondan önce. Onun telefonu hatlı tabi o yüzden rahatça arayıp ispikliyo beni

Sen hırsız mısın? Nasıl cümleler bunlar yapmadığın bir şeyle suçlanıyorsun ve daha kötüsü bunu kabul ediyosun.. Ses çıkarmıyosun.. Senin psikolojini bozmuş bunlar ana oğul bu nedir ya.. Susma asla! Ezdirme kendini sakın ama sakın!

eğer parayı bulup buluşturup ellerine verirsen tamam bu hırsız derler,sakın yapma öyle bişey
zatwn bence kvden bu olayı sırf bunun için çıkartmıştır,zarf atıyo sana

Ben eşime şikayette bulunmadan kayınvalidem telefon ediyo yetiştiriyo. E her zaman konturumde olmuyo ki arayamıyorum ondan önce. Onun telefonu hatlı tabi o yüzden rahatça arayıp ispikliyo beni

eşinizle gece uyumuyormusunuz beraber o zaman odanıza geçince ne bu annen böle şöle de..telefonla olacak şey değil zaten.sen kadınlığını göstericen..canım senin iyi bi yönetmek lazım dişilik konusunda..

istediği kadar dişilik yapsın koca da karakter yok karakter,hem dişilik le ne alakası var bu gibi durumların Allah aşkınıza
o zaman kv kp vs istemeyen kadınlar kocalarına seks esnasında gazı versin,adamlar bir daha anasının babasının yüzüne bakmasın bu mu yani
dişilik+kombinezon+parfüm=avuçta oynayan koca

Dişilikle kayınvalidemin ne alakası var ki oda dişi nihayetinde

eşine göstericen dırdır edicen yani biraz da kv ni şikayet edicen demek istedim..eşinden kaynaklanıyor herşey baksana annesini savunuyor..senin yanında olması lazım iken..bende evliyim eşim böle bişi diyemez hoş kayınvalidem asla yapamaz haddi deil ..sen sessiz oldukça üstüne gelirler yani onu demek istiyorum aç gözünü..

malesef öyle akıll ıolup kocayıda avvuçta tutmak isteniyorsa çoğu erkeklr bundan analr hoş bunu nkocasıda anlamz baştan belli ..kzı zaten anlamıyr sessiz biri..

4yıllık evliyiz beni tabiki tanıyor eşim. Nasıl tanımasın. Eşim çalışıyo ama ev iradesi kayınvalidemde

Seni taniyaneesin oan annesine senin asla boyle birsey yapmayacagini anlatirdi sert bir dille...
esin calisiyomus ustelik yani kendi paranla rezil olmak bu..
kusura bakma ama boyle konulae aile icinde sinirimi bozuyor ..
yani nasil hirsizlikla suclar seni...
insan halidir kaybetmis bile olsan , yuzune vurmamasi lazimdi ..

malesef öyle akıll ıolup kocayıda avvuçta tutmak isteniyorsa çoğu erkeklr bundan analr hoş bunu nkocasıda anlamz baştan belli ..kzı zaten anlamıyr sessiz biri..

seven adamla günlerce sevişme,yine de gözünün içine bakar

senin kastettiğin sadece dürtüleriyle yaşayan erkekler için geçerli

kocasını elinde tutmak,istediğini yaptırmak için birisi sevişiyorsa bilin ki o sevişmiyor bir nevi alışveriş-takas yapıyordur..

Uzuldum hırsız muamelesi gormenize..
Bn olsam ne yapar ne eder o parayi toplar veririm. Verirken de "buyrun beni calmakla itham ettiginiz para. Bu para kimseyi ne fakir eder ne de zenginlestirir.
Allaha sukur kimsenin hele de sevdigim adamin annesinin parasini calacak kadar dusmedim. Sadakam olsun." Derdim.
Esime gelince de ona da bir ellilik verir. "Al sana da bir ellilik beni sunun icin kirdin ya helal olsun sana" derdim.
Ayrica maalesef sizin gibi saf ve temiz insanlari ezen cok oluyor bu hayatta. Burada bile ornek verdi.
Ben konu sahibine hic gulmedim. Uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…