Market alışverişi yapmakda suç oldu:(

Ananem bazen yuz lira verecekse katli olduğundan icinde bir tane daha oluyor ve iki yüz veriyor. :-D O kaynanana de ki annnecimm insan hata yapabilir bu sende olabirsin ama sana inanmayacagi icin sen direk sole de ona...annecim insan bunayinca hesabini bilemeyebiliyor sen bana iki yerine bi vermis olabilirsin. Olmayan parayida cikaramayacagima gore artik parani verirken sıkıca kontrol et ole ver...

tepki göstermednmi bu sözler karşısında basık yetişmişsnz baştan ezik durmuşsun..şunu söyle bundan sonra ben ialış-verişe yollamzsnz para vermezsn olur biter de..ayıp bee..hesap sorıuyr birde.

Hiç tepki vermez olabilir miyim Allah askınıza . Ne büyük yeminler ettim de inandıramadım bi türlü.

Koskoca kadın yalan mı atacak tabiki inanırımdiyo. Ne diyim oda annesi inanmamazlık nasıl olsun günah olur

Yahu sende garipsin sende karısısin. Sana inanmamak senin hakkini yenwk gunahini almak gunah degil. Anasina inanmamak mi gunah... sana yaptıkları kul hakki Biliosun demi..

Ayrica ytl değil o tl olalı cok oldu. Cok bilmislik degil de rahatsız oldum tl deyiver :-D

Kv Herşeyin Farkında Bilerek Yapıyor Herşeyi

En Kötüsü de Kocanız Adam Değil Malesef Ama Şunu Söyleyim Kesinlikle O Parayı Vermeyin Haklıyken Haksız Olmayın

Yeter artık düzeltmeyiverin kelimelerimi

Yapmadığınızı söyleyip yeminler ettiğiniz bir konuda geri adım atıp parayı sanki siz almışsınız gibi verirseniz, bundan sonra hiçbir dediğinize eşinizi inandıramazsınız ve kayınvalideniz iyice üstünüze gelmeye başlar.

ya Allah rizasi icin hala nasil ben parayi biriktirip verecem diyebiliyorsunuz?
Baslarim boyle kocayada anaya da ya niye ezdiriyorsunuz kendinizi bu ne ya! Aklinizi basiniza alin sakin para biriktirip vermeye calismayin. Kim ki onlar size hirsiz diyebiliyorlar?

Son düzenleme:
Mantıklarını mı satıp ödememi söylüyosunuz anlamadım

Ben bu uyeye cok guluyorum sitcom gibi kiz diger konularini da okursaniz anlarsiniZ:)

ahaha sesli güldüm valla aynen öyle ..yeminelr edyrmuş yeterlimi ..artı kyenine kims einanamıyr malesef he harcadım iyi yaptım oh dese bak ne oluyr :)

ne kadar ayip, cok ayip bu yaptiklari..
esininde kayinvalideninde...

hadi kaynanan biyle birsey yapti , peki esine ne demeli....
parayi vermeden tekrar guvenlerini kazanamam
demissin ...

asil parayi versen , soylediginde hakli cikartacaksin kadini
Ve o saaten sonra ne kaybolursa , senin ustune kalacak.
ayrica esin calismiyomu?
Seninde imkanin varsa , bir is bul ve calis Ve kaynananin eline
Bakma....

esinlede bu konuyu konus ... seni yeterince tanimiyo sanirim.

4yıllık evliyiz beni tabiki tanıyor eşim. Nasıl tanımasın. Eşim çalışıyo ama ev iradesi kayınvalidemde

Hiç tepki vermez olabilir miyim Allah askınıza . Ne büyük yeminler ettim de inandıramadım bi türlü.

güzelim yeminle meminle olacak iş deil önce kendni deiş bştan boyun eğmişsin bi kendine gel sen ya neden kendni ezik duruma komik duruma düşürüyorsun..tavrın ıgöster dişini göster kedi gibi olma pençe göstericn kayıvalidelere bağıran kazanır canım..o 1 sölerse sen 10 söel ona bağır çağır eşine şikayet et bak noluyr

Tatlım senin kayınvalidenin uğraşacak hiç bir işi yok gece gündüz seni didikliyor herhalde.. Bir ara yarışma programına katılmayı düşünüyordu. Ne oldu o işe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…