- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
Kocanıza almadınız dediniz ve size inanmadı asıl büyük sorun burda bence ne kötü birşey
tepki göstermednmi bu sözler karşısında basık yetişmişsnz baştan ezik durmuşsun..şunu söyle bundan sonra ben ialış-verişe yollamzsnz para vermezsn olur biter de..ayıp bee..hesap sorıuyr birde.
Koskoca kadın yalan mı atacak tabiki inanırımdiyo. Ne diyim oda annesi inanmamazlık nasıl olsun günah olur
Yahu sende garipsin sende karısısin. Sana inanmamak senin hakkini yenwk gunahini almak gunah degil. Anasina inanmamak mi gunah... sana yaptıkları kul hakki Biliosun demi..
Ayrica ytl değil o tl olalı cok oldu. Cok bilmislik degil de rahatsız oldum tl deyiver :-D
Yani aslında birikmiş 30 ytlem var. Üstünü tamamlayıp vermeyi düşünüyorumbu beladan kurtulmak için ama daha ben kim bilir ne zaman biriktirim. Zaten senin paran var 50 ytl sende deyip parada vermezse ya eşimde vermez annesi yüzünden
Ben bu uyeye cok guluyorum sitcom gibi kiz diger konularini da okursaniz anlarsiniZ:)
ya Allah rizasi icin hala nasil ben parayi biriktirip verecem diyebiliyorsunuz?Yani aslında birikmiş 30 ytlem var. Üstünü tamamlayıp vermeyi düşünüyorumbu beladan kurtulmak için ama daha ben kim bilir ne zaman biriktirim. Zaten senin paran var 50 ytl sende deyip parada vermezse ya eşimde vermez annesi yüzünden
Ben bu uyeye cok guluyorum sitcom gibi kiz diger konularini da okursaniz anlarsiniZ:)
Mantıklarını mı satıp ödememi söylüyosunuz anlamadımya All rizasi icin hala nasil ben parayi biriktirip verecem diyebiliyorsunuz?
Baslarim boyle kocayada anaya da ya niye ezdiriyorsunuz kendinizi bu ne ya! Aklinizi basiniza alin satin para biriktirip vermeye calismayin. Kim ki onlar size kirdi diyebiliyorlar?
Yazdıklarınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor düzgün yazın bi zahmetde anlayalımahaha sesli güldüm valla aynen öyle ..yeminelr edyrmuş yeterlimi ..artı kyenine kims einanamıyr malesef he harcadım iyi yaptım oh dese bak ne oluyr :)
ne kadar ayip, cok ayip bu yaptiklari..
esininde kayinvalideninde...
hadi kaynanan biyle birsey yapti , peki esine ne demeli....
parayi vermeden tekrar guvenlerini kazanamam
demissin ...
asil parayi versen , soylediginde hakli cikartacaksin kadini
Ve o saaten sonra ne kaybolursa , senin ustune kalacak.
ayrica esin calismiyomu?
Seninde imkanin varsa , bir is bul ve calis Ve kaynananin eline
Bakma....
esinlede bu konuyu konus ... seni yeterince tanimiyo sanirim.
Hiç tepki vermez olabilir miyim Allah askınıza . Ne büyük yeminler ettim de inandıramadım bi türlü.
Eski konuları nasıl okuyoruz bir yardım edinn .. :)
Mantıklarını mı satıp ödememi söylüyosunuz anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?