Market alışverişim sorun oldu

saydığınız malzemeler 200 lira mı tuttu!??çok tutmuş cidden ben o günlük ne lazımsa sadece onu alıyorum ,böylece hem fazla eşya alıp bozulmasını engellemiş oluyorum hem de az tutuyor ...

Vallahi bazı konuları okuyunca halime şükrediyorum.Eşim hiç böyle seylerin hesabını yapmaz.Bide hakkaten gereksiz ve lüks birşey almamışsın.Hatalı değilsin yani.Hiç kendinde kabahat arama.

Hiç hoşlanmam böyle tavırlardan tamam evet dikkatli olmak lazim ama sonucta eve ortak almissiniz daha kibar olabilirdi kusmek abartı esiniz normalde cimri midir ?

Ya sanki gidip ikinci bir çamaşır makinesi almışsınız gibi ne bu afra tafra! Altı üstü kaşar. Ay yediğimde içtiğimde gözü olan insanla aynı sofraya oturmak bile işkence olurdu benim için ya

Hayat pahalı hem de aldıklarınız gayet gerekli malzemeler boşa tafrası .Eline liste verin madem kendi yapsın alışverisi sana edeceği tepkiyi kendi kendine yapip diline dolar belki.

Tavrı yanlış olmuş eşinizin tabiki ama her zaman böyle biri değilse belki size anlatamadığı maddi sıkıntısı vardır alttan alıp çözülmesini bekleyebilirsiniz. Ama hep böyleyse verin listeyi eline gitsin kendisi alsın

Aldıklarınız bayaa pahalı olmuş yalnız. Tamam ufacık şeyler dünya para tutuyor ama bu kadar da olmaması lazım. Ufak bi fiyat hesaplaması yapıyorum çokca almış olsan taşıyamazsın, birer adet almış olsan bu kadar tutmaz. Bilemedim. Eşin haklı ama gösterdiği tepkiyle kendini haksız konuma düşürmüş. Ben olsam tek başıma alışverişe çıkmaz, tüm marketleri de gezmeden bir şey almazdım herhalde sizin durumunuzda.

Bi yarım kaşar ve 200₺ ye mi yaptı bunu yazık! 2 gün önce çıktım markete eşimle ve tam 710 ₺ tuttu ben ne yiyorsam adam da onu yiyor ve ben çalışmıyorum hiç bir şekilde hakkı yok aldığım şeylere laf etmesine yolarım!

niye yoluyorsunuz hanımefendi? Sakin olun.

Naptınız son durum ne? Eşiniz hala triplerdemi? Kaşarı iade ettiniz mi? Merak ettim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…