Market alışverişim sorun oldu

Sende liste yap kendisi alsın herşey ı
Bide o kaşarı iade et ver eline parasını
Kekmiş güveçmiş yapma canım kır iki yumurta yesin demi herşey pahalı ne gerek var!!
İşte bende onu anlamıyorum iyi bi sofra temiz bi ev istiyosan bunlar için malzeme lazım sihirli annemdeki betüş değilim ben iki sihirle sofra kurayım

Senin yaptığını benim eşim yapıyor.
Fazla fazla alıyor. Ben söyleniyorum ona ama trip atılacak bir durum yok. Abartmış. Bizimki geçen markete gidip bulgur almış evde bi dolu bulgur var. Akmaz kokmaz elbet tüketilir.
Bu arada kaşar almayın. O ünlü markaların hepsi peynirlere (özellikle kaşara ya da kıvamlı peynirlere) plastik karıştırmakta bilginiz olsun.

İşte bende onu anlamıyorum iyi bi sofra temiz bi ev istiyosan bunlar için malzeme lazım sihirli annemdeki betüş değilim ben iki sihirle sofra kurayım
Kendisi markete gitse anlar
Zannediyor ki o kazanıyor siz çöpe atıyorsunuz
Boşver sen
Hem kendini yorma beyfendi alsın getirsin
Sonra bak laf edebiliyor musun
Ki temizlik malzemeleri de para zaten
Evim temiz olsun diyorsan vercen Alcan
Ah bu erkekler

Ya işte dalgınlık unutmuşum evde olduğunu almışım ki zaten kaşar bahanesi oldu işin bence o rakama takıldı

Uuuu biz o temizlik malzemeleri yüzünden ne kavgalar ettik önüne gelene şikayet ediyo bi ara benim konu alışverişe geldimi bizim hatun ayda 200 liralık temizlik malzemesi alır der hemen

Uuuu biz o temizlik malzemeleri yüzünden ne kavgalar ettik önüne gelene şikayet ediyo bi ara benim konu alışverişe geldimi bizim hatun ayda 200 liralık temizlik malzemesi alır der hemen
E almayıp napcan kir içinde mı oturcan
Hem temizlik malzemelerinin ucuzunu alsan noluyo temizlemiyorki

Allah size sabır versin yani koca da bu kadar karışır mı canım market alışverişi ne

E almayıp napcan kir içinde mı oturcan
Hem temizlik malzemelerinin ucuzunu alsan noluyo temizlemiyorki

Allah size sabır versin yani koca da bu kadar karışır mı canım market alışverişi ne
Yani işte ben bi türlü çözemedim ya bu işi gerçekten sorun bendemi bilmiyorum tamam çok tutumlu değilimde ama gercekten gerekli şeyler

Yani işte ben bi türlü çözemedim ya bu işi gerçekten sorun bendemi bilmiyorum tamam çok tutumlu değilimde ama gercekten gerekli şeyler
Temizlik yapma çamaşır yıkama bitince... hatta malzeme bitince yemek yapma sorarsa bitti o yüzden yapamadım dersin. Kir içinde otursun kuru ekmek yesin:) belki o zaman anlar:)inşallah

Ya canım bı çamaşır suyu alıyorsun kaç para
Hadi ucuzunu alayım desen kokusundan bayılıyorsun
Napcan yani illaki alınacak
Eşin bunları kendisi alması lazım biraz bırak alsın
Görsün nasıl olduğunu
Yemiyoruz ya bizde deterjanlari

Temizlik yapma çamaşır yıkama bitince... hatta malzeme bitince yemek yapma sorarsa bitti o yüzden yapamadım dersin. Kir içinde otursun kuru ekmek yesin:) belki o zaman anlar:)inşallah
Ya işte bak en kötüsüde yarın hiç bişey yokmuş gibi oturucak o sofraya yiycek bugün trip attığı şeyleri bir hafta yiycek, aslında dediğin gibi yapmasam yemek yarın çok iyi olucak

plastik karıştıramazlar....

Ya işte bak en kötüsüde yarın hiç bişey yokmuş gibi oturucak o sofraya yiycek bugün trip attığı şeyleri bir hafta yiycek, aslında dediğin gibi yapmasam yemek yarın çok iyi olucak
Bu malzemeler bitince eşine de hani markete gitmek lazım birşey kalmadı. Söylenirse yapma yemek.söyledim sana market diye laf söyledin dersin.:) evde şuan malzeme varken onları yap bitir ki yok diyebilesin

Ya işte hem markete gitmez ben uğraşamam der hemde beni eleştirir
Ama gercekten artık gitmiycem kendisi alsın çok biliyosa doğru diyosun

Canım götür aldıklarını hepsini iade et
Yarında sofraya iade fişiyle paraları koy
Eşin otursun yesin afiyetle
Valla ben buradan kızdım

Bu malzemeler bitince eşine de hani markete gitmek lazım birşey kalmadı. Söylenirse yapma yemek.söyledim sana market diye laf söyledin dersin.:) evde şuan malzeme varken onları yap bitir ki yok diyebilesin
Kesinlikle öyle yapıcam bi haftalık yemeklik aldım sonrasına karışmam be hali carsa görsün bune ya ezik gibi oldum iyicee , valla şimdi gidip tekme atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…