Market fişi delil mi?

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
198
Son zamanlarda burayı kendime günlük ettim farkındayım ama akşamdan beri garip bir şüphe içimi kapladı abarttim belki de ama nedense çok taktım.

Kocam markete gitti alışverişe birşeyler almış işte kafasına göre. Ve bardak almış eve ne alaka dedim hiç almaz böyle şeyler heralde çok ucuzdu fise bi bakayım dedim. Eşimin eve getirmediği bir sürü ürün var fisde.
Geçtim yanına hangi taraftaki markete gittin dedim mahallemizdekine gittiğini söyledi. Kimle gittin dedim önce bi durdu bi iki saniye sonra isim verdi. O da mı alışveriş yaptı dedim. Evet evine bir şeyler aldı ben birlikte çekin dedim dedi. Geçtim mutfağa bir şey demeden. Çok sürmedi arkamdan geldi. Neden suratın asık diye sordu. Bir şey yokfalan dedim. Bir market fisinden kimbilir neler çıkardın diyince garibime gitti iki erkeğin markete alışverişe çıkması dedim.
Kapının önünde rastlastik beni lafa tutuyordu gel markete giricem dedim oda geldi gelmişken oda aldı bende kasada benle geldiği için ödedim. Ne var bunda 2. Bi karım varda ona mi götürdüm sandın dedi.

Ben böyle bi tepki verdiği için nedense daha çok takmaya başladım. Evet sadece aptal bir fiş ama çok canımı sıktı nedense. Tek başına yeterli değil bunu biliyorum ama bi kaç ay önce de salakca birseyler yapıp benim guvenimi kirmadi ama şüpheye dusurmustu şimdi bu olay olunca içimi bir şey kemirmeye başladı abarttim yine paranoya mi bağladım naptim

Mesela oraya da bardak almışlar su pompası falan var.yiyecek var herşey iki iki.
2 Nescafe 2 bardak 2 oreo gibi .. yani tek seferde tuketilenler yiyecekler ikili. .hazır çorba falan var .

Belki de gereksiz evham ama içimden bir ses yalan söylüyor diyor.

Ekleme yapıyorum şunu; annesine alsa söylerdi ki annesi bu ürünleri kullanmaz.

Şu bana anormal geldi;
Bahsettiği kişi 50 yaşında falandir karısı olsun 45 .
45 yaşındaki kadın bana annemi çağrıştırıyor. Annem de öyle hazır gıdalar kullanmadigi için babam almaz. Hazır döner Nugget hazır çorba oreo .. ne biliyim sanki onları bahsettiği kişi almadı gibi geldi. Yoksa mesele kimseyi cekmezdi neden çekti diye şüphe uyandirmadi..

Son düzenleme:
Daha önce ne olmuştu belki onunla birleştirebiliriz yada gerçekten masum bir market işidir?

chiLL chiLL
bu kadar paranoyak olmamak gerek. velev is yerine aldi, velev sokakta pesine bir gariban takildi da ona aldi, velev kardesi bekar evine misafirlige gidecek arkadasina da ona erzak yapti... ihanet en son ihtimal olmali.
bir de komik yanindan bakalim olaya; karisini aldatip da oreo ve nescafe aliyorsa sevgilisine bu adam, o iliski zaten cok uzun omurlu olmaz :)))

yapma chill, guzel yuvanda huzurla otur.

yani bir şey yazacağım ama fikir vermiyorum yapmayın sakın.. hani şeytan diyor ki, hangi arkadaşıyla gittiğini söylediyse akşam eşinizin telefonundan arkadaşına "ya bugün marketten aldığım bardak sende mi kalmış çıkmadı poşetten" yaz, sonra otur şenliği izle.. ama tabi yapma gerçekten onunla gittiyse o zamanda sizdeki şenliği izler millet..

sanmıyorum ama ya, bir halt yapan erkek kabak gibi delili bırakmaz ortada..

yani bir şey yazacağım ama fikir vermiyorum yapmayın sakın.. hani şeytan diyor ki, hangi arkadaşıyla gittiğini söylediyse akşam eşinizin telefonundan arkadaşına "ya bugün marketten aldığım bardak sende mi kalmış çıkmadı poşetten" yaz, sonra otur şenliği izle.. ama tabi yapma gerçekten onunla gittiyse o zamanda sizdeki şenliği izler millet..

Ben olsam kesin tam şuanda yapmıştım bunu :KK53:

EDİT: Erkekler tamda dediğin gibi ''Kabak gibi delil bırakıyorlar ortada.'' O kadar çalışmıyor bence kafalar. Ben bunca zamanda bunu gördüm, bunu anladım.
Hiç öyle deyip geçiştirmemek lazım.

Fiş tek başına delil sayılmaz bence. Sürekli paranoyak biri değilseniz hislerinizden yola cıkarak takibe alın ama sakin olun.

Bana hiç şüpheli gelmedi. Benim eşimde çok çok yakın bir arkadaşını markette gördüğünde karşılaştığında ısrarla kendisi ödemek ister. Aynı fişten geçirir. Bizzat bende yanında olduğum için söylemek istedim.

:sus::sus::sus:
Karsi taraf cok yakin biri mi
Aldiklari bi kac parca ve ucuzsa atiyorum 15~20 lira tmm tmm ben oderim demis olabilir ..
Ama ben kardesim annem babam disinda sen gec ben oderim denem kimseye ..
Esinizi taniyorsunuz mizacini bilirsiniz ..

Aldatılma psikolojisine itecek kadar şüpheli davranan bir eş var ise gerçeği öğrenmek için girilen her yol mübahtır der dediğini yaparım :dondurma:
Çok yaratıcı tebrik ederim :KK8:

Adam aldatma yolunda olsa fişi atardı bence :) dedektif gibi olduk :)

chiLL chiLL
bu kadar paranoyak olmamak gerek. velev is yerine aldi, velev sokakta pesine bir gariban takildi da ona aldi, velev kardesi bekar evine misafirlige gidecek arkadasina da ona erzak yapti... ihanet en son ihtimal olmali.
bir de komik yanindan bakalim olaya; karisini aldatip da oreo ve nescafe aliyorsa sevgilisine bu adam, o iliski zaten cok uzun omurlu olmaz :)))

yapma chill, guzel yuvanda huzurla otur.

Teşekkür ederim bu yorum için ama belki yanındaki kişi bana söylediği kişi değildi o aldı öyle abuk subuk şeyleri. Zaten bahsettiği adamda evli bir adam bekar degil ve hazirz gıda ağırlıklı. Ne bileyim garibime gitti işte ..

Belki oruç kafaya vurdu dikkat etmedi dedim
Birde mahalledeki bakkaldan almaz heralde. Gören falan olur sonuçta. Hem oruçluymuş. Ne ara içecek kahveyi. ( İyi yönden bakmaya çalışıyorum )

Fiş tek başına delil sayılmaz bence. Sürekli paranoyak biri değilseniz hislerinizden yola cıkarak takibe alın ama sakin olun.

Sürekli paranoyaklik etmem etsemde dile getirmem ama o anladı hemen gelip açıklama yaptı ya demek ki bu paranoyak düşünce onda da oldu ve dile döktü 2. Bi karım varda ona mi goturuyorum . Ben paranoya yaptım diyelim o niye yaptı bu beni dusundurdu

Benim eşim de markete arkadaşıyla giderse onun aldıklarından etkilenir. Bak o şunu aldı ben de aldım çok güzelmiş der.oyle birşey olabilir belki.

Back
X