Market fişi delil mi?

Annesine falan almış olabilir mi? Burda çok konu varya eşinden gizli ailesine yardım eden? Umarım öyledir
Ailesine sık sık alışveriş yapar bunu da saklamaz çoğu zaman birlikte de yaparız .

Bu annesine ya da birine yardım etmek için olsa söylerdi. Ve yardım amaçlı olsa daha gerekli malzemeler alırdı

:sus::sus::sus:
Karsi taraf cok yakin biri mi
Aldiklari bi kac parca ve ucuzsa atiyorum 15~20 lira tmm tmm ben oderim demis olabilir ..
Ama ben kardesim annem babam disin
Çok sıkı olduğu biri değil ve fiş 110 lira adamın aldıkları 48 bence az değil. He benim kocam verir biliyorum öyle şeyleri nezaket olarak görür. Benim garipsedigim şey alınan urunlerdi. Bahsettiği kişi 50 yaşında falandir karısı olsun 45 . 45 yaşındaki kadın bana annemi çağrıştırıyor. Annem de öyle hazır gıdalar kullanmadigi için babam almaz. Hazır döner Nugget hazır çorba oreo .. ne biliyim sanki onları bahsettiği kişi almadı gibi geldi. Yoksa mesele kimseyi cekmezdi neden çekti diye şüphe uyandirmadi

Bekar bir arkadas olabilir mi acaba ?
Hani sizin pek hoslanmadiginiz ?
Ne bileyim hazir nugget ,hazir corba
Bana pek normal gelmedi
Ya hazetmediginiz zibidi bir arkadas ya da ???
Takipte kalin
Sinek kucuk mide bulandirir demisler

benimde olsa garibime giderdi sanırım çünkü eşim böyle bişey yapmadı hiç.fakat aldatıyor diye düşünmezdi sanırım saçmalamış der geçerdim.ortada güven sorunu varsa aldatmayla ilgili o zaman tabikide şüphelenirdim fakat fişi o kadar ortalık bir yerde bırakır mıydı bilemedim.

Belki aldatma değil evet başka bir şey var da onu saklıyor olabilir hiç bi fikrim yok. Sadece gariplik var

Bu alınan ikili şeyler eşimin sevdiği şeyler mi ona dikkat ederdim önce. Ödemesi garip gelmezdi ama alınan ikili şeylerin çokça olması garip gelirdi. Takipte kalın bence.

:sus::sus::sus:
Karsi taraf cok yakin biri mi
Aldiklari bi kac parca ve ucuzsa atiyorum 15~20 lira tmm tmm ben oderim demis olabilir ..
Ama ben kardesim annem babam disin

Bekar bir arkadas olabilir mi acaba ?
Hani sizin pek hoslanmadiginiz ?
Ne bileyim hazir nugget ,hazir corba
Bana pek normal gelmedi
Ya hazetmediginiz zibidi bir arkadas ya da ???
Takipte kalin
Sinek kucuk mide bulandirir demisler

Evet var öyle bir bekar arkadaşı benim gıcık olduğum. Umarım onunla aldı ve ben laf ederim diye soylememistir.

Yoksa diğer secenek benim de aklıma geliyor.

Bu alınan ikili şeyler eşimin sevdiği şeyler mi ona dikkat ederdim önce. Ödemesi garip gelmezdi ama alınan ikili şeylerin çokça olması garip gelirdi. Takipte kalın bence.

Bazıları eşimin de kullandığı şeyler ama hepsi değil. Öyle nescafe falan kesinlikle İçmez nugget yemez ama döner sever oreo sever ne bileyim ...

Ailesine sık sık alışveriş yapar bunu da saklamaz çoğu zaman birlikte de yaparız .

Bu annesine ya da birine yardım etmek için olsa söylerdi. Ve yardım amaçlı olsa daha gerekli malzemeler alırdı
Öğrenmenin bir yolunu bulman lazım o zaman. Eşine farkettirmeden

Evet var öyle bir bekar arkadaşı benim gıcık olduğum. Umarım onunla aldı ve ben laf ederim diye soylememistir.

Yoksa diğer secenek benim de aklıma geliyor.

Sanirim o arkadas ..
Siz bi laf edersiniz diye baska birini one surmustur
Yoksa 50 yasinda adam ne hesap odetir
Ne gidip oreo,nugget alir ;)

Sanirim o arkadas ..
Siz bi laf edersiniz diye baska birini one surmustur
Yoksa 50 yasinda adam ne hesap odetir
Ne gidip oreo,nugget alir :KK66:

Aynen odetmez de haklısın yaşça büyük olduğu için. Hem oreo ne öyle hanimeller falan alır o maksimum.

Eğer ona almadiysa bunun altında kesin bir şey var

Aynen odetmez de haklısın yaşça büyük olduğu için. Hem oreo ne öyle hanimeller falan alır o maksimum.

Eğer ona almadiysa bunun altında kesin bir şey var
:bicak::bicak::bicak:
Pofff anneannemin bi lafi var
Iki ayakliyi nasil zaptetceksin ,nasil takip etceksin diye ..
Takip etmek zor chill ama gozun ustunde olsun
Akilli bi kadinsin belli
Varsa bi falsosu cikar
Ama yoksa adamin ramazan ramazan gunahini almayalim :dua:

Ya bu erkekler salak vallaha salak!
Kendilerini akıllı sanıyorlar ama gram akıl yok.
Delilin küçük şeylerde olduğu onların hiç aklına gelmez özellikle fiş makbuz gibi seyleri hiç önemsemezler.
Bi sevgilim vardı fiş yakalamıştım arabada öyle yalanını ortaya çıkartmıştım.
Senin kocada sen demeden kendi demiş 2 karım mı var sandın diye sözde o ihtimali ortadan kaldıracak aklı sıra. Bence kesin yalan söylüyor. Kimsede kimsenin 50 liralık market alışverişini yapmaz. Atmış ama destekli atamamış.

:bicak::bicak::bicak:
Pofff anneannemin bi lafi var
Iki ayakliyi nasil zaptetceksin ,nasil takip etceksin diye ..
Takip etmek zor chill ama gozun ustunde olsun
Akilli bi kadinsin belli
Varsa bi falsosu cikar
Ama yoksa adamin ramazan ramazan gunahini almayalim :dua:

Aslında çok rahat bir insanım evime ben yokken arkadaşı ve sevgilisi bile geldi daha önce zerre kıl kapmadim çoğu insan buna tepki verir. Ama bu salak fiş beni mafetti. Neyse çıkarsa bir şey zaten soluğu burada alıyor olacağım yine.. Teşekkürler

Ya bu erkekler salak vallaha salak!
Kendilerini akıllı sanıyorlar ama gram akıl yok.
Delilin küçük şeylerde olduğu onların hiç aklına gelmez özellikle fiş makbuz gibi seyleri hiç önemsemezler.
Bi sevgilim vardı fiş yakalamıştım arabada öyle yalanını ortaya çıkartmıştım.
Senin kocada sen demeden kendi demiş 2 karım mı var sandın diye sözde o ihtimali ortadan kaldıracak aklı sıra. Bence kesin yalan söylüyor. Kimsede kimsenin 50 liralık market alışverişini yapmaz. Atmış ama destekli atamamış.
İşte hemen benim aklimdakini söylemesi, aklın yolu bir dedirtti. Demek ki böyle düşünmem normal dedim birden

Akli sira kendini aklicakti ama eline koz verdi bunuda akiklilik sandi... Tipik erkek mantigi diyemicem MANTİKSİZLİGİ

Son zamanlarda burayı kendime günlük ettim farkındayım ama akşamdan beri garip bir şüphe içimi kapladı abarttim belki de ama nedense çok taktım.

Kocam markete gitti alışverişe birşeyler almış işte kafasına göre. Ve bardak almış eve ne alaka dedim hiç almaz böyle şeyler heralde çok ucuzdu fise bi bakayım dedim. Eşimin eve getirmediği bir sürü ürün var fisde.
Geçtim yanına hangi taraftaki markete gittin dedim mahallemizdekine gittiğini söyledi. Kimle gittin dedim önce bi durdu bi iki saniye sonra isim verdi. O da mı alışveriş yaptı dedim. Evet evine bir şeyler aldı ben birlikte çekin dedim dedi. Geçtim mutfağa bir şey demeden. Çok sürmedi arkamdan geldi. Neden suratın asık diye sordu. Bir şey yokfalan dedim. Bir market fisinden kimbilir neler çıkardın diyince garibime gitti iki erkeğin markete alışverişe çıkması dedim.
Kapının önünde rastlastik beni lafa tutuyordu gel markete giricem dedim oda geldi gelmişken oda aldı bende kasada benle geldiği için ödedim. Ne var bunda 2. Bi karım varda ona mi götürdüm sandın dedi.

Ben böyle bi tepki verdiği için nedense daha çok takmaya başladım. Evet sadece aptal bir fiş ama çok canımı sıktı nedense. Tek başına yeterli değil bunu biliyorum ama bi kaç ay önce de salakca birseyler yapıp benim guvenimi kirmadi ama şüpheye dusurmustu şimdi bu olay olunca içimi bir şey kemirmeye başladı abarttim yine paranoya mi bağladım naptim

Mesela oraya da bardak almışlar su pompası falan var.yiyecek var herşey iki iki.
2 Nescafe 2 bardak 2 oreo gibi .. yani tek seferde tuketilenler yiyecekler ikili. .hazır çorba falan var .

Belki de gereksiz evham ama içimden bir ses yalan söylüyor diyor.

Ekleme yapıyorum şunu; annesine alsa söylerdi ki annesi bu ürünleri kullanmaz.

Şu bana anormal geldi;
Bahsettiği kişi 50 yaşında falandir karısı olsun 45 .
45 yaşındaki kadın bana annemi çağrıştırıyor. Annem de öyle hazır gıdalar kullanmadigi için babam almaz. Hazır döner Nugget hazır çorba oreo .. ne biliyim sanki onları bahsettiği kişi almadı gibi geldi. Yoksa mesele kimseyi cekmezdi neden çekti diye şüphe uyandirmadi..

Markete git fişini üzerinde saat var o saatte kasada kim varmış yanında güvenlik kamerasına bakmak iste. Bakalım gösterirlerse emin olursun. Once kocama bakmak istiyorum lutfen de. Gostermezlerse bence ikna et. Boşanma davası var. Çocuğun vilayetinden almak için bana iftira atıyor. Ama kendisi beni aldatıyor. İki tane şahit tutmuş çocuğumu alacak. Kanitlayamiyorum allah rızası için de. Bak bakalim

Markete git fişini üzerinde saat var o saatte kasada kim varmış yanında güvenlik kamerasına bakmak iste. Bakalım gösterirlerse emin olursun. Once kocama bakmak istiyorum lutfen de. Gostermezlerse bence ikna et. Boşanma davası var. Çocuğun vilayetinden almak için bana iftira atıyor. Ama kendisi beni aldatıyor. İki tane şahit tutmuş çocuğumu alacak. Kanitlayamiyorum allah rızası için de. Bak bakalim
Mahallesindeki markete gitsn bole desin???? Kabak gibi ciksn ortaya rezillik dimi?!?!!

Kasiyer : jet kasa1 malesef

İşte hemen benim aklimdakini söylemesi, aklın yolu bir dedirtti. Demek ki böyle düşünmem normal dedim birden
Yani işte öyle diyor ki sen söylemeden o ihtimali yok etcek. Yoksa niye böyle bişey söyler bi insan masumsa bence çok saçma.

Yani işte öyle diyor ki sen söylemeden o ihtimali yok etcek. Yoksa niye böyle bişey söyler bi insan masumsa bence çok saçma.
Gitti sonra ise çok geçmeden beni arıyor ne yapıyorsun demeye. Heralde nabız yokluyor iyice iskilleniyorum. Normalde sahur yapıp geliyor yorgunum bugün sahurda önce gelicem diyor.

Back
X