- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
Evet oda doğruBirde mahalledeki bakkaldan almaz heralde. Gören falan olur sonuçta. Hem oruçluymuş. Ne ara içecek kahveyi. ( İyi yönden bakmaya çalışıyorum )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oda doğruBirde mahalledeki bakkaldan almaz heralde. Gören falan olur sonuçta. Hem oruçluymuş. Ne ara içecek kahveyi. ( İyi yönden bakmaya çalışıyorum )
Belki bardaklari o yüzden almıştırBenim eşim de markete arkadaşıyla giderse onun aldıklarından etkilenir. Bak o şunu aldı ben de aldım çok güzelmiş der.oyle birşey olabilir belki.
Daha önce ne olmuştu belki onunla birleştirebiliriz yada gerçekten masum bir market işidir?
Mide bulandırıcı bir durum dikkat et. Bana nedense olumsuz bir elektrik verdi bu olay. Bide niye başkasının aldıklarını ödesin canım hayır kurumu degil ya bu adam. Önceki olay neydi bu arada.
Damacana pompası ile mi iyilik yapacak?Belki de yoksul ve evsiz birini görmüştür iyilik niyetine ona da almışıtır. Size de söylemedi çünkü iyiliğin sevap pointi düşebilir.
-uzun zamandır ilişkisi yok , bu yüzden beynin ilişki kısmındaki doğru yorumlama nöronları çalışmıyor.-
ne fark eder ki kim oldugu, kime yardim ettigi? lutfen takilma chillTeşekkür ederim bu yorum için ama belki yanındaki kişi bana söylediği kişi değildi o aldı öyle abuk subuk şeyleri. Zaten bahsettiği adamda evli bir adam bekar degil ve hazirz gıda ağırlıklı. Ne bileyim garibime gitti işte ..
Damacana pompası ile mi iyilik yapacak?
ne fark eder ki kim oldugu, kime yardim ettigi? lutfen takilma chill
yani bir şey yazacağım ama fikir vermiyorum yapmayın sakın.. hani şeytan diyor ki, hangi arkadaşıyla gittiğini söylediyse akşam eşinizin telefonundan arkadaşına "ya bugün marketten aldığım bardak sende mi kalmış çıkmadı poşetten" yaz, sonra otur şenliği izle.. ama tabi yapma gerçekten onunla gittiyse o zamanda sizdeki şenliği izler millet..
sanmıyorum ama ya, bir halt yapan erkek kabak gibi delili bırakmaz ortada..
marketin kamerasından baktır bence.Son zamanlarda burayı kendime günlük ettim farkındayım ama akşamdan beri garip bir şüphe içimi kapladı abarttim belki de ama nedense çok taktım.
Kocam markete gitti alışverişe birşeyler almış işte kafasına göre. Ve bardak almış eve ne alaka dedim hiç almaz böyle şeyler heralde çok ucuzdu fise bi bakayım dedim. Eşimin eve getirmediği bir sürü ürün var fisde.
Geçtim yanına hangi taraftaki markete gittin dedim mahallemizdekine gittiğini söyledi. Kimle gittin dedim önce bi durdu bi iki saniye sonra isim verdi. O da mı alışveriş yaptı dedim. Evet evine bir şeyler aldı ben birlikte çekin dedim dedi. Geçtim mutfağa bir şey demeden. Çok sürmedi arkamdan geldi. Neden suratın asık diye sordu. Bir şey yokfalan dedim. Bir market fisinden kimbilir neler çıkardın diyince garibime gitti iki erkeğin markete alışverişe çıkması dedim.
Kapının önünde rastlastik beni lafa tutuyordu gel markete giricem dedim oda geldi gelmişken oda aldı bende kasada benle geldiği için ödedim. Ne var bunda 2. Bi karım varda ona mi götürdüm sandın dedi.
Ben böyle bi tepki verdiği için nedense daha çok takmaya başladım. Evet sadece aptal bir fiş ama çok canımı sıktı nedense. Tek başına yeterli değil bunu biliyorum ama bi kaç ay önce de salakca birseyler yapıp benim guvenimi kirmadi ama şüpheye dusurmustu şimdi bu olay olunca içimi bir şey kemirmeye başladı abarttim yine paranoya mi bağladım naptim
Mesela oraya da bardak almışlar su pompası falan var.yiyecek var herşey iki iki.
2 Nescafe 2 bardak 2 oreo gibi .. yani tek seferde tuketilenler yiyecekler ikili. .hazır çorba falan var .
Belki de gereksiz evham ama içimden bir ses yalan söylüyor diyor.
Ve bu arada bardak ucuz falan da değil neden aldığını anlamadım. Buraya da alinmiş oraya da .
benimde olsa garibime giderdi sanırım çünkü eşim böyle bişey yapmadı hiç.fakat aldatıyor diye düşünmezdi sanırım saçmalamış der geçerdim.ortada güven sorunu varsa aldatmayla ilgili o zaman tabikide şüphelenirdim fakat fişi o kadar ortalık bir yerde bırakır mıydı bilemedim.Son zamanlarda burayı kendime günlük ettim farkındayım ama akşamdan beri garip bir şüphe içimi kapladı abarttim belki de ama nedense çok taktım.
Kocam markete gitti alışverişe birşeyler almış işte kafasına göre. Ve bardak almış eve ne alaka dedim hiç almaz böyle şeyler heralde çok ucuzdu fise bi bakayım dedim. Eşimin eve getirmediği bir sürü ürün var fisde.
Geçtim yanına hangi taraftaki markete gittin dedim mahallemizdekine gittiğini söyledi. Kimle gittin dedim önce bi durdu bi iki saniye sonra isim verdi. O da mı alışveriş yaptı dedim. Evet evine bir şeyler aldı ben birlikte çekin dedim dedi. Geçtim mutfağa bir şey demeden. Çok sürmedi arkamdan geldi. Neden suratın asık diye sordu. Bir şey yokfalan dedim. Bir market fisinden kimbilir neler çıkardın diyince garibime gitti iki erkeğin markete alışverişe çıkması dedim.
Kapının önünde rastlastik beni lafa tutuyordu gel markete giricem dedim oda geldi gelmişken oda aldı bende kasada benle geldiği için ödedim. Ne var bunda 2. Bi karım varda ona mi götürdüm sandın dedi.
Ben böyle bi tepki verdiği için nedense daha çok takmaya başladım. Evet sadece aptal bir fiş ama çok canımı sıktı nedense. Tek başına yeterli değil bunu biliyorum ama bi kaç ay önce de salakca birseyler yapıp benim guvenimi kirmadi ama şüpheye dusurmustu şimdi bu olay olunca içimi bir şey kemirmeye başladı abarttim yine paranoya mi bağladım naptim
Mesela oraya da bardak almışlar su pompası falan var.yiyecek var herşey iki iki.
2 Nescafe 2 bardak 2 oreo gibi .. yani tek seferde tuketilenler yiyecekler ikili. .hazır çorba falan var .
Belki de gereksiz evham ama içimden bir ses yalan söylüyor diyor.
Ve bu arada bardak ucuz falan da değil neden aldığını anlamadım. Buraya da alinmiş oraya da .
Karsi taraf cok yakin biri mi
Aldiklari bi kac parca ve ucuzsa atiyorum 15~20 lira tmm tmm ben oderim demis olabilir ..
Ama ben kardesim annem babam disinda sen gec ben oderim denem kimseye ..
Esinizi taniyorsunuz mizacini bilirsiniz ..
Bizim is yerine sehirdisindan kadinin biri elinde is yerinin fişiyle gelmis. Garsona esinin fotografini gostermis bu adam buraya geldi mi? Bu fiste sizin adres yaziyor. Bu adam o saatte ne yapti kimlerle geldi lutfen soyleyin demis. Garson da evet abla geldi yaninda bi adam bir kadin vardi ama kadin o yanindaki adamin karisi falandi sanirim demis.
Sonra kadin oturmus aglamis, iste benim sayemde zengin oldu, simdi o paralari kimlerle yiyor, cok supheleniyorum ama yakalayamiyorum falan filan. Neyse kadina su falan vermişler gitmis kadin.
Esim de garsona sormus gerçekten gordun mu diye, adam da demis ki evet x bey gordum ama adam kadinla tekti ve cok yakinlardi ama kadin uzulmesin diye soyleyemedim demis. .
Bu olayi bir fiş sebebiyle anlattim ama fiş ile her sey ortaya cikar bence.
Neden ayni şeylerden 2 tane almis? Belki annesine de almis olabilir? . Arkadasina almis olabilir. Onceden olan olay neydi?