Market fişi delil mi?

Mide bulandırıcı bir durum dikkat et. Bana nedense olumsuz bir elektrik verdi bu olay. Bide niye başkasının aldıklarını ödesin canım hayır kurumu degil ya bu adam. Önceki olay neydi bu arada.

Belki de yoksul ve evsiz birini görmüştür iyilik niyetine ona da almışıtır. Size de söylemedi çünkü iyiliğin sevap pointi düşebilir.
-uzun zamandır ilişkisi yok , bu yüzden beynin ilişki kısmındaki doğru yorumlama nöronları çalışmıyor.-

Daha önce ne olmuştu belki onunla birleştirebiliriz yada gerçekten masum bir market işidir?

Mide bulandırıcı bir durum dikkat et. Bana nedense olumsuz bir elektrik verdi bu olay. Bide niye başkasının aldıklarını ödesin canım hayır kurumu degil ya bu adam. Önceki olay neydi bu arada.

Telefonuna bir fotoğraf gelmişti bu konu ile alakali değil ama yine de yalan söylediğini düşündüğüm bir olaydı. Bahsedip şu an ki konuyu karistirmiyim eski konularimda var yine danismistim burda bdv da ne olabilir bu diye

Belki de yoksul ve evsiz birini görmüştür iyilik niyetine ona da almışıtır. Size de söylemedi çünkü iyiliğin sevap pointi düşebilir.
-uzun zamandır ilişkisi yok , bu yüzden beynin ilişki kısmındaki doğru yorumlama nöronları çalışmıyor.-
Damacana pompası ile mi iyilik yapacak?

Teşekkür ederim bu yorum için ama belki yanındaki kişi bana söylediği kişi değildi o aldı öyle abuk subuk şeyleri. Zaten bahsettiği adamda evli bir adam bekar degil ve hazirz gıda ağırlıklı. Ne bileyim garibime gitti işte ..
ne fark eder ki kim oldugu, kime yardim ettigi? lutfen takilma chill

Sen gözlemde olmaya devam et ama eşine BiriBiziGözetliyor evinde yaşıyormuş hissi verme tabi.Bir daha bununla ilgili veya benzer bir şüphe uyandırırsa sakince karşına al,ben seni itham etmek istemiyorum ama eşimsin ve içime atmak değil seninle paylaşmak istedim,böyle böyle şüpheler düşürdün içime artık 3 oldu de.Market meselesinde yanlış anlaşılmayı gidermek için çaba göstermiş.Ama öyle bir konuşmada birden esip gürlerse veya ne düşünürsen düşün tavrına girerse iş değişir

ne fark eder ki kim oldugu, kime yardim ettigi? lutfen takilma chill

Ama o an garip hisler uyandi.
yani bir şey yazacağım ama fikir vermiyorum yapmayın sakın.. hani şeytan diyor ki, hangi arkadaşıyla gittiğini söylediyse akşam eşinizin telefonundan arkadaşına "ya bugün marketten aldığım bardak sende mi kalmış çıkmadı poşetten" yaz, sonra otur şenliği izle.. ama tabi yapma gerçekten onunla gittiyse o zamanda sizdeki şenliği izler millet..

sanmıyorum ama ya, bir halt yapan erkek kabak gibi delili bırakmaz ortada..

Eğer doğruysa fena patlarim yine de şüphe kalacağına deneyebilirim. Adamı evde bulursam tabi. İşe gitti :KK42:

Son zamanlarda burayı kendime günlük ettim farkındayım ama akşamdan beri garip bir şüphe içimi kapladı abarttim belki de ama nedense çok taktım.

Kocam markete gitti alışverişe birşeyler almış işte kafasına göre. Ve bardak almış eve ne alaka dedim hiç almaz böyle şeyler heralde çok ucuzdu fise bi bakayım dedim. Eşimin eve getirmediği bir sürü ürün var fisde.
Geçtim yanına hangi taraftaki markete gittin dedim mahallemizdekine gittiğini söyledi. Kimle gittin dedim önce bi durdu bi iki saniye sonra isim verdi. O da mı alışveriş yaptı dedim. Evet evine bir şeyler aldı ben birlikte çekin dedim dedi. Geçtim mutfağa bir şey demeden. Çok sürmedi arkamdan geldi. Neden suratın asık diye sordu. Bir şey yokfalan dedim. Bir market fisinden kimbilir neler çıkardın diyince garibime gitti iki erkeğin markete alışverişe çıkması dedim.
Kapının önünde rastlastik beni lafa tutuyordu gel markete giricem dedim oda geldi gelmişken oda aldı bende kasada benle geldiği için ödedim. Ne var bunda 2. Bi karım varda ona mi götürdüm sandın dedi.

Ben böyle bi tepki verdiği için nedense daha çok takmaya başladım. Evet sadece aptal bir fiş ama çok canımı sıktı nedense. Tek başına yeterli değil bunu biliyorum ama bi kaç ay önce de salakca birseyler yapıp benim guvenimi kirmadi ama şüpheye dusurmustu şimdi bu olay olunca içimi bir şey kemirmeye başladı abarttim yine paranoya mi bağladım naptim

Mesela oraya da bardak almışlar su pompası falan var.yiyecek var herşey iki iki.
2 Nescafe 2 bardak 2 oreo gibi .. yani tek seferde tuketilenler yiyecekler ikili. .hazır çorba falan var .

Belki de gereksiz evham ama içimden bir ses yalan söylüyor diyor.

Ve bu arada bardak ucuz falan da değil neden aldığını anlamadım. Buraya da alinmiş oraya da .
marketin kamerasından baktır bence.

Hiim olabilir yanlis yollanmis falanda resim, market alışverişi garip bir durum cok celallenme ama takipte ol. Bazen erkekler saçmalayadabiliyor aslinda cok sacma ama masum bir gerekçesi de olabilir bu davranışın.

Son zamanlarda burayı kendime günlük ettim farkındayım ama akşamdan beri garip bir şüphe içimi kapladı abarttim belki de ama nedense çok taktım.

Kocam markete gitti alışverişe birşeyler almış işte kafasına göre. Ve bardak almış eve ne alaka dedim hiç almaz böyle şeyler heralde çok ucuzdu fise bi bakayım dedim. Eşimin eve getirmediği bir sürü ürün var fisde.
Geçtim yanına hangi taraftaki markete gittin dedim mahallemizdekine gittiğini söyledi. Kimle gittin dedim önce bi durdu bi iki saniye sonra isim verdi. O da mı alışveriş yaptı dedim. Evet evine bir şeyler aldı ben birlikte çekin dedim dedi. Geçtim mutfağa bir şey demeden. Çok sürmedi arkamdan geldi. Neden suratın asık diye sordu. Bir şey yokfalan dedim. Bir market fisinden kimbilir neler çıkardın diyince garibime gitti iki erkeğin markete alışverişe çıkması dedim.
Kapının önünde rastlastik beni lafa tutuyordu gel markete giricem dedim oda geldi gelmişken oda aldı bende kasada benle geldiği için ödedim. Ne var bunda 2. Bi karım varda ona mi götürdüm sandın dedi.

Ben böyle bi tepki verdiği için nedense daha çok takmaya başladım. Evet sadece aptal bir fiş ama çok canımı sıktı nedense. Tek başına yeterli değil bunu biliyorum ama bi kaç ay önce de salakca birseyler yapıp benim guvenimi kirmadi ama şüpheye dusurmustu şimdi bu olay olunca içimi bir şey kemirmeye başladı abarttim yine paranoya mi bağladım naptim

Mesela oraya da bardak almışlar su pompası falan var.yiyecek var herşey iki iki.
2 Nescafe 2 bardak 2 oreo gibi .. yani tek seferde tuketilenler yiyecekler ikili. .hazır çorba falan var .

Belki de gereksiz evham ama içimden bir ses yalan söylüyor diyor.

Ve bu arada bardak ucuz falan da değil neden aldığını anlamadım. Buraya da alinmiş oraya da .
benimde olsa garibime giderdi sanırım çünkü eşim böyle bişey yapmadı hiç.fakat aldatıyor diye düşünmezdi sanırım saçmalamış der geçerdim.ortada güven sorunu varsa aldatmayla ilgili o zaman tabikide şüphelenirdim fakat fişi o kadar ortalık bir yerde bırakır mıydı bilemedim.

:sus::sus::sus:
Karsi taraf cok yakin biri mi
Aldiklari bi kac parca ve ucuzsa atiyorum 15~20 lira tmm tmm ben oderim demis olabilir ..
Ama ben kardesim annem babam disinda sen gec ben oderim denem kimseye ..
Esinizi taniyorsunuz mizacini bilirsiniz ..

Çok sıkı olduğu biri değil ve fiş 110 lira adamın aldıkları 48 bence az değil. He benim kocam verir biliyorum öyle şeyleri nezaket olarak görür. Benim garipsedigim şey alınan urunlerdi. Bahsettiği kişi 50 yaşında falandir karısı olsun 45 . 45 yaşındaki kadın bana annemi çağrıştırıyor. Annem de öyle hazır gıdalar kullanmadigi için babam almaz. Hazır döner Nugget hazır çorba oreo .. ne biliyim sanki onları bahsettiği kişi almadı gibi geldi. Yoksa mesele kimseyi cekmezdi neden çekti diye şüphe uyandirmadi

Bizim is yerine sehirdisindan kadinin biri elinde is yerinin fişiyle gelmis. Garsona esinin fotografini gostermis bu adam buraya geldi mi? Bu fiste sizin adres yaziyor. Bu adam o saatte ne yapti kimlerle geldi lutfen soyleyin demis. Garson da evet abla geldi yaninda bi adam bir kadin vardi ama kadin o yanindaki adamin karisi falandi sanirim demis.
Sonra kadin oturmus aglamis, iste benim sayemde zengin oldu, simdi o paralari kimlerle yiyor, cok supheleniyorum ama yakalayamiyorum falan filan. Neyse kadina su falan vermişler gitmis kadin.
Esim de garsona sormus gerçekten gordun mu diye, adam da demis ki evet x bey gordum ama adam kadinla tekti ve cok yakinlardi ama kadin uzulmesin diye soyleyemedim demis. . :(

Bu olayi bir fiş sebebiyle anlattim ama fiş ile her sey ortaya cikar bence.
Neden ayni şeylerden 2 tane almis? Belki annesine de almis olabilir? . Arkadasina almis olabilir. Onceden olan olay neydi?

Annesine falan almış olabilir mi? Burda çok konu varya eşinden gizli ailesine yardım eden? Umarım öyledir

Belkide demistir, ramazan ayindayiz bu seferlik benden olsun diye.. Arkadas arasi bende derim, yav birak sen mi ödeyeceksin 2-3 parcayi koy benimkilerin yanina gec ileriye bakayim diye.

Olan olay normal gibi görünse de eşinizin söyledikleri şüpheli. Neden böyle bir şey deme gereğinde bulunuyor ki.

Bizim is yerine sehirdisindan kadinin biri elinde is yerinin fişiyle gelmis. Garsona esinin fotografini gostermis bu adam buraya geldi mi? Bu fiste sizin adres yaziyor. Bu adam o saatte ne yapti kimlerle geldi lutfen soyleyin demis. Garson da evet abla geldi yaninda bi adam bir kadin vardi ama kadin o yanindaki adamin karisi falandi sanirim demis.
Sonra kadin oturmus aglamis, iste benim sayemde zengin oldu, simdi o paralari kimlerle yiyor, cok supheleniyorum ama yakalayamiyorum falan filan. Neyse kadina su falan vermişler gitmis kadin.
Esim de garsona sormus gerçekten gordun mu diye, adam da demis ki evet x bey gordum ama adam kadinla tekti ve cok yakinlardi ama kadin uzulmesin diye soyleyemedim demis. . :KK43:

Bu olayi bir fiş sebebiyle anlattim ama fiş ile her sey ortaya cikar bence.
Neden ayni şeylerden 2 tane almis? Belki annesine de almis olabilir? . Arkadasina almis olabilir. Onceden olan olay neydi?

Bir fiş nelere kadir desene
aklıma gelmedi değil markete gidip sormak ama mahallemde olduğu için muhtemelen sadece rezil olmuş olacağım. Ve migrostan almış kaç kasa vardı kime denk geldi bulamam ki. Ve eşimi rezil etmiş olacağım sonrasında.

Önceki olayın bununla alakası yok ama yalan söylediğini düşündüğüm bir olay yaşanmıştı. Açıklamaları mantikli yaptı o zaman ama içimde bir şüphe yine de kaldı.

Back
X