Marketçi Abi

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
Özellikle şu bir kaç gündür beni aşırı rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum.

Bizim evin aşağısında adam akıllı bir tane market var. Her alışverişimi oradan yaparım sürekli girip çıktığım bir yer.
Yalnız orada çalışan beyefendinin tavırları artık beni rahatsız etmeye başladı. İlk başlarda ya acaba ben mi yanlış anlıyorum ki diye üzerine fazla düşmemeye çalıştım.
Taki dünkü olay yaşanana kadar.

Öyle markete girip çıkarken merhaba kolay gelsinden öteye gitmeyen bir diyaloğumuz oluyordu. Genelde beni konuşturmaya çalışır ben geçiştirir işimi halleder hadi abi kolay gelsin der çıkarım.

Anladığım kadarıyla evli. Nereden anladın evli olduğunu diyeceksiniz. Birincisi parmağında alyans var. Ikincisi bir kac kere telefonda tamam karıcım tamam,hayatım kelimelerini duydum.
Ama sanırım fazlasıyla çapkın. Şu son zamanlarda özellikle dikkatimi çekti zaten.

Neyse dün yine o markete gitmem gerekti. Girdim alacağımı aldım. Tam parayı öderken bu kadar gelip gidiyorsun ismin neydi senin dedi? Yamyam gibi görünmemek adına sadece ismimi söyledim. Ismin de senin gibi güzelmiş dedi. Benim adım da x derken ben hadi abi sana kolay gelsin deyip afallayarak direk çıktım marketten.

Hayır parmağımda yüzük var. Seninle muhabbetim selam kelamdan öteye geçmiyor. Üstelik beni konuşturmaya çalışıyorsun. Ben sadece işimi halledip çıkıyorum.

Bu durum beni bir hayli rahatsız etti hani görsün diye eşimi de yanıma alarak bugün o markete gittim.
Eşimle beni görünce 2 dakika falan bakakaldı. Eşim kardeş ne oldu dedi? Abi ne istemiştin deyip toparladı. X sigarayı istedi fakat o farklı bir sigara uzattı.
Eşim de kardeş yanlış sigarayı verdin bu değil dedi. Sonra kusura bakma abi kafam karıştı dedi. Birden morali bozuldu. Başka şeyler de aldık yanında hesabı kitabı çorba edince ben dışarıdan bir şey bakıyormuş gibi çıktım direk.

Şimdi ben yanlış mı anlıyorum arkadaşlar. Yani bu market k.çımın dibinde mecbur gitmek zorunda kalıyorum. Diğer marketler bana bayağı uzak. Ne yapmam gerekiyor?
Nedense kendi kendime vicdan yaptım.
Hâlâ acaba ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum.

Sizce?
Bence gitmeyin o markete yanınızda eşiniz olmadan.burdan negatif elektrik aldım marketci beyle ilgili

Canım zaten niyetini algıladığım anda eşimi de yanımda götürdüm yalnız olmadığımı bilsin eşimi görsün ayağını denk alsın diye
İyi yapmışsın tabi anlamıştır o da umarım böyle adamlar çok anlamazlar ama yalnız gitme bence bir daha boşver senden uzak olsun

Market alisverislerini eşin yapsin ya da birlikte yapin. Biz biraz fazla sey alacaksak alisverise birlikte cikiyoruz. Ufak tefek lazim olan seylerde de kendim unutup sonra inmeye üşendiysem eşime soyluyorum işten gelirken alip geliyor.

Sizin gibi bir durum yaşasam eşime soylerim ne lazimsa gelirken toplasin gelsin.
Eşimin geceli gündüzlü oluyor işi. Sabahtan gece yarılarına kadar yalnız kaldığım oluyor.
Ee bağımlı olduğum bir şey de var.
Mecbur kendi işimi kendim hallediyorum. Başlarda takmıyordum anlamıyordumda. Ama şu son 2 3 gün bayağı rahatsız edici bir hal almaya başlayınca eşimi yanıma aldım. Görsün diye

Yani bir dahaki gitmem gerektiğinde aynı şeyleri yaşamam değil mi ?

Demek ki merhaba, kolay gelsin denmeyecek bir tip..

Siz yine gidin yapın alışverişinizi hiç bir şey anlamamış gibi. Ama asla diyalog kurmayın..
Konuşmaya çalışırsa "hıhı" deyin veya soruya göre ters bakın..

Demek ki merhaba, kolay gelsin denmeyecek bir tip..

Siz yine gidin yapın alışverişinizi hiç bir şey anlamamış gibi. Ama asla diyalog kurmayın..
Konuşmaya çalışırsa "hıhı" deyin veya soruya göre ters bakın..
Bugün netlestirdim bende bunu.
Aynen öyle düşünüyorum vallahi.

Bence gitmeyin o markete yanınızda eşiniz olmadan.burdan negatif elektrik aldım marketci beyle ilgili
[/QUOTE
Eşimin geceli gündüzlü oluyor işi. Sabahtan gece yarılarına kadar yalnız kaldığım oluyor.
Ee bağımlı olduğum bir şey de var.
Mecbur kendi işimi kendim hallediyorum. Başlarda takmıyordum anlamıyordumda. Ama şu son 2 3 gün bayağı rahatsız edici bir hal almaya başlayınca eşimi yanıma aldım. Görsün diye
soru sorarsa da ölü taklidi yap

Ne gevsek adammis ya. En sinir oldugum insan tipi. Mecbur kaldiginizda gidin ama hic muhatap olmayin. Birsey sordugunda tersleyin. Ileri gidersede karisina soylemekle tehdit edin. Luzumsuz.

Eşinle gormus bir daha konuşmaya çalışmaz bence.
Valla bu tur sapıklar ben de evliyim o da evli sartlar eşitlendi diye daha cok sarkıntılık edebilir.Hatta buralarda neler okuduk. Kendi her turlu sapıklığı yapıp sonunda kocana soylerim diye tahdit edenler bile olmustu.En iyisi o markete bir daha gitmemek

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
Özellikle şu bir kaç gündür beni aşırı rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum.

Bizim evin aşağısında adam akıllı bir tane market var. Her alışverişimi oradan yaparım sürekli girip çıktığım bir yer.
Yalnız orada çalışan beyefendinin tavırları artık beni rahatsız etmeye başladı. İlk başlarda ya acaba ben mi yanlış anlıyorum ki diye üzerine fazla düşmemeye çalıştım.
Taki dünkü olay yaşanana kadar.

Öyle markete girip çıkarken merhaba kolay gelsinden öteye gitmeyen bir diyaloğumuz oluyordu. Genelde beni konuşturmaya çalışır ben geçiştirir işimi halleder hadi abi kolay gelsin der çıkarım.

Anladığım kadarıyla evli. Nereden anladın evli olduğunu diyeceksiniz. Birincisi parmağında alyans var. Ikincisi bir kac kere telefonda tamam karıcım tamam,hayatım kelimelerini duydum.
Ama sanırım fazlasıyla çapkın. Şu son zamanlarda özellikle dikkatimi çekti zaten.

Neyse dün yine o markete gitmem gerekti. Girdim alacağımı aldım. Tam parayı öderken bu kadar gelip gidiyorsun ismin neydi senin dedi? Yamyam gibi görünmemek adına sadece ismimi söyledim. Ismin de senin gibi güzelmiş dedi. Benim adım da x derken ben hadi abi sana kolay gelsin deyip afallayarak direk çıktım marketten.

Hayır parmağımda yüzük var. Seninle muhabbetim selam kelamdan öteye geçmiyor. Üstelik beni konuşturmaya çalışıyorsun. Ben sadece işimi halledip çıkıyorum.

Bu durum beni bir hayli rahatsız etti hani görsün diye eşimi de yanıma alarak bugün o markete gittim.
Eşimle beni görünce 2 dakika falan bakakaldı. Eşim kardeş ne oldu dedi? Abi ne istemiştin deyip toparladı. X sigarayı istedi fakat o farklı bir sigara uzattı.
Eşim de kardeş yanlış sigarayı verdin bu değil dedi. Sonra kusura bakma abi kafam karıştı dedi. Birden morali bozuldu. Başka şeyler de aldık yanında hesabı kitabı çorba edince ben dışarıdan bir şey bakıyormuş gibi çıktım direk.

Şimdi ben yanlış mı anlıyorum arkadaşlar. Yani bu market k.çımın dibinde mecbur gitmek zorunda kalıyorum. Diğer marketler bana bayağı uzak. Ne yapmam gerekiyor?
Nedense kendi kendime vicdan yaptım.
Hâlâ acaba ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum.

Sizce?
Bence bir daha o markete gitmeyin. O da evli ben de diye dusunup ıyıce sarkıntılık edebilir. Hatta burada bir konu vardı sarkıntılık edip edip seni kocana soylerim dıye tehdit edenler bile oluyor.En iyisi kesin ayagınızı kurtulun

Ama zorundayım işte bulunduğum yerde bana en yakın market. Hani 2 dakika aşağı markete inip geleyim denilebilecek yakınlıkta.
Olsun yani ben gitmem şahsen adın kadar kendinde guzelmissin nedemk marketi başına yıkarım onun terbisyez herif böyle sapıklar ne zaman bitecek bilmiyorum ama biz kadınlar kafalarına vura vura bitiricez inşallah:sinirli:

Back
X