marketçinin oğlundan çok hoşlanıyorum

arse88

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
49
1
6
Bursa
bizim mahalledeki marketçinin oğlundan acayip hoşlanıyorum sürekli markette o duruyor tabi bende sürekli markete gidiyorum çok fazla muhabbetimiz yok ama şakalaşıyoruz falan marketin alt tarafında park var yiğenimi oraya götürüyorum oda dışarı çıkıyo marketten baktığını görüyorum mesela geçen gün küçük yiğenimi markete götürdüm lolipop aldık para almadı benden olsun falan dedi tek görüşme yerimiz market orda da ne gibi konular açıp muhabbeti ilerletebilirim bilmiyorum acaba bana ilgisi var mıdır bir kaç tüyo verseniz yada ben ona nasıl belli ediyim hoşlandığımı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

canım genelde tanıdık olunca müşteriler yada sürekli alışveriş yapanlar olunca küçük şeyleri hediye eder esnaflar. bunda bir hoşlanma belirtisi görmüyorum ben. yaşın kaç acaba merak ettim de?

ilgisi var gibi duruyor, şakalaşmalar falan...kendi harekete geçer zaten
sen adım atma
oraya sürekli gidip belli etmiş oluyorsun hoşlandığını
anlamıştır senin hareketlerınden zaten

yaş kaç bu arada?

çok hoş ya aynı anda tam zıt şeyler yazıp aynı soruyu sormuşuz
canım seninde kafanı daha çok karıştırmış olabiliriz sanırım.

çok hoş ya aynı anda tam zıt şeyler yazıp aynı soruyu sormuşuz
canım seninde kafanı daha çok karıştırmış olabiliriz sanırım.

evet öyle olmuş :)
ama arkadaşça yaklaşsaydı konu sahibi hissederdi gibime geliyor benim :26:
gerçi kullanıcı isminde 88 yazıyor
yaşı 25 olabilir.

Son düzenleme:
:) Siz belli etmişşiniz bence hoşlandığınızı az cok çıtlaşmışsınız
Oda sizden hoşlandıysa eger ,çok da utangaç değilse bir adım atacaktır diye düşünüyorum..

Ama yine de bir beklenti içinde olmayın derim ...

evet öyle olmuş :)
ama arkadaşça yaklaşsaydı konu sahibi hissederdi gibime geliyor benim :26:
gerçi kullanıcı isminde 88 yazıyor
yaşı 25 olabilir.
konu sahibi zaten hoşlanıyorsa esnaf adam da herkese güleryüz gösterir genelde ilgilenir yani o yüzden yanlış da anlayabilir.
bizde bakkal amcayla hep takılır şakalaşırdık çırağıyla falan da iki tarafta birbirine yazmadı hiç
şakalaşmak takılmak çok da hoşlantı belirtisi gibi gelmiyor bana.
ama eğer 25 yaşındaysa konu sahibi hoşlanılan çocuk da o yaşlardadır. hoşlanıyorsa bir adım atıp ya telefon numarasını ister ya bir yere davet eder diye düşünüyorum.

24 yaşındayım ama ondan hoşlanmaya başladığımdan beri 18 yaşında gibi davranıyorum galiba

haklısın tabi esnaf dediğin güleryüzlü olur ama bu öyle bir şey değil aslında yada bana öyle gelio iyice mala bağladım yaa

canım genelde tanıdık olunca müşteriler yada sürekli alışveriş yapanlar olunca küçük şeyleri hediye eder esnaflar. bunda bir hoşlanma belirtisi görmüyorum ben. yaşın kaç acaba merak ettim de?
24 yaşındayım herkes yaşımı sormuş çok mu ergence bi soru oldu ki

24 yaşındayım ama ondan hoşlanmaya başladığımdan beri 18 yaşında gibi davranıyorum galiba

yaşını sormamın nedeni, daha iyi anlayabılırsın ne yapmaya çalıştığını
o yüzden sordum ben.
sonuçta insan anlar karşısısndakı kişinin hareketlerinden
sen ne seziyorsun?

yaşını sormamın nedeni, daha iyi anlayabılırsın ne yapmaya çalıştığını
o yüzden sordum ben.
sonuçta insan anlar karşısısndakı kişinin hareketlerinden
sen ne seziyorsun?

önceleri benim aklımda hiç böle bişey yoktu sonra davranışlarında değişiklik oldu daha samimi falan davranmaya başladı benden hoşlandığını hissettim bende kaptırdım kendimi konuşurken falan gözleri gülüyo sanki mahalleden bi arkadaşım var bizim arkadaş olduğumuzu bilmiyo mesela o markete gittiği zaman sert bi tavrı varmış esnaf güleryüzlü olmalıysa bütün müşterilere karşı aynı olmalı ama ben hiç sert bi halini görmedim hep güleryüzlü şakalaşıyo falan

insan hisseder, ama emin olman lazım

uygun ortamı nasıl yaratırsın bilmiyorum
gitmeyi sıklaştır, bir sakız için bile git sonra 4-5 gün uğrama
meraklansın sonra hoşlanıyorsa zaten adım atar.

insan hisseder, ama emin olman lazım

uygun ortamı nasıl yaratırsın bilmiyorum
gitmeyi sıklaştır, bir sakız için bile git sonra 4-5 gün uğrama
meraklansın sonra hoşlanıyorsa zaten adım atar.

çok teşekkürler gitmeyi bırakmalıyım en azından nerelerdesin diye sorar belki

hımm ondan esnaf olmazmış yazık babasının marketini batırıcak
şaka bir yana eğer öyleyse sürekli şakalaşıp hiç bir ilerleme kaydedemiyorsanız ben olsam iki üç gitmez gittiğim günde de suratımı asardım biraz terslerdim. merak edip habire sorarsa ilgilenirse vardır bişeyler
hiç takmazsa yada yüzeysel sorarsa da umrumdışı olurdu

aman batmasın market falan gerçi ben varken biraz zor batar abuk subuk şeylere para saçıyorum... bu durum başlıyo 2 hafta oldu şakalaşmalardan ileri gitmedi bakalım bi kaç gün gitmiyim ne olcak teşekkürler bu arada

4 günde çok değil mi nasıl dayancam koskoca 4 gün neyse tutçam artık kendimi seven ne yapmaz

şimdiden bu haldeysen
4 gün boyunca, günde 2-3 defa uğra markete
daha sonra 3 veya 4 gün uğrama.

senın amacın emin olmak değil mi? seni göremeyıp telaşlanırsa belkı harekete geçer
ama geçmezse anla ki bu senın kuruntundur

90 lar dizindeki kiz gibi agzina bir parca bez koy ara bakalim marketi telini o cikarsa senden sanslisi yok babasi cikarsa kapayi ver tel tekrar ara elbet yakalarsin sonrada patlat butun sorulari sonrada gel yaz bizde bekliyoz merakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…