marketçinin oğlundan çok hoşlanıyorum

90 lar dizindeki kiz gibi agzina bir parca bez koy ara bakalim marketi telini o cikarsa senden sanslisi yok babasi cikarsa kapayi ver tel tekrar ara elbet yakalarsin sonrada patlat butun sorulari sonrada gel yaz bizde bekliyoz merakla

valla bayıldım yorumunuza :) merakla bende bekliyorum

90 lar dizindeki kiz gibi agzina bir parca bez koy ara bakalim marketi telini o cikarsa senden sanslisi yok babasi cikarsa kapayi ver tel tekrar ara elbet yakalarsin sonrada patlat butun sorulari sonrada gel yaz bizde bekliyoz merakla

valla benim de aklıma ilk 90lar geldi

Ay çok tatlı bir heyecan yaa
Nasıl özendim şu an o tatlı heyecana kendim yaşıyormuş gibi hissettim
Böyle şeyler yaşamayalı uzun zaman oldu höff neyse
Bence bakışlarınla çok şey anlatabilirsin, ona gülümseyebilirsin, kendine iyi bak tarzı şeyler söyleyebilirsin
Mesela ben olsam bugün sizden bir şey yok mu tarzı konuşurdum böyle masum flörtlerle kesin belli edersin

o diziyi izlemedim hiç bir bakıyım bi kaç tüyo kaparım belki

Valla canım tanıdık olunca yada icinden geldiyse ısmarlama olayı olabiliyor bu konuda hemen yüz bulmayalım derim ben aksi olursa üzülürsün cünkü diğer yandan bakısma var diyorsun o da her anlamda olabilir yani sizin olayı market dısına tasımanız lazım ki anlayabilesin

bende bu duyguları hissetmiyeli çok uzun zaman oldu şimdi böyle olunca elim ayağıma dolandı ne yapıcağımı şaşırdım vallahi lise yıllarımda bile daha tecrübeliydim

aynen bu haldeyim şapşallaştım salak salak sırıtıyorum uzun zamandan beri kimseden hoşlanmamıştım birden olunca afalladım 4 5 gün gitmem artık zaten tatile çıkıcam istesemde gidemem

Ya cinim sey yanlis anlamazsan bu oglan 1.86 boylarnda yapili vucutlu esmer yesil gozlu degi dmi:26::18:

bende bu duyguları hissetmiyeli çok uzun zaman oldu şimdi böyle olunca elim ayağıma dolandı ne yapıcağımı şaşırdım vallahi lise yıllarımda bile daha tecrübeliydim

Ben de öyle derdim de kadınız 7den 70e kur yapmasını çok iyi biliriz çünkü içgüdüsel canım

Son düzenleme:
keşke ben de marketçinin oğluna aşık olsam gitmeye çok üşeniyorum ya

marketçinin kızı da ıyy suratsız şirret

yani bence çok şanslıısn herkesin kaçmak istediği aktivite senin için zevk halini almış : ))

Ne güzel yaa Bizim market hep +60 valla
Bende arkadaşlara katılıyorum belli bir süre her gün git sonra uzun süre gitme bakalım bir şey diyecek mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…