90 lar dizindeki kiz gibi agzina bir parca bez koy ara bakalim marketi telini o cikarsasenden sanslisi yok babasi cikarsa kapayi ver tel tekrar ara elbet yakalarsin sonrada patlat butun sorulari sonrada gel yaz bizde bekliyoz merakla
90 lar dizindeki kiz gibi agzina bir parca bez koy ara bakalim marketi telini o cikarsasenden sanslisi yok babasi cikarsa kapayi ver tel tekrar ara elbet yakalarsin sonrada patlat butun sorulari sonrada gel yaz bizde bekliyoz merakla
verdiğin paranın üstüne numaranı yaz
Sonra o para elden ele dolaşsın sapıklar dadansın konu sahibine
cidden bu market hangi ilde?
bursa da yakınsanız tam adresi veriyim bide siz bakın ben anlıyamadım valla
Ay çok tatlı bir heyecan yaa
Nasıl özendim şu an o tatlı heyecana kendim yaşıyormuş gibi hissettim
Böyle şeyler yaşamayalı uzun zaman oldu höff neyse
Bence bakışlarınla çok şey anlatabilirsin, ona gülümseyebilirsin, kendine iyi bak tarzı şeyler söyleyebilirsin
Mesela ben olsam bugün sizden bir şey yok mu tarzı konuşurdum böyle masum flörtlerle kesin belli edersin
şimdiden bu haldeysen
4 gün boyunca, günde 2-3 defa uğra markete
daha sonra 3 veya 4 gün uğrama.
senın amacın emin olmak değil mi?seni göremeyıp telaşlanırsa belkı harekete geçer
ama geçmezse anla ki bu senın kuruntundur
bizim mahalledeki marketçinin oğlundan acayip hoşlanıyorum sürekli markette o duruyor tabi bende sürekli markete gidiyorum çok fazla muhabbetimiz yok ama şakalaşıyoruz falan marketin alt tarafında park var yiğenimi oraya götürüyorum oda dışarı çıkıyo marketten baktığını görüyorum mesela geçen gün küçük yiğenimi markete götürdüm lolipop aldık para almadı benden olsun falan dedi tek görüşme yerimiz market orda da ne gibi konular açıp muhabbeti ilerletebilirim bilmiyorum acaba bana ilgisi var mıdır bir kaç tüyo verseniz yada ben ona nasıl belli ediyim hoşlandığımı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Ya cinim sey yanlis anlamazsan bu oglan 1.86 boylarnda yapili vucutlu esmer yesil gozlu degi dmi:26::18:
hayır değil niye tanıdık mı geldi ki
bende bu duyguları hissetmiyeli çok uzun zaman oldu şimdi böyle olunca elim ayağıma dolandı ne yapıcağımı şaşırdım vallahi lise yıllarımda bile daha tecrübeliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?