Markette çalışan çocuk

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Şimdi kızlar markette çalışan bir adet çocuk var. Şu şok A101 gibi marketlerde. çok beğendim, sanırım 2-3 defa gördüm. Ama hep uzun aralıklarla, ilk gördüğümde baya beğendim. bir iki kez daha gittim yoktu. Sonra bıraktım gitmeyi, daha sonra tesadüfen tekrar gittim arkadaşlarım da vardı, bak diye ısrar ettiler. bende baktım çok çaktırmadan, o da dönüp baktı bir kaç kez. Ama tabi o da beğendi de mi baktı, yoksa bu mal bana neden bakıyor diye mi baktı bilemiyicem:p neyse sonra ertesi gün gittim yine yoktu, bir iki gün sonra gördüm yine geldiğim gibi göz göze geldik bi kaç kez
Sonra ben kasaya gittim, markette baya büyük ben kasadayken baya uzaktaydı arkasını döndü kasaya baktı. Ben baya hoşlandım çocuktan ama ben ne yapabilirim ki şimdi. Markete gitmeye devam mı etsem yoksa bişeyler mi sorsam. Yoksa o da beğendiyse adım atar mı . İşin kötüsü ben şimdi memleketime geldim bir hafta gidemiyicem, aklına girdiysem de unutucak. Gerçi gidince giderim artık da. Sorun şu acaba ben sık sık gitsem sadece bakışıp çıksam mı, ya da bir adım atıp olmazsa bıraksam mı ?
Birde şöyle küçük bir detay var ikinci gidişimde bi sebzeyi sordum orda göremedim yok mu diye. Bana baktı ama gözüme bakmadan cevap verdi yani yere bakarak cevap verdi çok kibar konuştu ama. Bu yere bakmasından olumlu ya da olumsuz bir anlam çıkarmalı mıyım ki

Şimdi kızlar markette çalışan bir adet çocuk var. Şu şok A101 gibi marketlerde. Orda çalışan bir çocuğu çok beğendim sanırım 2-3 defa gördüm. Ama hep uzun aralıklarla ilk gördüğümde baya beğendim bir iki kez daha gittim yoktu. Sonra bıraktım tekrar gittim arkadaşlarım da vardı bak diye ısrar ettiler bende baktım çok çaktırmadan o da dönüp baktı bir kaç kez. Ama tabi o da beğendi de mi baktı yoksa bu mal bana neden bakıyor diye mi baktı bilemiyicem:p neyse sonra ertesi gün gittim yine yoktu bir iki gün sonra gördüm yine geldiğim gibi göz göze geldik bi kaç kez
Sonra ben kasaya gittim markette baya büyük ben kasadayken baya uzaktaydı arkasını döndü kasaya baktı. Ben baya hoşlandım çocuktan ama ben ne yapabilirim ki şimdi. Markete gitmeye devam mı etsem yoksa bişeyler mi sorsam. Yoksa o da beğendiyse adım atar mı . İşin kötüsü ben şimdi memleketime geldim bir hafta gidemiyicem aklına girdiysem de unutucak. Gerçi gidince giderim artık da. Sorun şu acaba ben sık sık gitsem sadece bakışıp çıksam mı, ya da bir adım atıp olmazsa bıraksam mı ?
Birde şöyle küçük bir detay var ikinci gidişimde bi sebzeyi sordum orda göremedim yok mu diye. Bana baktı ama gözüme bakmadan cevap verdi yani yere bakarak cevap verdi çok kibar konuştu ama. Bu yere bakmasından olumlu ya da olumsuz bir anlam çıkarmalı mıyım ki
ya dayanamadım marketde bır adet cocuk var demenıze guldum :KK70:
gecenın ılerleyen saatlerı tabı marketden bır adet cocuk kampanyası sandım

konuya gelelım
sebzeye baktınız ona baktınız goremedınız falan...
yanı bılemedım pek romantık bır ılıskı baslangıcı gıbı durmuyor
bekar mı degıl mı oraya gelen yuzlerce kısıye aynı mı degıl mı
sız bukadar ınandınız olabılıtesı sızın ıcın mumkun ıse hergun gıdın gıde gele samımı olunuyor valla
sahsen bız bırıyle cok samımı olduk guzel urunler gelcekse bıze onceden haber verıyor falan kanka olduk
olur olur belkı karsılıklı hoşlaşabılırsınız

sevgilisi olup olmadığını bilmeden birini “düşürme” planı yapmak bana etik gelmiyor. önce sevgilisi olup olmadığını öğrenin, nasıl yaparsanız artık.
İyi ama nasıl öğrenebilirim ki ? Hem zaten ayartma yeteceğim 0 olduğu için buraya konu açtım. Sevgilisi varsa o uzak durur zaten, yani durmalı

ya dayanamadım marketde bır adet cocuk var demenıze guldum :KK70:
gecenın ılerleyen saatlerı tabı marketden bır adet cocuk kampanyası sandım

konuya gelelım
sebzeye baktınız ona baktınız goremedınız falan...
yanı bılemedım pek romantık bır ılıskı baslangıcı gıbı durmuyor
bekar mı degıl mı oraya gelen yuzlerce kısıye aynı mı degıl mı
sız bukadar ınandınız olabılıtesı sızın ıcın mumkun ıse hergun gıdın gıde gele samımı olunuyor valla
sahsen bız bırıyle cok samımı olduk guzel urunler gelcekse bıze onceden haber verıyor falan kanka olduk
olur olur belkı karsılıklı hoşlaşabılırsınız
Güldürdüysem ne mutlu :) ben bişey yapmadan devam edeyim mi diyorsunuz :)

Bence iş kuralları gereği o adım atamayabilir.Siz iyice araştırın bence sosyal medyasını falan
Onu çok zor bulurum ya adını bilsem de soyadını öğrenemem. Sadece okulun itiraf sayfasına yazsam bulabilirim ama o zaman da ergen der bana :)

Güldürdüysem ne mutlu :) ben bişey yapmadan devam edeyim mi diyorsunuz :)
olacagı varsa zaten olur sız gıdıp geldıkce bır kaynasma bır sohbet tanısma evresı
hıc kasmayın gayet dogal normal davranın belkı sevgılısı vardır bılınmez temkınlı yaklasın yıne de

Ciddi misiniz bu kesin bilgi mi :halay: ve tüm marketlerde geçerli mi ? hemen gidip fişlere bakayım, o hiç kasada denk gelmedi bugüne kadar ama en azından diğer çalışanlardan bulurum
Onların isimlikleri oluyo diye biliyorum yakalarında.ben bim’in fişlerinde kasiyer ismini görüyodum diğer marketleri anımsamıyorum ama 😄

Ya baktım şimdi ama yazmıyor isim :cry: bidahakine yine bakarım olmazsa
Bende eski fişlere baktım bi tek şok’unkinde tam yazıyor a101inkindekide kodlanmış yıldızlarla ben mi yanlış hatırlıyorum dicemde şikayet için ordan bakmıştık kasiyere 🤔

oncelikle cok masum geldiniz sebze sorunca yere bakti flan güldüm biraz masumlugnuza:))

simdi size sunu diyeyim bi urun alip fisi alin bi sure sora tekrar gidin ve urunu yanlis alip iade atcegnizi soleyin ama mutlaka o cocuk olsun iade fisinde tel nonuz yazar egerki cocugun gönlü varsa arar iste tatliya baglanmis olur😉😅

Bende eski fişlere baktım bi tek şok’unkinde tam yazıyor a101inkindekide kodlanmış yıldızlarla ben mi yanlış hatırlıyorum dicemde şikayet için ordan bakmıştık kasiyere 🤔
Bu bahsettiğim markette bim. üzerinde ürünler yazıyor altında da iyi günler yine bekleriz o fiş değil mi ?

sevgilisi olup olmadığını bilmeden birini “düşürme” planı yapmak bana etik gelmiyor. önce sevgilisi olup olmadığını öğrenin, nasıl yaparsanız artık.
konu sahibinin dusurme plani yaptigini sanmiyorum hoslanmis masumca ki ayrica siz birinden hoslanip bakisinca önce sevgilisi oldugnumu ogrenip sora bakisayim diye dusundunuz acaba merak etim.

Bu bahsettiğim markette bim. üzerinde ürünler yazıyor altında da iyi günler yine bekleriz o fiş değil mi ?
Evet bizimkide bimdi kasiyerin terbiyesiz tutumunu şikayet etmiştik fişte adı soyadı vardı üstelik ama kaldırmış olabilirler mi o uygulamayı? 🤔

Back
X