- 28 Mayıs 2019
- 106
- 158
- 18
- Konu Sahibi kackaloribu
-
7 sene bu sektordeydim girebiliyorsan Mig... gir. Sartlari diger firmalara oranla cok daha iyi.kızlar merhaba
yine bir derdim var ..
Şöyleki; markette çalışan var mı aranızda? kriz bitene kadar markette çalışsam diyorum. aslında sekreterim.. ama bu zincir marketler var ya hani ismini yazmak yasak mı bilmiyorum ama b.., a1..., ş.. gibi marketlerde geçici çalışsam diyorum en azından maaşı zamanında verir. maaşları şartlarını bilen var mı? ankaradayım ben. zorluğu nedir?
yardımcı olacak var mı?
B li ne? Onu bilmiyorum valla.B lisinde çalıştım ben
Bi yakınım a1.. De çalışıyordu ve asgari ücretten fazla aldığını söylüyordu ama tam şartlara hakim değilim ama o cok memnundukızlar merhaba
yine bir derdim var ..
Şöyleki; markette çalışan var mı aranızda? kriz bitene kadar markette çalışsam diyorum. aslında sekreterim.. ama bu zincir marketler var ya hani ismini yazmak yasak mı bilmiyorum ama b.., a1..., ş.. gibi marketlerde geçici çalışsam diyorum en azından maaşı zamanında verir. maaşları şartlarını bilen var mı? ankaradayım ben. zorluğu nedir?
yardımcı olacak var mı?
Bu sayımı müdür ve yardımcısı yapıyor kasiyeri ilgilendirmiyor. Çalınan ürün bizden kesilmiyor. Haberimiz bile olmuyor. Yani yıllar önce böyleydi . Bu kadar mı değişmiş şimdi . ? Zor o zaman zorAy berbat.. İnan çok çok kötü bir durumda değilseniz çalışılmaz. 12saat çalışacaksın, kasaya, reyona, skt kontrolüne, temizliğe, sevkiyata her şeye koşacaksın. + 12saatin dolduktan sonra kasa yapacaksın, hesap vereceksin + dağılmış rafları toplayacaksın +her ay belli bir gün mağaza kapandıktan sonra sayım yapılacak! Bu çok önemli. Tüm ürünler depodakiler ve raftakiler teker teker sayılacak. Stoktaki sayı ile karşılaştırılacak. Stokta 500yazıyor elinde 450tane var atıyorum. Tekrar sayılacak.. Mağazada eksik, çalınmış olan tüm ürünlerin parası toplanıp, çalışanların maaşından kesilecek.. Bu arada sayım gece 12de mi biter 1de mi biter...
Canım ben burda yazılan marketlerde değil ama tatbak, türkcell gibi büyük yerlerde çalıştım. Ben tatbakta kasiyerdim, kasa eksiği benden, kuruyemiş eksiği o kısımla ilgilenenden kesilirdi. Çikolata ve lokumların sürekli kilosu tartılıp stok ile karşılaştırılırdı. Ve bunu tezgahtar yapardı. Müdür oturup kameradan izliyorken, yardımcısı sadece sorun olduğu zaman ilgilrnirdi..Bu sayımı müdür ve yardımcısı yapıyor kasiyeri ilgilendirmiyor. Çalınan ürün bizden kesilmiyor. Haberimiz bile olmuyor. Yani yıllar önce böyleydi . Bu kadar mı değişmiş şimdi . ? Zor o zaman zor
Ay berbat.. İnan çok çok kötü bir durumda değilseniz çalışılmaz. 12saat çalışacaksın, kasaya, reyona, skt kontrolüne, temizliğe, sevkiyata her şeye koşacaksın. + 12saatin dolduktan sonra kasa yapacaksın, hesap vereceksin + dağılmış rafları toplayacaksın +her ay belli bir gün mağaza kapandıktan sonra sayım yapılacak! Bu çok önemli. Tüm ürünler depodakiler ve raftakiler teker teker sayılacak. Stoktaki sayı ile karşılaştırılacak. Stokta 500yazıyor elinde 450tane var atıyorum. Tekrar sayılacak.. Mağazada eksik, çalınmış olan tüm ürünlerin parası toplanıp, çalışanların maaşından kesilecek.. Bu arada sayım gece 12de mi biter 1de mi biter...
BimB li ne? Onu bilmiyorum valla.
B lisi deyince B101 diye diye düşündüm Allah Allah öyle bir market mi var diyorum kendi kendime
Tam isimlerini zikredemeyecek kadar kötü zamanlar yaşadıkta ondan :)Neden cinden bahşeder gibi B, A falan yazıyorsunuzbim A101 ve şok yazmak yasak mı?
Yorumları okuyunca -ota b.ka arıza çıkaran biri olmadığım halde- bu marketlerde extra yumuşak olup sakin kalmamız gerektiğini anladım. Çalışma şartlarına gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?