Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Markette rezil oldum :( Yaptigim sey cok aptalcaydi
Annem normalde kapalı ..
Evden telefon elinde konuşa konuşa durağa gitmiş.
Otobüs gelince binmiş tam el alışkanlığı salını düzeltmek istemiş bi bakmış kafasında şal yok
Hemen şoföre durur musunuz inmem lazım akbilimi unuttum demiş .
Şoföründe iyilik saatine denk gelmesin mi.
Bişey olmaz abla bu sefer benden olsun demiş
Zavallım şalımı unuttum demeye utanmış kendimi çarşıya gidene kadar çıplak gibi hissettim diyor
İner inmez bi şal almış kendine..
Yani hayat herşey olur tebessüm etmek lazım abartmayın ..
Ben de geçen gün Şok'ta bisküvi aldım kasanın karşı hizasında bakınırken dalgınlıkla çantama koydum, kız da gördü anladı hatta dalgınlıkla olduğunu özür diledim bitti gitti Bir kere de ekmek dolabından ekmek aldım ve oradan aldığımı unuttum, ekmek poşetini sallaya sallaya marketten çıkarken aklıma geldi ve gene anladılar sonuçta kimse alenen çalmaz :) geçen gün de otobüste tekerlekli sandalyede olan biri otobüsten inmek için rampayı açmamı rica etti kalktım açtım dışarı koydum ve yerime geçip oturdum, otobüs duruyor ben otobüs neden hala gitmiyor diyorum, o gene rampayı kapamayı unutmuşum
Bugün ailemle alışverişe gittik. Alışverişi yaptık sonra da kasaya koyduk aldıklarımizi. Benim kafa gitti aldığımız 2 3 ürünü az kalsın kasadan geçmeden poşete koyacaktım ki annem engel oldu. Oradaki herkes bana bakti tabi rezil oldum anlayacaginiz Kendimi çok kötü hissediyorum. Az kalsın hırsız tutuluyordum. Bu olayi unutmak için ne yapmalıyım?
Unutmak için bir psikologa gidin olmadi kaninizi alip bir ilac katip tekrar size enjekte ediyor lar onu deneyin unutuyormussun herseyi olmadi hafizani sildir bu neyin kafasi ya Insanlik halidir bukadar abartmayin
O zaman ben öleyim yeri geliyo kasadan gecmeden aliyom yeri geliyo parayi vermeyi unutuyorum. Artik beni kasiyerler ezberlediler abla yine unuttun diyolar. Ilk zamanlar yüzüme bakardi bende ne oldu derdim parayi vermedin veya onu gecmedim derlerdi anladilar artik dalgin olduğumu birşey demiyolar gülüyorlar sadece
Ah güzelim, kuzum...
Koskoca adamlar televizyonlarda, halkın önünde ne yalanlar atıp doğmamış çocukların hakkını yerken senin dalgınlığın mı rezillikmiş. Güleyim bari.
Bulaşarak hassas olman büyük bir erdem ama kendini böyle yemen büyük zarar. Hepimizin başına gelebilir. Takılma lütfen
Bugün ailemle alışverişe gittik. Alışverişi yaptık sonra da kasaya koyduk aldıklarımizi. Benim kafa gitti aldığımız 2 3 ürünü az kalsın kasadan geçmeden poşete koyacaktım ki annem engel oldu. Oradaki herkes bana bakti tabi rezil oldum anlayacaginiz Kendimi çok kötü hissediyorum. Az kalsın hırsız tutuluyordum. Bu olayi unutmak için ne yapmalıyım?
Ben sebze ve bıkac sey almıstım marketten. Sebze posetlerını bılegıme taktım, urunler elimde.
Kasaya geldım, urunlerı gecırdım çıktım. Yolun yarısında bılegımdekı iki posetı görmemle kafamdan asagı kaynar su bosalmıs hissini yasamam bır oldu, sebzeleri kasadan gecırmemıstım bılegımde duruyorlar
Markete kıpkırmızı suratla gerı döndüm kasadaki cocuga izah ettim, bılegımde posetlerı gordugunu soyledi, neden uyarmadınız dedıgım de farkedınce geri gelecegınızi biliyordum dedi (ne alakaysa nerden biliyosa) ve birden gözlerimizden kalpcıkler fıskırmaya only you çalmaya basladı saka saka.
Parayı ödedim cıktım marketten, bi dahada oraya gidemedim utancıma
İnsanız dalgınız, olabiliyor.