- Konu Sahibi Quennhazel
-
Iyi etmissiniz iyi oyle herkes gelip birbirinin sirasini alsin etsin nerde kaldi duzen yeri geliyor bizimde acil durumumuz oluyor ama nedir cok mecbur kalirsak ondeki kisiden sırasını rica ediyoruz degilmiMerhaba hanimlar
Aksamustu is donusu markette alisverisimi yaptim kasaya gittim sirami beklerken hooop onume bi kadin gecip zaten onumde olan kadinin yanina durdu.Beraberler sanirim diye ses etmedim bekledim.Beraber olmadiklarini gorunce niye onume gectiniz diye sordum.hemen aldigim bikac parca seyi eliyle firlatir gbi all gec filan gbiisinden bi hareket yapti.zaten ben yandaydim filan dedi.halbuki arkamdan geldi yalan soyluyor.ben size sordum soyleseydiniz yandaydim diye dedim.bana saygisiz filan demeye basladi yasi buyuk olunca bana pis insan demeye kadar ileri gitmeyi hak gordu kendine surekli laf sayiyor.siz bana boyle yaptiniz diye ayni sekilde onun kasada duran aldiklarini ittim nasilmis dedim.o sirada isim de bitmisti hala Allah in adini agzina alip Allah a havale ediyorum filan diyor.bu insanlarin aklina Allah sikisnca geliyor hak yemeye kalkarken gelmiyor asabimi fena bozdu aksam aksam...
Edepsizlere şöyle bir cevap veremedim ya, ama sizin cevabınızı görünce içimin yağları eridi, iyi yapmışsınız.Bazı kadınlar cidden markette kasa kuyruğunda aşırı çirkefleşebiliyor. Sanki 3 dk milletten çalıp uzaya gidecek.
Manyak millet ya.
Geçen eşimle alışveriş yaptık. Aylık alışveriş, araba dolu ve akşam saati. Arkamda 40 yaşlarında bir abla var. Siz geçin dedim, tabi geçicem diye atar yaptı manyak, sonra vazgeçtim geçme bekle sen insanlık yaramıyor sana dedimbekledi paşa paşa.
Ben de neden onume gectin demezdim. Gereksiz tartisma olmus.
Laftan anlayacak biri olsa onune gecmezdi.
En fazla 1 dakika beklemek kimseyi zarara sokmaz bence.
Merhaba hanimlar
Aksamustu is donusu markette alisverisimi yaptim kasaya gittim sirami beklerken hooop onume bi kadin gecip zaten onumde olan kadinin yanina durdu.Beraberler sanirim diye ses etmedim bekledim.Beraber olmadiklarini gorunce niye onume gectiniz diye sordum.hemen aldigim bikac parca seyi eliyle firlatir gbi all gec filan gbiisinden bi hareket yapti.zaten ben yandaydim filan dedi.halbuki arkamdan geldi yalan soyluyor.ben size sordum soyleseydiniz yandaydim diye dedim.bana saygisiz filan demeye basladi yasi buyuk olunca bana pis insan demeye kadar ileri gitmeyi hak gordu kendine surekli laf sayiyor.siz bana boyle yaptiniz diye ayni sekilde onun kasada duran aldiklarini ittim nasilmis dedim.o sirada isim de bitmisti hala Allah in adini agzina alip Allah a havale ediyorum filan diyor.bu insanlarin aklina Allah sikisnca geliyor hak yemeye kalkarken gelmiyor asabimi fena bozdu aksam aksam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?