Markette tartisma sizce kim haksiz ???

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.492
En iyi cevaplar
1
2.085
658
Adana
Merhaba hanimlar
Aksamustu is donusu markette alisverisimi yaptim kasaya gittim sirami beklerken hooop onume bi kadin gecip zaten onumde olan kadinin yanina durdu.Beraberler sanirim diye ses etmedim bekledim.Beraber olmadiklarini gorunce niye onume gectiniz diye sordum.hemen aldigim bikac parca seyi eliyle firlatir gbi all gec filan gbiisinden bi hareket yapti.zaten ben yandaydim filan dedi.halbuki arkamdan geldi yalan soyluyor.ben size sordum soyleseydiniz yandaydim diye dedim.bana saygisiz filan demeye basladi yasi buyuk olunca bana pis insan demeye kadar ileri gitmeyi hak gordu kendine surekli laf sayiyor.siz bana boyle yaptiniz diye ayni sekilde onun kasada duran aldiklarini ittim nasilmis dedim.o sirada isim de bitmisti hala Allah in adini agzina alip Allah a havale ediyorum filan diyor.bu insanlarin aklina Allah sikisnca geliyor hak yemeye kalkarken gelmiyor asabimi fena bozdu aksam aksam...

Bazı kadınlar cidden markette kasa kuyruğunda aşırı çirkefleşebiliyor. Sanki 3 dk milletten çalıp uzaya gidecek.
Manyak millet ya.
Geçen eşimle alışveriş yaptık. Aylık alışveriş, araba dolu ve akşam saati. Arkamda 40 yaşlarında bir abla var. Siz geçin dedim, tabi geçicem diye atar yaptı manyak, sonra vazgeçtim geçme bekle sen insanlık yaramıyor sana dedim bekledi paşa paşa.

Iyi etmissiniz iyi oyle herkes gelip birbirinin sirasini alsin etsin nerde kaldi duzen yeri geliyor bizimde acil durumumuz oluyor ama nedir cok mecbur kalirsak ondeki kisiden sırasını rica ediyoruz degilmi

Bence biz sustukca boyle insanlarin turu cogaliyor en iyisini yapmışsınız

Edepsizlere şöyle bir cevap veremedim ya, ama sizin cevabınızı görünce içimin yağları eridi, iyi yapmışsınız.

Ben de neden onume gectin demezdim. Gereksiz tartisma olmus.
Laftan anlayacak biri olsa onune gecmezdi.
En fazla 1 dakika beklemek kimseyi zarara sokmaz bence.

ayy hiç takmam böyle şeylere hatta elinde daha az şeyler varsa öne geçiririm ki beklemesin gereksiz laf dalaşına girmişsiniz hele ki bizim insanımız asla haksız değildir siniriniz zıplar böyle başka faydası olmaz size.

Terbiyesiz ve son derece görgüsüz bir hareket..isterse bir parça şey almış olsun.sizden izin almadan nasıl önünuze geçebilir?Birde özür dileyecgine hakaret etmiş. .Böyle insanlara asla taviz vermem.sonuna kadarda tartışırım. Başıma geldi bi kaç kez..denediklerine bile pişman ettim.

Ben de neden onume gectin demezdim. Gereksiz tartisma olmus.
Laftan anlayacak biri olsa onune gecmezdi.
En fazla 1 dakika beklemek kimseyi zarara sokmaz bence.

Mesele bir iki dakika beklemek değil ki, haksızlığa ve saygısızlığa tahammül edememek.
Ben de hiç katlanamam böyle tiplere, konu sahibi az bile yapmış. Ben öndekiyle birlikte olup olmadığını bile umursamazdım. Birlikte de olsa ayrı alışveriş yapıyorsa sırasını bekleyecek.

Geçen hafta havaalanında denk geldi böyle bir tip. Yandan yandan gelip önümdeki kadının önüne geçti anında müdahale ettim.

Hanımlığından oluyor bunlar
Aynı onun gibi çirkefleşip bir de üstüne elini saçına bi dolayacaksın, bir daha ömrü billah sıra bekler
Yavuz hırsız ya, sinir oluyorum böyle tiplere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…