- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Mesele bir iki dakika beklemek değil ki, haksızlığa ve saygısızlığa tahammül edememek.
Ben de hiç katlanamam böyle tiplere, konu sahibi az bile yapmış. Ben öndekiyle birlikte olup olmadığını bile umursamazdım. Birlikte de olsa ayrı alışveriş yapıyorsa sırasını bekleyecek.
Geçen hafta havaalanında denk geldi böyle bir tip. Yandan yandan gelip önümdeki kadının önüne geçti anında müdahale ettim.
Aynen..geçen sene benimde havalanında pasaport kontrolü sırasında önüme anlamıştı bir turist hatun.önce kibarca uyardım baktım tınlamiyor tartıştım. Baktım yine kadın arkama geçmiyor gittim güvenliğe şikayet ettim.arkamdaki yolcularda bana destek oldular kadın paşa paşa geçti en sona ceza olarak..Mesele bir iki dakika beklemek değil ki, haksızlığa ve saygısızlığa tahammül edememek.
Ben de hiç katlanamam böyle tiplere, konu sahibi az bile yapmış. Ben öndekiyle birlikte olup olmadığını bile umursamazdım. Birlikte de olsa ayrı alışveriş yapıyorsa sırasını bekleyecek.
Geçen hafta havaalanında denk geldi böyle bir tip. Yandan yandan gelip önümdeki kadının önüne geçti anında müdahale ettim.
Valla al benden de okadar Söke Söke alırızTerbiyesiz ve son derece görgüsüz bir hareket..isterse bir parça şey almış olsun.sizden izin almadan nasıl önünuze geçebilir?Birde özür dileyecgine hakaret etmiş. .Böyle insanlara asla taviz vermem.sonuna kadarda tartışırım. Başıma geldi bi kaç kez..denediklerine bile pişman ettim.
Bastan duzgunce uyardik sonucu boyle oldu pisman degilim ama sussam onu beklesem oylece o zaman rahat edemezdim
Ben olsam niye önüme geçtiniz diye sormazdım bile. Altı üstü 1 dakika daha bekleyecektiniz. Bu kadar sabırsız tahammülsüz olmayalım. Ne gerek varmış şu kadar laf dalaşına falan.
Bizimde gecin dediklerimiz oluyor benim sinir oldugum nokta sormadan etmeden aptal yerine koymaya calismasi boyle insana musade etmem
O zaman o hatun 1 dk beklesin , zaten onun beklemesi gerekiyor. Saygısızlığa ses çıkarmamayı doğru bulmuyorum asla, önemli olan 1 dk az çok beklemek değil terbiyesiz insanlara tepki göstermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?