- Konu Sahibi Quennhazel
-
Iyi yapmissin bosver.yeri gelir yarim saatte beklenir ama boyle saygisiz olunca karsida ki 1 dakikam bile degerli kimse kusura bakmasinSorun 1-2 dakika fazla beklemek değil, karşındakine saygı göstermek.
Ben olsam niye önüme geçtiniz diye sormazdım bile. Altı üstü 1 dakika daha bekleyecektiniz. Bu kadar sabırsız tahammülsüz olmayalım. Ne gerek varmış şu kadar laf dalaşına falan.
sesimizi çıkarmadığımızdan hep hakkımızı yiyorlar zaten
madem bi dk dan bişey olmaz o beklesin bi dk
iyi yapmisin iyi bir ders almistir o kadinBazı kadınlar cidden markette kasa kuyruğunda aşırı çirkefleşebiliyor. Sanki 3 dk milletten çalıp uzaya gidecek.
Manyak millet ya.
Geçen eşimle alışveriş yaptık. Aylık alışveriş, araba dolu ve akşam saati. Arkamda 40 yaşlarında bir abla var. Siz geçin dedim, tabi geçicem diye atar yaptı manyak, sonra vazgeçtim geçme bekle sen insanlık yaramıyor sana dedimbekledi paşa paşa.
o atarli kasiyerlere ayri bir sinirliyim zaten bugun markette bekliyorum baktim sira cok bide bakiyorum gelenlerde olcak gibi ikinci kasayi acmiyormusunuz dedim kasiyer hanim geldi bi arfali tafrali gelisi var bir sey demedim.Iyi ki de susmamissiniz,ne munasebet canim herkes kendini akilli saniyo .
Markette bi haddini sirasini bilmeyen insana bi de atarli kasiyere hic dayanamiyorum aninda sinirim zipliyo.
gayette haklisin hersey bunlarin hakki zaten egoist insanlar gorgusuzler gerci kimseye birsey denmiyor insana bicagi sapliyorlar alakasiz seylerde dikkatli olmak gerek.manyaklasti milletMerhaba hanimlar
Aksamustu is donusu markette alisverisimi yaptim kasaya gittim sirami beklerken hooop onume bi kadin gecip zaten onumde olan kadinin yanina durdu.Beraberler sanirim diye ses etmedim bekledim.Beraber olmadiklarini gorunce niye onume gectiniz diye sordum.hemen aldigim bikac parca seyi eliyle firlatir gbi all gec filan gbiisinden bi hareket yapti.zaten ben yandaydim filan dedi.halbuki arkamdan geldi yalan soyluyor.ben size sordum soyleseydiniz yandaydim diye dedim.bana saygisiz filan demeye basladi yasi buyuk olunca bana pis insan demeye kadar ileri gitmeyi hak gordu kendine surekli laf sayiyor.siz bana boyle yaptiniz diye ayni sekilde onun kasada duran aldiklarini ittim nasilmis dedim.o sirada isim de bitmisti hala Allah in adini agzina alip Allah a havale ediyorum filan diyor.bu insanlarin aklina Allah sikisnca geliyor hak yemeye kalkarken gelmiyor asabimi fena bozdu aksam aksam...
Anlamış mı peki? Bide hakaret etmiş haklı gibi. Allaha havale etmiş falan. Sonuçta konu sahibi yine zararlı çıkmış
Anlamıştır tabi tepki görünce bir daha yaparken 2. kez düşünür. Kimse see çıkarmazsa insanlar gemi azıya alıyor.
Allaha havale etmişmiş de neymiş Allahın işi gücü yok sıraya kaynak yapan kocakarıların şikayetlerini dinliyor? Konu sahibi niye zararlı çıksın ki, krallar gibi had bildirmiş.
Ay nasil garip biriymis boylesinede hic rastlamadim benim aldiklarim epey fazlaysa bende sirami veririm sira verdiklerim nerdeyse sarilcak kadar mutlu olurlar:)Bazı kadınlar cidden markette kasa kuyruğunda aşırı çirkefleşebiliyor. Sanki 3 dk milletten çalıp uzaya gidecek.
Manyak millet ya.
Geçen eşimle alışveriş yaptık. Aylık alışveriş, araba dolu ve akşam saati. Arkamda 40 yaşlarında bir abla var. Siz geçin dedim, tabi geçicem diye atar yaptı manyak, sonra vazgeçtim geçme bekle sen insanlık yaramıyor sana dedimbekledi paşa paşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?