Ben bilmiyodum :)Elinde bir kaç parça olanı genellikle öne alıyorlar zaten hannazcim,hani diğerleri cok dopdoluysa dikkatli bir kasiyer öyle yapar...
ama hepsi değil bazen bir cips ve su ile bir sürü beklemiş de oldum...tamamen kasiyerin insiyatifiBen bilmiyodum :)
Bzen bende elimde 2 parça birşey varsa müsade istiyorum yada gören olursa buyurun diyor iyi oluyor.Ben bilmiyodum :)
Evet rica edince de kırmıyorlarBzen bende elimde 2 parça birşey varsa müsade istiyorum yada gören olursa buyurun diyor iyi oluyor.
Ben isteyemedim abla . Kimse de buyur demedi kasiyer haricinde :)Bzen bende elimde 2 parça birşey varsa müsade istiyorum yada gören olursa buyurun diyor iyi oluyor.
Hiç çekinmeden isteyebilirsin sorun olmaz bence,bazılarının market arabaları dolu oluyor.Ben isteyemedim abla . Kimse de buyur demedi kasiyer haricinde :)
Ama inanıyorum sıra isteyebileceğim günler de gelecek :))
Bana da birkaç kere elimdeki tek parça diye sırasını verenler olmuştu süper duyguSelâm kızlar
Hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum
Başlık şahane ama öyle aksiyonlu heyecanlı bi durum yok
Nasılsınız ?
Allah iyi etsin İnşAllah cümlemizi .
Az önce bi şey yaşadım onu yazmak istedim :) içimden geldi yazayım dedim
Kardeşimin yanındayım markete gittim içecek alıp çıkcam hemen . Aldım geldim kasanın başına , kasada müşteri var birsürü alışveriş yapmış , sırada da arabası dolu dolu bi kişi var onun arkasında da ben varım .
Baktım her zaman içtiğimden değil , gittim bi koşu değiştirip gelene kadar yerime arabası dopdolu biri daha geldi .
Ama o sırada ben vardım elimdekini değiştirmeye gittim geldim hemen .
İçimden dedimki hayatım hep bi şeyleri beklemekle geçti sabretmekle geçti, ben bu gün elimde iki tanecik içecekle bu sırayı beklemicem . Sadece düşünmekle kaldım , bi şey diyemedim .
Kasadaki görevli kız sıradakine bi saniye bekler misiniz dedi , ana bi baktım beni çağırdı :)))
Geçebilir miyim dedim müsaade istedim aldım ve çıktım .
Öylesine yazmak istedim kızlar
İmlâ hatam varsa takılmayın, ben üniversite falan okumadım , ilköğretim mezunuyum anca bu kadar olur benden
Kalbinizin güzelli yeter ablacımÖylesine yazmak istedim kızlar
İmlâ hatam varsa takılmayın, ben üniversite falan okumadım , ilköğretim mezunuyum anca bu kadar olur benden
Evet beklicektim . Özgüvenimi yeni yeni kazanmaya başladım çünkü :)Kasiyer farketmese öylece bekleyecektin yani!? Hep beklemekten gem vuruyorsun ya, böyle devam edersen daha çok beklersin
O senin güzelliğim canım benim öpüyorumKalbinizin güzelli yeter ablacım
Sanırım ben de sesimi çıkaramazdım biri sesini çıkarana kadarMultinetle aylık büyük alışveriş yaptım. Önümde bir amca var onunda biraz fazla eşyası. Bir kadın geldi geçebilir miyim dedi tabi dedik. Geçirdi ürünleri,tam bitti genç bir erkek geldi sadece bir kolam var dedi tabi geç dedik. O da geçti amca başladı işleme. Bitmeye yakın bir kadın geldi geçirebilir miyim dedi 3-4 eşya var, tabi buyrun dedim. Kadın geçerken bir kadın daha geldi benim bir kaç ürünüm var derken başka bir kadın daha geldi sadece iki ekmeğim var diye kasiyer kız dedi ki yeter yaa başka kasa mı yok , kadını burada yatırtacaksınız dediKadınlar bana baktı sizden önce bir milyon kişi geçti de ondan dedim gittiler. Kasiyer kız diyor ki benim sinirim bozuldu ,bu kadar anlayışlı olmayın ya bu nedir
Teşekkür ediyorum ablacım Rabbim sağsalim kurtarsın ikinizi kolay doğum diliyorumÇok saf ve masum kalplisin demeye geldim
Canım beniiim amiiin ben de teşekkür ederim çokTeşekkür ediyorum ablacım Rabbim sağsalim kurtarsın ikinizi kolay doğum diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?