Markette yaşadığım heyecan dolu anlsr

Hannaz

Nirvana
Pro Üye
29 Aralık 2015
8.774
260.618
598
Selâm kızlar ❤️
Hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ❤️
Başlık şahane ama öyle aksiyonlu heyecanlı bi durum yok :KK70:
Nasılsınız ?
Allah iyi etsin İnşAllah cümlemizi .
Az önce bi şey yaşadım onu yazmak istedim :) içimden geldi yazayım dedim 😅
Kardeşimin yanındayım markete gittim içecek alıp çıkcam hemen . Aldım geldim kasanın başına , kasada müşteri var birsürü alışveriş yapmış , sırada da arabası dolu dolu bi kişi var onun arkasında da ben varım .
Baktım her zaman içtiğimden değil , gittim bi koşu değiştirip gelene kadar yerime arabası dopdolu biri daha geldi .
Ama o sırada ben vardım elimdekini değiştirmeye gittim geldim hemen .
İçimden dedimki hayatım hep bi şeyleri beklemekle geçti sabretmekle geçti, ben bu gün elimde iki tanecik içecekle bu sırayı beklemicem . Sadece düşünmekle kaldım , bi şey diyemedim .
Kasadaki görevli kız sıradakine bi saniye bekler misiniz dedi , ana bi baktım beni çağırdı :)))
Geçebilir miyim dedim müsaade istedim aldım ve çıktım .
Öylesine yazmak istedim kızlar 🥰
İmlâ hatam varsa takılmayın :KK68:, ben üniversite falan okumadım , ilköğretim mezunuyum anca bu kadar olur benden :kahve:

Selâm kızlar ❤️
Hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ❤️
Başlık şahane ama öyle aksiyonlu heyecanlı bi durum yok :KK70:
Nasılsınız ?
Allah iyi etsin İnşAllah cümlemizi .
Az önce bi şey yaşadım onu yazmak istedim :) içimden geldi yazayım dedim 😅
Kardeşimin yanındayım markete gittim içecek alıp çıkcam hemen . Aldım geldim kasanın başına , kasada müşteri var birsürü alışveriş yapmış , sırada da arabası dolu dolu bi kişi var onun arkasında da ben varım .
Baktım her zaman içtiğimden değil , gittim bi koşu değiştirip gelene kadar yerime arabası dopdolu biri daha geldi .
Ama o sırada ben vardım elimdekini değiştirmeye gittim geldim hemen .
İçimden dedimki hayatım hep bi şeyleri beklemekle geçti sabretmekle geçti, ben bu gün elimde iki tanecik içecekle bu sırayı beklemicem . Sadece düşünmekle kaldım , bi şey diyemedim .
Kasadaki görevli kız sıradakine bi saniye bekler misiniz dedi , ana bi baktım beni çağırdı :)))
Geçebilir miyim dedim müsaade istedim aldım ve çıktım .
Öylesine yazmak istedim kızlar 🥰
İmlâ hatam varsa takılmayın :KK68:, ben üniversite falan okumadım , ilköğretim mezunuyum anca bu kadar olur benden :kahve:
Bana da birkaç kere elimdeki tek parça diye sırasını verenler olmuştu süper duygu 😍

Kasiyer farketmese öylece bekleyecektin yani!? Hep beklemekten gem vuruyorsun ya, böyle devam edersen daha çok beklersin 🤷‍♀️

Multinetle aylık büyük alışveriş yaptım. Önümde bir amca var onunda biraz fazla eşyası. Bir kadın geldi geçebilir miyim dedi tabi dedik. Geçirdi ürünleri,tam bitti genç bir erkek geldi sadece bir kolam var dedi tabi geç dedik. O da geçti amca başladı işleme. Bitmeye yakın bir kadın geldi geçirebilir miyim dedi 3-4 eşya var, tabi buyrun dedim. Kadın geçerken bir kadın daha geldi benim bir kaç ürünüm var derken başka bir kadın daha geldi sadece iki ekmeğim var diye kasiyer kız dedi ki yeter yaa başka kasa mı yok , kadını burada yatırtacaksınız dedi 🤣 Kadınlar bana baktı sizden önce bir milyon kişi geçti de ondan dedim gittiler. Kasiyer kız diyor ki benim sinirim bozuldu ,bu kadar anlayışlı olmayın ya bu nedir 🤣

Multinetle aylık büyük alışveriş yaptım. Önümde bir amca var onunda biraz fazla eşyası. Bir kadın geldi geçebilir miyim dedi tabi dedik. Geçirdi ürünleri,tam bitti genç bir erkek geldi sadece bir kolam var dedi tabi geç dedik. O da geçti amca başladı işleme. Bitmeye yakın bir kadın geldi geçirebilir miyim dedi 3-4 eşya var, tabi buyrun dedim. Kadın geçerken bir kadın daha geldi benim bir kaç ürünüm var derken başka bir kadın daha geldi sadece iki ekmeğim var diye kasiyer kız dedi ki yeter yaa başka kasa mı yok , kadını burada yatırtacaksınız dedi 🤣 Kadınlar bana baktı sizden önce bir milyon kişi geçti de ondan dedim gittiler. Kasiyer kız diyor ki benim sinirim bozuldu ,bu kadar anlayışlı olmayın ya bu nedir 🤣
Sanırım ben de sesimi çıkaramazdım biri sesini çıkarana kadar 😅

Canim konu olunacak bir taraf yok basit olmus biraz günlük hayatta hepimizin basina gelen olağan şeyler bunun heyecani olmaz bunu durum olarak paylasmak doğru değil konuluk birşey değil.Şunu anladim senden bir hizdir gidiyorsun beklemeyen sabirsiz aslinda zaten gecmen gerekiyor sana yer vermeleri lazimdi avrupada mesela böyle bi durum yok yabancilarda biz verdikmi siramizi tuhaf geliyor ama hoşlarina gidiyor tabi..keske herkes bizim gibi olsa.

Canım ablam.. Çık dışarı gez toz özgürleş insanlarla diyolog kur hayat senin için daha da güzelleşsin.. Dilerim rabbim den hep mutluluk yaşa..

Back
X