- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.618
- 598
Selâm kızlar
Hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum
Başlık şahane ama öyle aksiyonlu heyecanlı bi durum yok
Nasılsınız ?
Allah iyi etsin İnşAllah cümlemizi .
Az önce bi şey yaşadım onu yazmak istedim :) içimden geldi yazayım dedim
Kardeşimin yanındayım markete gittim içecek alıp çıkcam hemen . Aldım geldim kasanın başına , kasada müşteri var birsürü alışveriş yapmış , sırada da arabası dolu dolu bi kişi var onun arkasında da ben varım .
Baktım her zaman içtiğimden değil , gittim bi koşu değiştirip gelene kadar yerime arabası dopdolu biri daha geldi .
Ama o sırada ben vardım elimdekini değiştirmeye gittim geldim hemen .
İçimden dedimki hayatım hep bi şeyleri beklemekle geçti sabretmekle geçti, ben bu gün elimde iki tanecik içecekle bu sırayı beklemicem . Sadece düşünmekle kaldım , bi şey diyemedim .
Kasadaki görevli kız sıradakine bi saniye bekler misiniz dedi , ana bi baktım beni çağırdı :)))
Geçebilir miyim dedim müsaade istedim aldım ve çıktım .
Öylesine yazmak istedim kızlar
İmlâ hatam varsa takılmayın
, ben üniversite falan okumadım , ilköğretim mezunuyum anca bu kadar olur benden 

Hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum

Başlık şahane ama öyle aksiyonlu heyecanlı bi durum yok

Nasılsınız ?
Allah iyi etsin İnşAllah cümlemizi .
Az önce bi şey yaşadım onu yazmak istedim :) içimden geldi yazayım dedim

Kardeşimin yanındayım markete gittim içecek alıp çıkcam hemen . Aldım geldim kasanın başına , kasada müşteri var birsürü alışveriş yapmış , sırada da arabası dolu dolu bi kişi var onun arkasında da ben varım .
Baktım her zaman içtiğimden değil , gittim bi koşu değiştirip gelene kadar yerime arabası dopdolu biri daha geldi .
Ama o sırada ben vardım elimdekini değiştirmeye gittim geldim hemen .
İçimden dedimki hayatım hep bi şeyleri beklemekle geçti sabretmekle geçti, ben bu gün elimde iki tanecik içecekle bu sırayı beklemicem . Sadece düşünmekle kaldım , bi şey diyemedim .
Kasadaki görevli kız sıradakine bi saniye bekler misiniz dedi , ana bi baktım beni çağırdı :)))
Geçebilir miyim dedim müsaade istedim aldım ve çıktım .
Öylesine yazmak istedim kızlar

İmlâ hatam varsa takılmayın