Marmaray durağına yakın ev

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Selam kızlar,
Herhangi bir marmaray istasyonuna yakın oturan var mı? Çok rahatsız edici ses oluyor mu ? Rahatsız edici bir ses olmaması için sizce ne kadar mesafe olması gerekiyor bilgisi olan var mı?

Yada 10 11. katlarda ses olur mu 1 2 sokak arkası olsa?

Merhaba eski evim marmaray durağına 1 sokaktı altıncı kat.
Pencereler vs kapali olunca pek sorun olmuyordu açarsan geliyor ama insan alışıyor. Daha yüksek katlara ne kadar gider bilemem ama altıncı kata baya geliyordu tren durup kalkarken. Başka eve geçtik bi garip geldi hatta kulağım alışmış ses olmasına.

Marmara’ya durağına yakın oturuyorum. Bana pek ses gelmiyor , geliyorsa alıştım herhalde artık duymuyorum.

Is yerim maRmaray in dibi oyle boyle degil yakinligimiz arada 20 metre var ,ses vs yok,

Marmarayla aramda bir ev var sadece. Ses oluyor ama normal araba sesi gibi, rahatsız edecek bir ses değil. Zaten zamanla duymamaya başlıyorsunuz.

Bu arada ben son duraktayım. Burada tren parkı var. Artı yük trenleri, anahat trenleri geçiyor, bazen manevra yapıyorlar. Şimdiye kadar hiç rahatsız olacağımız bir durum yaşamadık.

Bu konudan anladığım kadarıyla koca trenin gücü zıplayan komşu çocuğu ve çekilen eşyaların yanında hiç gibi kalıyor.
Komşu gürültüsü üst katımda tren yan sokakta. Bakıyorum da cidden tren sesi çocuk tepinmesi yanında ponçik kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…