bugün 7 haftalık oldu.yarın kontrol o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam.bende henüz mide bulantısı yok.iştahım yerinde.sen kuzunu bize gönder ben doyururum onu.hayırlı haberler alalım:):dance:
canım doktorun blantı hapı verir banada verdi ve çok rahatlattı. Dramamine ilacın adı
Doktorunda iste, boşuna ızdırap çekme
slm tüm anne adayları :)) benim son adet tarihim 10 şubattı. martın 17 sinde idrar testi yaptım pozitif çıktı. 19 unda da kan testi yaptım. bhcg 986 çıkmıştı. ama o gün doktor bebeği görememişti. bugün gebelik kültürü yaptırdım tekrar çarşamba alıcam sonucunu.yükselmiştir galiba. ama bugün ultrasona girmedim çok merak ediyorum görünür mü diye
merhaba arkadaşlar bende şubat 21 di son adetim bu ay 23 olmam gerekiyordu olmadı 25 kan testi yaptırdım 5.46 çıktı sonra kendimden şüphelendim dün idrar yaptım ikinci çizgi silik çıktı tekrar kandan baktırdım 127.77 çıkmış değerim iki günde bu kadar yükselme olmuş çok mutluyum umarım hepimiz hamileliğimizi sorunsuz geçiririz.
teşekkür ederim canım benim acele etmemeiştir cünkü bana 2-3 hafta sonra gel demişti ben 31 martta gitmeyi uygun buldum 2 aylık olsun diye bu arada mide bulantılarım felaket benim sendede varmı bişiler yemek bile yapamıyorum bana degil evdeki 5 yaşında minicik kuzum var ona acıyorum valla ama ne yapim kokuya tahammülüm yok valla senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?