inşallah bu ay ne aşılama ne de tüp bebeğe gerek kalır..Bi bakmışsın yaradanım ikimizede kendiliğinden vermiş...Allah büyüktür takdir onun artık...benim de adetime çok var nisan başında (bu arada inşallah hiç adet olmayızda doktorada gerek kalmaz inşallah...:):) Bu arada moralini hiç bozma umudunu kırma..doktorlarda söylüyor bu durumu insanın ruh halide çok etkiliyormuş...Biraz daha rahat olmak gerekiyor galiba...Ben hiç çocuğum olmayacak diye düşünmüyorum..yaradanım hayırlısıyla zamanında verecek inşallah diyorum..umutsuz imkansız diye bir şey yok...Ben sana kısaca bir örnek vereyim bizzat şahit olduğum çok yakın 2 arkadaşımdan...arkadaşımın eşide aynı zamanda oda arkadaşım ondada varikosel vardı morfoloji oranı benim eşiminkinden daha kötü durumdaydı kasıklarında ağrılar felan bile vardı...bunlarda çocuk istiyorlardı ..arkadaşımın eşi ameliyat olacaktı ve bunun için doktorla görüşmeye bile başlamışlardı ama işte yaradanım verince oluyor arkadaşım eşinin ameliyat olacağı ay hamile kaldı...Allah nasip ederse temmuzda doğum yapacak...O yüzden ben umudumu hiç kaybetmedim yaradan ol deyince olur...Vermiyorsada bir bildiği vardır diye düşündüm hep...Yeterki hayırlı sağlıklı ömürlü bir evlat nasip etsin....
tabi yaaa Allah ol derse olur tabi, gerisi boş, herşeyin bir vakti zamanı var. bende çocuğum olmayacak diye hiç düşünmüyorum açıkçası ama kendiliğinden olacağını da pek düşünmüyorum. beni sıkan çalışıyorken bu işlerle uğraşmak. yani kime ne anlatabilirsin ki. valla hakkımızda hayırlısı inşallah. dediğin gibi bir bakmışız ki bu ay hamileyiz:) morfoloji sıkıntımız olmasa daha da beklerdim belki ama morfoloji bu durumdayken bir an evvel hazırlıklara başlamalı.