merhaba bu konularla ilgili ne arasam cevaplar arasında ilk önce kadınlar klubü çıkıyor. Nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Ama ben de aslında burada günlük tutmak istedim.Çok zor ve karmaşık günler geçiyorum.ve yaşadıklarımı ailem dahil kimseyle paylaşmıyorum. eşim ve ben sadece herşeyi sadece ikimiz yaşıyoruz. Hiç tanımadığım kişilerle paylaşmak daha kolay paylaştıkça yüzleştikçe daha kolay olacak bu süre. Biz iki yıldır evliyiz benim ikinci evliliğim eşimin ilk. benim kızım var ilk evli,liğimden eşimin yok. Önceleri istememiştim bu yaştan sonra çocuk sahibi olmayı (45 yaşındayım.)ama şimdi istiyorum. eşimi çok seviyorum mükemmel bir baba olacağını biliyorum.ve onunla bunu yaşamayı çok istiyorum. uzun süre spiralle korundum ve son 6 aydır korunmuyorum.Çıkarır çıkarmaz hamile kalırım sanıyordum ama olmadı. şu an tüp bebek sürecindeyiz geçen hafta perşembe günü ivi tüp bebek merkezine kara verdik ve erdal beyle görüştük. yaş yüzünden zor olabileceğini söyledi ama imkansız demedi. Ve ben tam sekiz gündür günde üç tane göbeğimden iğne oluyorum. son görüşmemizde sadece bir yumurta olduğunu söyledi erdal bey. biraz umutsuzluğa kapıldık. ama bir yumurta ile hamile kalanlarda varmış. tekrar cuma günü görüşeceğiz gelişmediyse sanırım tedaviyi burada bırakmak zorunda kalacağız sonrasını bilmiyorum. bu ilk deneyimim. burada bazı kişilerin süreçlerini okudum. hatta bazen çok duygulandım. Aynı şeyleri yaşamak paylaşmak helede hiç tanımadığım kişilerle paylaşmak bana çok iyi geldi. herkese bol şans diliyorum