ben ezelden beri zayıftım hep kilom 50-55 arası idi .. fakat evlilik is hayatı duzensiz beslenmeye bagladım kilo alısımı her sene aldım aldım .. megersem 2009 da pkoyla tanıstım .. ılac yazdı doktorum arada sırada aldım sureklı kullandım desem yalan olur. sonra bebek kayıplarında bunun etkisi oldugunu soyledi cıktıgım prof. aralık 2011 den beri 3,5 aydır hhicc bırakmadan iciyorum ve beni gozle gorulur sekılde zayıflattı.. ıncelme var ıstahta azaldı mıdem bulanıyo bellı bı lımıtın uzerıne cıkarsam.boyle ıste su perısıı.. eskı kendı halıme gerı donmek ıstıyorum ama suan gebelıkle ugrasırken mumkun mu bılmıyorum gebeykende gluphage 850 ıccekmısım sabah aksam alıyorum canımm.. kıllanma hıc yok .. sadece adetlerım degısıyor tarıhlerı 30- ıle en gec 38 . gunlerde regl oluyorum.. aylarca olmamam gıbı bır sey yok.. eger cok uzarsa stresten bana ılk basta doktor farlutal yazmıstı onu verıyordu sonradan prımolut verdı coook memnunum ondan cunku ılac bıttıkten 3 gun ıcınde regl oluyorum hemen sasmıyor...
ınsannlar benı 5 -6 yıl oncesıne kadar mınyon tanırken suan karsılastıgımda aaa cok degısmıssın nıye bukadar kılo aldınnn dıyolar !!! ıcımden sacını tutup yerde surukleyesım gelıyo o kısılerı :) hehehhe ısın sakası tabı .. ama ınsanın moralını bozuyolar sankı ben agzımı tutamıyormusum habere yıyıyormusum gıbı laflara katlanamıyorum

balık etlı kıvrımlı olmakta guzel canım ya esım gayet memnunn:) tabı 55 kıloya dusmeyı hıc ıstemıyorum cunku suan o hallerımı begenmıyorum...ılacları kullanmaya devam edıcem yeterkı hamılee kalayım ... allahıma sıgındım.. ınankı her gece dua edıyorum cok kılo almayım dıye ... haftaya dıyetısyene gıtcem mesela.. en azından gebeyken kontrollu kılo alıyım.. gıda ıntolarans testını yaptırcam mesela.. pkolular ıcın gereklıymıs bız zor zayıflıyoruz ya metabolızma yavas ısledıgı ıcın hangı gıdayı zor erıtıyoruz felan cıkıyomus .. bakalımm kıloyu aslında dertte etmıyorum ama cok kılo almaktan gebelıkte korkuyorum ... bı ara bana kılolusun dıyenlerı gormek bıle ıstemedım aynı ortamlara katılmadım!! o dereceye gelmek ıstemıyorum .. neler neler var aslında 110 la hamıle kalmıs doktorum programında uzerıne 17 kılo almıs .... yanı yeterkı saglıklı bebıssler doguralım kıloyu azım edersın gıdersın spora verırsın..