• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben aslında cok belırtı hıssetmedım ama sunu soyleyım catlatma ıgnesınden sonra 3 gun karnım acayıp agrıdı bıde asılamadan sonra karnım agrıdı o gece ılıskı onerdı drum karın agrısından olecem zannettım ama bebıs ıcın sıktım dısımı baskada bı belırtı hıssetmedım halada hıssetmıyorum 6. Haftaya gırdım bugun sadece sersem gıbıyım oda progestandan olsa gerek darısı basına olur ıns tatlım

belirti aramak saçmalık bencede ama insan duramıyo gene çünkü kişiden kişiye değişirmiş belirti .bana aşılama salı günü yapıldı çarşamba ilişki dedi eşimde sper kalitesi çok düşer biz perşembe yapak dedi :36: Oda doğru salı siperm verdi zaten ertesi gün ilişki olsada ne kadarsağlıklı olur her ilişki arasında en az 1 gün ara olmalı imiş normalde.rabbim ben ve benim gibi çocuk isteyen herkese en kısa zmanda hayırlısı ile evlatlar nasip etsin inşllah aminnn..sende dua et bizler için canımm:49::49:

belirti aramak saçmalık bencede ama insan duramıyo gene çünkü kişiden kişiye değişirmiş belirti .bana aşılama salı günü yapıldı çarşamba ilişki dedi eşimde sper kalitesi çok düşer biz perşembe yapak dedi :36: Oda doğru salı siperm verdi zaten ertesi gün ilişki olsada ne kadarsağlıklı olur her ilişki arasında en az 1 gün ara olmalı imiş normalde.rabbim ben ve benim gibi çocuk isteyen herkese en kısa zmanda hayırlısı ile evlatlar nasip etsin inşllah aminnn..sende dua et bizler için canımm:49::49:

ıns canım belırtı arama rahat ol baska ugraslar bul kendıne kafanı dagıt hakkımızda hayırlısı tatlım dualarım senınle

Kızlaaaaar ölüyorum 2 gündür her yerim dökülüyor. :2: Grip oldum sanırım.:2: Vücudumda ağrımayan yerim yok.İlaçta içemiyorum.Ne yapsam ne etsem.Yazdıklarınızı okuyorum yorum bile yazmaya mecalim yok.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine daha kötü olma sakın ıhlamur adaçayı falan yap iç dinlen iyice..

ya evet biraz önce doktorumla konuştum içime kurt düştü bana progesteron vermediniz diye gerek yok dedi. ovitrelle vurulucam sanırım dediğin gibi kist falan olmasın diye tabi ben 14. gün test yaptırırım diyodum ama doktorum dedi ki iğnenin üstünden 10 gün geçmeden yaptırma yanıltabilir miş şimdi 5-6 nisana kadar bekliycem mecburen.. :50:

Ayy evet cnm yaa iğnenin salgıladığı BHCG nedeniyle test yaparsan zaten pozitif çıkıcak. Olsun kist olmasında 3 gün sonra öğren beklemek zor tabi ama geç olsun güç olmasın :16:

kızlar hala inanamıyorum yarın bu saate aşılamam yapılmış olacak.hiç ümidim kalmamıştı açıkçası.inşallah son dakikada bir aksilik olmaz.

Ayy evet cnm yaa iğnenin salgıladığı BHCG nedeniyle test yaparsan zaten pozitif çıkıcak. Olsun kist olmasında 3 gün sonra öğren beklemek zor tabi ama geç olsun güç olmasın :16:

napalım tabi bekliycez artık. allah yüzümüzü güldürsün hepimizin inşallah..

arkadaşlar bi sorum var.hani aşılama veya yumurta takibinde iğneyle yada ilaçla yumurtaları büyütüyolarya normalde yani tedavisizde yumurtalarımız 18.19 mm oluyomuki acaba.

arkadaşlar bi sorum var.hani aşılama veya yumurta takibinde iğneyle yada ilaçla yumurtaları büyütüyolarya normalde yani tedavisizde yumurtalarımız 18.19 mm oluyomuki acaba.

normal yolla hamile kalanlarınki elbette büyüyordur.ama bizim için böyle bir ihtimal yok

hayırlı olsun canım inşallah bu sefer tutar.benimde iğnemin bugün 4. günü.benim 3.aşılama pazartesi kontrol diğer aşılamalarda olduğu gibi 3 gün daha iğne derse bende martın songününe 31 marta yetişiyorum inşallah bu sefer hepimizin rabbim kucağını doldurur.

Sağol canım.Allah seninde gönlüne göre versin inşallah.

arkadaşlar bir şey sorucam ben 6 martta aşılama yaptırdım hala adet olmadım sabaha karşı laboquick marka test yaptım negatif çıktı doğru mudur yoksa kan testi mi yaptırmam lazım arkadaşlarım idrar testi her zaman doğru çıkmayabilir dedilervbir de kullandığımız progesteran falan gecikme yaparmı test yaptırmaktan korkuyorum o yüzden hala bekliyorum ama sürekli bir bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum öyle akıntım da yok progesteronu alltan alınca o akıyor hani beyaz krem gibi ama kullanınca yani tecrübeli arkadaşlar bir fikir versin arada sırada karın ağrım oluyor adet olcam gibi ama olmadım kan testi yaptırmak için umutlanmalımıyım, ilaçlar bu kadar gecikme yapar mı lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.....:16:

Back
X