Kizlar bugun saat 12de 2. asilamam oldu.suan yatiyorum.agrim war.ayrica lekelenmem war birincide olmamisti.òbide bisi sorcam kan testi yaptrmistim sonuclri aldm bugun.tsh 4.65 cikti.asilamayi yapan doktor baska prof yonlendìrdi o da ultrason we t3 t4 istedi.sizce bu deger gebelige engelmi bi de esimin morfolojisi %5 cikti normal mi
canım tsh ın yüksek ilaç kullanman lazım endokrinolojiye gidersen daha iyi olur 1.5-2.5 arası hamilelik için ideal. prolaktinin nasıl o da bazen tsh a bağlı yükseliyor. bu arada %5 morfoloji iyi canım.
kızlar merhaba nasılsınız..benim adetim 26sındaydı ama 5 gün gecikti bugün idrar testi yaptım negatif çıktı bekliyodum zaten böyle çıkacağını..allah inşallah hepimizin yüzüne gülecek birgün..
hayırlısı olsun canım benim... inşallah bir daha ki sefere olur.
Ahh kızlar ah halimi bir bilseniz.Hala hastayımm.Ve ilaç kullanmamakta direniyorum.Bu da yetmezmiş gibi dün oğlumda bulaşıcı bir hastalık olan ''Kızıl'' oldu... Yani anlayacağınız evin içi virüs kaynıyor.Dün sabaha kadar hastanedeydik.Serumlar iğneler.Biraz gözü açıldı.Hastanedeyken bugün 12 gün nasılsa gidip bir kan testi yaptırayım dedim.Sonuç 1.4 zaten bu kadar öksürmeye hastalığa tutmayacağı belliydi.
canım allah hayırlısını nasip etsin bak birde oğlun varmış allah bağışlasın ikincide olur inşallah..