canım zaten aklım bulanıktı şimdi daha çok iyice çorba oldu :) bir de işin kötü tarafı aslında devletin bütün kahrını çektim ben tüm tahlillerim tamam eşimin üroloji raporu smear testini bile verdim sadece onun sonucu kaldı sonra evraklarımı teslime dicem ve tedaviye başlicam yani artık koşturmacam bitti devlete güvenmek istiyorum.zeynep kamil in infertilitesinden herkes memnun ben de smear verirken zorlandım mesela doktor çok sakin rahatlattı beni acımasız ve suratsız değildi o sırada yan tarafta ovulasyon takibi yapılıyordu tek tek not alıyorlardı sağda 18 mm solda 10 mm falan diye yani özelde de aynısı yapılmıyo mu zaten.
paramın gitmesinden çok ne biliyim ya kabul edilmezse tüp bebeğe geçişte bir pürüz çıkarsa diye korkuyorum ben.ama değerli fikrin için teşekkür ederim hala kararsızım düşünücem.
özel doktorumun 42 tl muayne ücreti 50 tl de aşılama raporu için alıyolar aşılama da 378 tl.ekstrasıda çıkar muhtemelen yine 500 ü geçer fazlasıyla bir de güvenemiyorum ki özel e her an para isticekler gibi geliyo bu da beni strese sokuyo.eğer devlette bunca zahmete girdikten sonra herşeyi öylece bırakıp özel hastaneme gidersem onca emeğim ve son 2 ayım bu beklemem de boşa gidicek.çok kararsızım Allahım yardım et :)
canım senin de inşallah tutar bu sefer aşılaman dua edicem senin için akşam namazında.
cansu cum merhaba nasılsın demek sende aşılama yoluna girdin artık hayırlısı olsun arkadaşım kistinin gitmesine sevindim. sen ilaçlarını raporla mı aldın canım bana yazarmısın kaça aldığını?