arcn günaydın canım. demiştim yaa burda kent hastanesi var belki giderim diye, dün oraya da gittim, aştım artık ben kendimi:) hazır adetliylen gideyim dedim,o da baktı eşimin değerlerine, valla biz bu değerlere normal diyoruz,yani ben bir problem var diyemem dedi, sibel hanımda kötü değil değerler demişti,diğer doktorsa belki de sizde problem var bunun için yumurtalara bakmamız lazım falan dedi.ben bu arada ona gitmeyeceğim de işte dedi 11 günü gel bakalım durumun ne olmuş v.s. diye,bir de rahim şeklimden bahsetti, ,bende ki şekle göre ilişkideki duruş pozisyonunu bile söyledi:) sibel hanımda rahminin şekli şöyle böyle falan dedi, bebek için engel bir durum yok sadece regl döneminde kasıklarında ağrı hissedersin dedi,gerçekten de ağrım olmadan olmaz zaten:) bunları daha önceden başka hiçbir doktor söylememişti.bu arada biliyorsundur vajinanın kendi salgısı spermleri öldürürmüş normalde,aşılamada bu yol katedilmiş oluyor.diğer doktor bundan bahsetti,bu arada bu hastane aşılama için eşinin testini başka bir yerde yapıp getiriyorsun burda aşılamayı yapıyoruz dedi. ama tabi ben böyle bir şey istemem kaldı ki inşallah sibel hanıma gideceğim, bakalım kaç kere çağıracak beni. bu ayki takipten sonrada benim durumumda netliğe kavuşur sanırım. artık herşeyin hayırlısı diyorum yine her zaman ki gibi.