mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım inşaallah değildir doktora git yine de benimde olmuştu bebeğim göbek deliğime vuruyordu hep ağrı olmuştu inşaallah seninde öyledir

inşallah çıkmıcak canımm Rabbim yardımcın olsun

umarım dediğin gibidir kendine yer açıyodur... canım bakalım doktor ne diyecek

herkese merhaba herkese iyi haftalar....

kızlar bu ay adetim tam bir hafta gecikti hergün lekelenmelerim oldu midem bulandı yumurta ve parfüm kokusundan çok tiksindim ama vücudum resmen rol yapmış yaaa adet oldum bir haftanın sonunda hiç gecikmezdi halbuki acaba tutunamadı mı yoksa durduk yerde niye bulantım gecikmem olsun

kısmetten öte yol yok tabi hazırlık yapıyodur belki vücudum sizler hamile kalmadan bu şekilde gecikmeler yaşamışmıydınız....

bugün 4 te gidicem doktora canım, benimde genelde acayip aşagıya çalışıyo cadım, bazen içimde deprem oluyo zannediyorum valla canım toplamda 7 kilo almış oldum 64,5 olmuşum. bol su içmeye çalışıyorum kiloyu da engeller belki diye. gerekli besinleri aldıktan sonra şişmek için yemeye gerek yok tabi ki bi de inanılmaz duygusala bağladım yaa herşeye ağlayasım var, böyle mi geçecek kalan 4 ay

bugün tetanos aşımızı olduk...kolum biraz ağrıyor ama faydası için katlanmaya değer:)) semizotu ve ceviz yemeye(aşırıya kaçmamak şartıyla) tam gaz devam:))
bide son 1 ayda yine kilo almışım,3 kilo...bu aylarda hızlı kilo alımı oluyormuş ama benim ki aşırı mı acaba???

geçmiş olsun canımm,inşallah olumlu olacak herşey senin ve bebişin için...dua edeceğim senin için....

canım inşaallah değildir doktora git yine de benimde olmuştu bebeğim göbek deliğime vuruyordu hep ağrı olmuştu inşaallah seninde öyledir

inşallah canım çarşamba gidicem bakalım çok şiddetli değil çok şükür ağrım.dediğin gibide olabilir ne biliyim gaz olunca falanda belki ağrıyı tetikliyo olabilir.bugün daha iyiyim.

umarım dediğin gibidir kendine yer açıyodur... canım bakalım doktor ne diyecek

inşallah canım doktor ne diycek bakalım

Bu aylarda hizli aliniyor canim hatta bundan sonraki aylarda 2 ser almak normal sayiliyormus.bende en son gittigimde 10 gun once 1kilo almis gorunuyordum 5.aya kadarda 1 almistim.6.ayda da 1almisim.dr gayet iyi demisti.6 ayi 2kiloyla kapattik.bu ay alirim gibime geliyor cunku insulin yaptigim icin kendime,olsun bebislerkmiz saglicakla dogsunlar da kilo verilir.

Belki de dedigin gibi vucudun toparlanmaya calisiyordur.rahim islem gordu cunku kendini hazirliyordur.kizlar cift cizgiyi gordum diyecegin guzel gunleri bekliyoruz asracım.

Benim kusma oldugu zaman cok agriyordu yani zorladigim zaman.acaba agir bise falanmi kaldirdin farketmeden zorlanmadan olmus olabilirmi? Nasil deyim ani kalkis ya da kuvvetli oksuruk gibi..

Benim kusma oldugu zaman cok agriyordu yani zorladigim zaman.acaba agir bise falanmi kaldirdin farketmeden zorlanmadan olmus olabilirmi? Nasil deyim ani kalkis ya da kuvvetli oksuruk gibi..

evet canım olabilir çamaşır makinasını ittim biraz geçen hafta o tetikledi bencede.eğilip kalkınca acıyor çünkü bugün daha iyiyim.

canım benimde öyle olmuştu adetim gecikmişti bulantım olmuştu hamileyim diyordum değilmişim ama diğer aya hamile kaldım vücut kendini hazırlıyor allahın izniyleee önümüzdeki aayaa olcak

geçmiş olsun canım bende yarın olcam ben hamilelik boyunca 10 kilo aldımdoktorum duymasın 65 kiloyum sen hiç aşırımı diye düşünme değillll

bugün annem kurban kesti benim için adağı varmışAnkaradakiler bilirler hüseyingazi türbesine gittik kestik geldik kayınvalidem çıkma türbede iz oluyor elinin değdiği yerler dedi annemde bana hamileyken gitmiş türbeye benimde sırtımda var ama yine de gittim ne olursa Allahtandır diyip gittim duamıda ettim türbenin ziyaret bölümüne girmedim öyle işte güzel annelerr bu arada bayan akıllı girmiyor bayadır işten çıktı telden girerim diyordu ben yine girmeye başladım annemde oldukça giriyorum

Allah annenin adağını kabul etsin inşallah dualarınız kabul olsun

evet bayan akıllı görünmüyor artık umarım iyidir... kendini özletme sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…