canım inşaallah değildir doktora git yine de benimde olmuştu bebeğim göbek deliğime vuruyordu hep ağrı olmuştu inşaallah seninde öyledirmerhaba kızlar benim 1 haftadır hafif hafif göbek deliğimin sol yanı ağırmaya başladı bugün baya bir hissettiriyo hamile değilken arada ağırırdı acaba fıtıkmı derdim.şimdi baya acıyor bu hafta gidicem doktora kontrole zaten.ama ya fıtıksa 9 aya kadar kadar karnım buyudukçe daha kötüleşir gibime geliyor.inşallah sadece karnım genişlediğindendir.
Bugun kendi doktoruma kardioloji sonucunu gosterdim 5×5mm degerlendirilmesi gereken bir buyukluk fakulteye gitmeni tavsiye ediyorum dedi.dedim hocam herkeste gorulebiliyormus galiba. sorun yoktur insallah dedim ama mm olarak buyuk bu ender gorulur. normalde 3mm altinda olur ve kaybolabilir dedi.doktor intrakardiyak rabdomyomdan suphelenmis eger rabdonyomsa dogduktan sonra sikinti olur,fakulte de de baksınlar dedihafta ici fakulteye gidecem.allahim insallah bise cikmaz su mubarek gunlerde hepimizin bebeklerini korur ya rabbim.
Kızlaaar selamlar bugün benim doğum günüm ve sabahtan beri kızımın annesine şöyle güçlü bi tekmeyle doğum günü hediyesini vermedisi bekliyorum ancak henüz bi aktivite yok
merhaba kızlar benim 1 haftadır hafif hafif göbek deliğimin sol yanı ağırmaya başladı bugün baya bir hissettiriyo hamile değilken arada ağırırdı acaba fıtıkmı derdim.şimdi baya acıyor bu hafta gidicem doktora kontrole zaten.ama ya fıtıksa 9 aya kadar kadar karnım buyudukçe daha kötüleşir gibime geliyor.inşallah sadece karnım genişlediğindendir.
ohh bulusucaksın kzıınla ne güzel bende haftaya kısmetse :)) evet kabardı zaten babasının kızı ya diyip duruyordun bugun asagıya vuruyor kızım seninde oluyormu hiç öyle bu arada ben bu hafta kilo vermişim doktor dikkat et demişti bende dikkat etmeye calısıyorum ama vericegimi düşünmemiştim :)) kilo vermek sorun olmaz herhalde ne drsin ? adasım ipeğimmm
Bugun kendi doktoruma kardioloji sonucunu gosterdim 5×5mm degerlendirilmesi gereken bir buyukluk fakulteye gitmeni tavsiye ediyorum dedi.dedim hocam herkeste gorulebiliyormus galiba. sorun yoktur insallah dedim ama mm olarak buyuk bu ender gorulur. normalde 3mm altinda olur ve kaybolabilir dedi.doktor intrakardiyak rabdomyomdan suphelenmis eger rabdonyomsa dogduktan sonra sikinti olur,fakulte de de baksınlar dedihafta ici fakulteye gidecem.allahim insallah bise cikmaz su mubarek gunlerde hepimizin bebeklerini korur ya rabbim.
canım inşaallah değildir doktora git yine de benimde olmuştu bebeğim göbek deliğime vuruyordu hep ağrı olmuştu inşaallah seninde öyledir
umarım dediğin gibidir kendine yer açıyodur... canım bakalım doktor ne diyecek
herkese merhaba herkese iyi haftalar....
kızlar bu ay adetim tam bir hafta gecikti hergün lekelenmelerim oldu midem bulandı yumurta ve parfüm kokusundan çok tiksindim ama vücudum resmen rol yapmış yaaa adet oldum bir haftanın sonunda hiç gecikmezdi halbuki acaba tutunamadı mı yoksa durduk yerde niye bulantım gecikmem olsun
canım dediğin gibi gebeliğe hazırlıyor olabilir.ama yeni kürtaj olduğun içinde düzensizlik olmuş olabilir.bundan sonra olucak Allahın izni ile inşallah.birde bak benim adetim gecikmeden midem çok kazınmaya başlamıştı yumurtalığım çok ağırmıştı yürürken zorlanıyodum ilk belirtilerim böyleydi.hemen mide bulanmaz derler ama benim bulanmayada başlamıştı biraz biraz.şimdi sen rahat ol nasıl olsa olucak bir problem yok bebişin geliceği zamanı bekliyor sende onun gelişini.ama şuna inanıyorum biz doğurmadan senden güzel haberi alıcaz :)
geçmiş olsun canımm,inşallah olumlu olacak herşey senin ve bebişin için...dua edeceğim senin için....
Bu aylarda hizli aliniyor canim hatta bundan sonraki aylarda 2 ser almak normal sayiliyormus.bende en son gittigimde 10 gun once 1kilo almis gorunuyordum 5.aya kadarda 1 almistim.6.ayda da 1almisim.dr gayet iyi demisti.6 ayi 2kiloyla kapattik.bu ay alirim gibime geliyor cunku insulin yaptigim icin kendime,olsun bebislerkmiz saglicakla dogsunlar da kilo verilir.bugün tetanos aşımızı olduk...kolum biraz ağrıyor ama faydası için katlanmaya değer:)) semizotu ve ceviz yemeye(aşırıya kaçmamak şartıyla) tam gaz devam:))
bide son 1 ayda yine kilo almışım,3 kilo...bu aylarda hızlı kilo alımı oluyormuş ama benim ki aşırı mı acaba???
kızlar bu ay adetim tam bir hafta gecikti hergün lekelenmelerim oldu midem bulandı yumurta ve parfüm kokusundan çok tiksindim ama vücudum resmen rol yapmış yaaa adet oldum bir haftanın sonunda hiç gecikmezdi halbuki acaba tutunamadı mı yoksa durduk yerde niye bulantım gecikmem olsun
kısmetten öte yol yok tabi hazırlık yapıyodur belki vücudum sizler hamile kalmadan bu şekilde gecikmeler yaşamışmıydınız....
inşallah canım çarşamba gidicem bakalım çok şiddetli değil çok şükür ağrım.dediğin gibide olabilir ne biliyim gaz olunca falanda belki ağrıyı tetikliyo olabilir.bugün daha iyiyim.
inşallah canım doktor ne diycek bakalım
canım dediğin gibi gebeliğe hazırlıyor olabilir.ama yeni kürtaj olduğun içinde düzensizlik olmuş olabilir.bundan sonra olucak Allahın izni ile inşallah.birde bak benim adetim gecikmeden midem çok kazınmaya başlamıştı yumurtalığım çok ağırmıştı yürürken zorlanıyodum ilk belirtilerim böyleydi.hemen mide bulanmaz derler ama benim bulanmayada başlamıştı biraz biraz.şimdi sen rahat ol nasıl olsa olucak bir problem yok bebişin geliceği zamanı bekliyor sende onun gelişini.ama şuna inanıyorum biz doğurmadan senden güzel haberi alıcaz :)
inşallah canım bende onu bekliyoum 1-2 aya bakalımmmm
Belki de dedigin gibi vucudun toparlanmaya calisiyordur.rahim islem gordu cunku kendini hazirliyordur.kizlar cift cizgiyi gordum diyecegin guzel gunleri bekliyoruz asracım.
merhaba kızlar benim 1 haftadır hafif hafif göbek deliğimin sol yanı ağırmaya başladı bugün baya bir hissettiriyo hamile değilken arada ağırırdı acaba fıtıkmı derdim.şimdi baya acıyor bu hafta gidicem doktora kontrole zaten.ama ya fıtıksa 9 aya kadar kadar karnım buyudukçe daha kötüleşir gibime geliyor.inşallah sadece karnım genişlediğindendir.
Benim kusma oldugu zaman cok agriyordu yani zorladigim zaman.acaba agir bise falanmi kaldirdin farketmeden zorlanmadan olmus olabilirmi? Nasil deyim ani kalkis ya da kuvvetli oksuruk gibi..
canım benimde öyle olmuştu adetim gecikmişti bulantım olmuştu hamileyim diyordum değilmişim ama diğer aya hamile kaldım vücut kendini hazırlıyor allahın izniyleee önümüzdeki aayaa olcakherkese merhaba herkese iyi haftalar....
kısmetten öte yol yok tabi hazırlık yapıyodur belki vücudum sizler hamile kalmadan bu şekilde gecikmeler yaşamışmıydınız....
bugün tetanos aşımızı olduk...kolum biraz ağrıyor ama faydası için katlanmaya değer:)) semizotu ve ceviz yemeye(aşırıya kaçmamak şartıyla) tam gaz devam:))
bide son 1 ayda yine kilo almışım,3 kilo...bu aylarda hızlı kilo alımı oluyormuş ama benim ki aşırı mı acaba???
evet canım olabilir çamaşır makinasını ittim biraz geçen hafta o tetikledi bencede.eğilip kalkınca acıyor çünkü bugün daha iyiyim.
bugün annem kurban kesti benim için adağı varmışAnkaradakiler bilirler hüseyingazi türbesine gittik kestik geldik kayınvalidem çıkma türbede iz oluyor elinin değdiği yerler dedi annemde bana hamileyken gitmiş türbeye benimde sırtımda var ama yine de gittim ne olursa Allahtandır diyip gittim duamıda ettim türbenin ziyaret bölümüne girmedim öyle işte güzel annelerr bu arada bayan akıllı girmiyor bayadır işten çıktı telden girerim diyordu ben yine girmeye başladım annemde oldukça giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?