ayy cnmm valla gormedim bazen yazılanlara cok bakmıyorum gözümden kacmıs demekki valla cnm gittim detaylıya hazırlamıstım kendimi 2 hafta sonraya randevu verdilernaz kızım hakkikaten nazlı oldu işleri ayy 4 boyutlu gösterdi aynı babasına benziio saka gibi hatta kaynanamlara dun dıyorum babasna benzio yoknartık nasıl anladın diyolar belli olmaz daha sonra resmi bi gösterdim herkes sok oldu bu kadar olur :))) evt ilk basta duynca az gibi geldi ama baktım nette azda değilmiş yani hatta haftasına göre fazla gözüküyor :))) sen de cnm dikkat et kendine bebişine ipek mi koyucaksın adını öyleyse adasıma diyim
Bugun kendi doktoruma kardioloji sonucunu gosterdim 5×5mm degerlendirilmesi gereken bir buyukluk fakulteye gitmeni tavsiye ediyorum dedi.dedim hocam herkeste gorulebiliyormus galiba. sorun yoktur insallah dedim ama mm olarak buyuk bu ender gorulur. normalde 3mm altinda olur ve kaybolabilir dedi.doktor intrakardiyak rabdomyomdan suphelenmis eger rabdonyomsa dogduktan sonra sikinti olur,fakulte de de baksınlar dedihafta ici fakulteye gidecem.allahim insallah bise cikmaz su mubarek gunlerde hepimizin bebeklerini korur ya rabbim.
bişey kalmamış canım, aynen detaylıda da 4 boyutlu gösteriyolar. babası ne mutlu olmuştur şimdibenim kızım aynııı bana benziyo valla, çene, burun hık deyicekte burnumdan düşmeyecek bende babasına benzesin isterdim ama anasıda çirkin değil Allahtan hala ipek istiyorum canım, bakalım inşAllah adaşın olcak bende pazartesi gidicem doktora, heyecanla bekliyorummm
yahu seninle hamilelik günümüz aynı görünüyo evlilik günümüz de hemen hemen aynıymış baktım da 1 yıl 10 ay görünce :) 16 eylül 2011di benim :)
canım tüm dualarım seninle, bu sorunu yaşayan çok kişi var, hiç bişeycik olmaz Allahın izniyle. sen hiç üzme kendini, bebişini de üzme. gidersin fakülteye detaylı bakılır en azından, her şey Allahtan canım, Rabbim dermansız dert vermesin, tedaviyle geçebilecek bi durum diye biliyorum
Kızlaaar selamlar bugün benim doğum günüm ve sabahtan beri kızımın annesine şöyle güçlü bi tekmeyle doğum günü hediyesini vermedisi bekliyorum ancak henüz bi aktivite yok
inancc nasil oldun canim?? Ben de dün ögleden sonra yattim agridan hala kalkabilmis degilim. Afedersiniz bi ishal, mide bulantisi, karin agrisi. Ölüyorum sandim agridan. Sabah solugu dr.da aldim yediginden veya ictigindendir dedi. Soda ic dedi kaybettiğim mineraller icin. Yatiyorum yatak dösek bu agri bi gecsee
Bugun kendi doktoruma kardioloji sonucunu gosterdim 5×5mm degerlendirilmesi gereken bir buyukluk fakulteye gitmeni tavsiye ediyorum dedi.dedim hocam herkeste gorulebiliyormus galiba. sorun yoktur insallah dedim ama mm olarak buyuk bu ender gorulur. normalde 3mm altinda olur ve kaybolabilir dedi.doktor intrakardiyak rabdomyomdan suphelenmis eger rabdonyomsa dogduktan sonra sikinti olur,fakulte de de baksınlar dedihafta ici fakulteye gidecem.allahim insallah bise cikmaz su mubarek gunlerde hepimizin bebeklerini korur ya rabbim.
Kızlaaar selamlar bugün benim doğum günüm ve sabahtan beri kızımın annesine şöyle güçlü bi tekmeyle doğum günü hediyesini vermedisi bekliyorum ancak henüz bi aktivite yok
hadi yaa :)) benimki de 4 eylul :) dr muhtemel doguma 9 10 kasim diyr sat in kacti cnm 2 subat bnm
Dogum gunu kutlu olsun.minikinle nice yaslara.hazirlik yapiyordur annesihefdiye icin iyi bir tekme gelir az sonra :)))
canım zor bir süreç ama Allahın izni ile atlatıcaksın inşallah ciddi birşey çıkmayacak.dualarımız bebişinle ve seninle.dediğin gibi çok iyi bir doktor çıksın karşına inşallah.iyi haberini bekliyoruz.
nice sağlıklı mutlu senelere verir merak etme :) bugün benimkide oynamıyor gerçekten yorgunlukl alakası var başımda ağırıyogece uyumuyor benim ki çok oynuyor :)
Ayy gecmis cnm yeni gordum.benimde oyle olmustu yedigim bise dokunmustu.serumla gecmisti.gecmis olsun.bil su icmeye bak bu arada.nar eksiside ishale iyi geliyor,haslanmis patates pirinc lapasi,sodali ayranda aklinda bulunsun
canım geçmiş olsun inşaallahh sıkıntıyla sonuçlanmaz haber ver bize kısa zamanda git canını sıkma yavrun hissediyor çünkü tamm mı annesi sakın üzülmeeeeeBugun kendi doktoruma kardioloji sonucunu gosterdim 5×5mm degerlendirilmesi gereken bir buyukluk fakulteye gitmeni tavsiye ediyorum dedi.dedim hocam herkeste gorulebiliyormus galiba. sorun yoktur insallah dedim ama mm olarak buyuk bu ender gorulur. normalde 3mm altinda olur ve kaybolabilir dedi.doktor intrakardiyak rabdomyomdan suphelenmis eger rabdonyomsa dogduktan sonra sikinti olur,fakulte de de baksınlar dedihafta ici fakulteye gidecem.allahim insallah bise cikmaz su mubarek gunlerde hepimizin bebeklerini korur ya rabbim.
canım doğum günün kutlu olsun biraz geç oldu ama kayınvalidemdeydim bugün geldik öpüyorum yavrularınla birlikte nice nice senelerrrr..Kızlaaar selamlar bugün benim doğum günüm ve sabahtan beri kızımın annesine şöyle güçlü bi tekmeyle doğum günü hediyesini vermedisi bekliyorum ancak henüz bi aktivite yok
ne güzelmişşşşşşşşş yaaaaaaCanım Anneme
Bak... Annen ve sen .
O, dokuz ay boyunca seni karnında işte bu şekilde taşıdı.
Mide bulantısı çekti ve sürekli kendini hasta hissetti.
Ayakları şişti, vücudu ödem yaptı, derisi gerildi.
Sen karnındayken en basit işlere bile nefesi yetmez haldeydi..
Çünkü nefesini seninle paylaşıyordu..
Mesela merdiven çıkmak için çok çaba sarfetti.
Ayakkabılarını bağlamak gibi basit bir iş için bile
çabalamak zorundaydı.
Sen onu tekmelerken ve içinde kıvrılırken,
O çok geceyi uykusuz ve ağrılı geçirdi.
Doğumun ise tarifi imkansız bir acı çekmesine yol açtı.
Sana sahip olmaktan başka hiç bir amaç için bu acıya değmezdi.
O senin dadın, hizmetçin, hammalın, öğretmenin, şoförün,
aşçın, temizlikçin, hastabakıcın, en büyük hayranın,
en sadık dostun, en yakın arkadaşın...
Seni hissettiği andan beri sadece senin için yaşadı ve kendini
ikinci plana attı. Sen yedikçe doydu, sen uyudukça dinlendi...
Senin için savaştı, savaşıyor, ve hep savaşacak..
Senin için umut etti, sana dair hayaller kurdu,
senin adına üzüldü, sevindi, kızdı...
ve bunların hepsini karşılıksız yaptı.
Çevrende annesini kaybetmiş,
hatta hiç görememiş insanlar var.
Bu birgün senin de başına gelecek,
olmasa keşke ama yaşanacak..
O'na teşekkür etmek için yeterli zamanı bulamayabilirsin.
Lütfen her fırsatta O'na kendini değerli hissettir,
bunu hala yapabildiğin için de kendini şanslı hisset...
Canım Anneme
Bak... Annen ve sen .
çabalamak zorundaydı.
Canım Anneme
Bak... Annen ve sen .
çabalamak zorundaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?