- 6 Mart 2013
- 750
- 72
- 118
ya benim dr hesabına göre 4+6 ama bulantım baş dönmem falan yok normal mi ya
sağol canım insan ister istemez umutlanıyor işte seninde hamileliğin hayırlı olsun
Cnm benimde bulatim falan hic yok...neden die mrk ediom bende....5 haftalik hamileyim
a dua edelim inş.korktuğuna uğramazsın bize de haber ver mutlaka
ayy çok büyük bir hevesle gitmiştim ama duyamadık malesef pıtpıtlarımızısadece kalbinin hareketlerini görebildim neyseki bir problem yok çok şükür, artık bir dahaki kontrole duyarız inşallah
selam kızlar bi süredir girmiyordum buraya çünkü çok etkileniyorum kafaya takıyorum buraya girdikçe ama artık dayanamadım. Daha önce bahsetmiştim ama üzerinden geçti baya o yüzden yeniden yazıyorum gelişmelerle birlikte...
Ben en son 28 ocakta adet gördüm. Normalde adetim 37-38 günde bir olur. Ara sıra gecikmelerim oldu ama hiç bu kadar gecikmemişti. Şu anda tam 56. günümdeyim :S
Adetim geçtikten sonra neredeyse hergün test yaptım hep negatifti. bu ayın 13ünde yani 44. günümde kan testi de yaptırdım ama değerim 0,23 çıktı yani gene negatif. doktor kistim olmadığını, strese bağlı olarak adetimin gecikmiş olabileceğini, kesinlikle hamile olmadığımı söyledi ve bir ilaç yazdı. Kullandıktan altı gün sonra adet görürsün dedi. Ama ben araştırdığım kadarıyla hamile olma olasılığımı öğrendim ve zararlı olabilir diye verdiği ilacı kullanmadım. En son iki gün önce gene idarar testi yaptım ama negatifti.
Sizce hamile olsaydım şimdiye kadar çıkmaz mıydı? Strese bağlı olarak bu kadar gecikme olması normal mi? Böyle bir durum yaşayan varsa bana yorum yapabilir mi lütfen? Adet söktürücü kullanmalıyım? Lütfen bana cevap verin çünkü gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Hiç bir adet belirtim olmadığı gibi hamilelelik belirtim de yok.
Cevaplarınızı bekliyorum beni yalnız bırakmayın nolur...
ayy çok büyük bir hevesle gitmiştim ama duyamadık malesef pıtpıtlarımızısadece kalbinin hareketlerini görebildim neyseki bir problem yok çok şükür, artık bir dahaki kontrole duyarız inşallah
Cnm benimde bulatim falan hic yok...neden die mrk ediom bende....5 haftalik hamileyim
ordamısın canım?
Bulantınız olmadığı için merak etmeyin şükredin bence benimki tam 6. haftada bir başladı ki o gün bugündür hayatım mahvoldu
slm canım kusura bakma yeni gördüm mesajını, nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor
slm canım kusura bakma yeni gördüm mesajını, nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor
canım hoş geldin elhamdülillah iyiyim. aynı sayılırız ya ondan soracaklarım vardı midem çok kazınıyor ya şişkinlikde çok. bulantılarım daha yok. bunlar normal mi? birde dilim yara oldu bi çare biliyorsan.
teşekkür edrim canım evet aynıyız=)) Benim iştahım açık kazınma da oluyor açıkyığım zaman yiyorum, yalnız bayağı mide yanması var ben de , şişkinlik de var afedersin gaz var, benim de bulantılarım yok rahat ol baş dönmesi de yok henüz , bence biraz daha büyüsün bebeişlerimiz başlar gibi me geliyor, ağzım da yara yok ama dudaklarım fena çatladı , bi de göğüs uclarım haif acıyo büyüyor sanki gülüm
çok acıyo ya dilim konuşamıyorum.aynılar bende de var. birde sat dediğiniz ne aceba?benim adet 14 şubat ama dr nasıl hesapladı bilmiyorum 4+6 diyor.
selam kızlar selam tomrs
2 gun once test yapmıstım silikte olsa çizgiyi gördüm bu sabah ilk idrarımla tekrar yaptım ve daha belirgin gördüm ikinci çizgiyi cok sükürhenüz kan testi yaptırmadım..haftaya yaptırıyım diye düşünüyorum adetimin üzerinden anca 1 hafta gecmiş olcak cunku haftaya
evet aynı şeyler yaşıyoruz ve ben bugün akşama kadar uyudum, markete kadar yavaş yürüyerek gittim nefesim taştı kalbim küt küt, geçmiş olsun gülüm inşallah atlatırsın, günlük yiyeceklerin nasıl oluyor bir vitamin eksikliğinden de olabilir dikkat et, ben daha doktora gitmedim pazar günü öğrendim hamiş olduğumu bu haft6a içi gitmeyi düşünüyorum
anladım canım ben yeni üyeyim ya sat ım şu falan yazıyorlar ben anlamıyorum.git git biran evvel. çok heyecanlıyım aynı zamanda da çok korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?