canım benimde son adet tarihim 17 şubat aynı gidiyoruz , salı günü mutlaka görünecektir,
kızlar benimde günüm sizinle aynı...lütfen biri cvp versin..persembe günü kanda gebeliğe baktırdım değerim hcg değeri 2018 çıktı.bana fazla geldi...sizin nasıl çıktı değeriniz?çatlayacam stresten
inşallah cnmm.hayırlısıyla sen ben gossip beraber gitcez doğumaaacanım benimde son adet tarihim 17 şubat aynı gidiyoruz , salı günü mutlaka görünecektir,
cnm sen de 6. haftaya girmiş oluyon sanırım..tamm canım benimkisi 15 şubattı aramız iki gün var, çok teşekkür ederim canm
ben istanbul cnm..doktoru iyi araştır..tavsiye almadan gitme cnm..çok çeşıt doktorlar var çünküüübayanlar hangi şehirdesiniz?ben sakarya dayım ve güvendiğim bi dr. bulamadım henüz
kızlaaaaaarrr benimde son adetim 17 şubat.....inanmıyorum yaaaaaa...bana dr.um hiç bilgi vermedi kaç günlük onu bile bilmiodum.....
kızlaaaaaarrr benimde son adetim 17 şubat.....inanmıyorum yaaaaaa...bana dr.um hiç bilgi vermedi kaç günlük onu bile bilmiodum.....
inşallah cnmm.hayırlısıyla sen ben gossip beraber gitcez doğumaaa
cnm sen de 6. haftaya girmiş oluyon sanırım..
ben istanbul cnm..doktoru iyi araştır..tavsiye almadan gitme cnm..çok çeşıt doktorlar var çünküüü
süperrr sat daş oldukkkcnm belki ilk muayene diye dememiştir..bazı doktor da sen sormadan bişey demez..öylemiydi seninki acabaaa
olabilir cnm.. zaten keseyi görmeden bişey demek istemedi.yarın sağlık ocağında hcg değerime baktırayım ona göre dr.a gideyim....hcg değerine göre diş gebelik ve ikiz gebelik anlaşılırmı acaba?aslında çalışıorum ama kanamam var die doktor 1 hafta çalışma dedi.evde dordukça bunalıma giriyorum sanırım.
aslında yarım gun çalışıom.... kanamada kesildi....ne yapsam acabaaaa??????*
kızlar biz 5+6 iken vajinal ultrasonla hem bebişimizin kesesini hemde kalp atışlarını duyduk müthiş bişeydi allah hepinize nasip etsin.bu arada bende istanbuldayım.
biz kalp atışını 2 hafta sonra duyucaz merakla bekliyorum, şuan sadece keseyi gördükk :)
canım bende keseyi görmek için gitmiştim ama benim kelebek süpriz yaptı duyunca elim ayagım kesildi zaten darısı senin ve bekleyen herkese olsun:))
Çok çok sağolasın canım benim. Amin inşallah bebeklerimizi sağlıklı bi şekil de kucağımıza alırızAllahım olmayanlara da versin
canım amin benimde 14 şubat bitimim.başabaşız birbirimizi takip edelim inşallah...
merhaba arkadaşlar!bende martta hamile kalmıştım yazıyodum biliyosunuz fakat bebeğim 6 haftalıkken düştü..Allah sizinkileri korusun..
merhaba arkadaşlar!bende martta hamile kalmıştım yazıyodum biliyosunuz fakat bebeğim 6 haftalıkken düştü..Allah sizinkileri korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?