Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar uzun aradan sonra merhaba! Tatile annemlerin yanına gitmiştim.internet olmadığı için nete giremedim..evime gelincede karnımı kapıya çarptım. Moraller çok bozuldu,canım bişey yazmak istemedi...bugün doktorumuza gittik,bebeğe bişey olmamış. Ama çok aşağıdaymış bebeğim. Erken doğum riskine karşı 30 .haftada ciğer geliştirici iğne vuracakmış. Bide bebeğin gelişimi biraz önden gittiği için şekerden şüphelendi..bayramdan sonra tahlil yaptıracam inşallah şekerim çıkmaz..
güle güle olsun canım,kaça aldınız,markası ne ?
biz de dün yatağını aldık ama ben fotoğrafını koymayı beceremiyorum.internet sayfasından buraya nasıl konuluyor?
slmmmm kıslarrr nasılsınızzz bisss gıdımlaaa iyiyizz şükürler olsunki sizlerde iyisinizdir inşallahhyeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişlerr .. gıdımaa yavaş yavaş alışveriş yapıyorumm büyüyor minniğimm benimm.. bayramdan sonra şeker yüklemesi yaptırcam hayırlısı artık kıslarr özledim sizlerii..
geçmiş olsun canım.bende merak ediyodum seni.gerçekten en ufak şeyde moralimiz bozuluyo malesef.bende dün kontrole gittim bebeğin sağlığı iyi dedi ama omuzundan kordon geçiyo dedi gösterdi ama dolanmamış dedi yüz üstü namaz kılar gibi duruyodu.moralim çok bozuldu o kordonu ensesinde görünce inşallah dolanmaz.gerçi araştırdım çok riskli değilmiş ama insan takmadan edemiyor.benim arkadaşım 3 yıl önce şu an bizim olduğumuz haftada doğum yaptı doktorlar pek ümit vermediler ama bebiş hayata tutundu şimdi 3 yaşını geçti çokta sağlıklı maşallah.senin bebeğinin gelişimi zaten önde gidiyormuş o yüzden hiç korkma erken doğsada birşey olmaz.benim dün 640 gr dı boyuda 31 cm falan.senin nasıldı?bende bu ay sonuna doğru yaptırıcam tahlili.kendine iyi bak.
Bebeğin boyunu söylemedi doktor fakat 25+4 haftalık görünüyor dedi..804 gr olmuş..bebek biraz iri şekerine baktır dedi..kordon dolanması olayına bende takıktım araştırdım..yeğenim doğduğunda boynunda 3-4 kez dolanmış kordon varmış...ablam kendi gözleriyle görmüş çevire çevire kordonu açmışlar boynundan..bikaç gün önce arkadasım doğum yaptı onunda bebeğinin boynuna kordon dolanmış ama bebeğinde hiç bişey yok...bebek kordonu düzeltebilio hareketleriyle üzme canını
http://www.cicibebedisney.com/wp-co...eli-Luks-Oyun-Parki-YENI-2011__39959402_0.jpg
foto olarak koyamadım.
bu da yatağımız...
Normalde 24+2 olması gerekiyor ama ultrasonda 2-3 gün önden gidiyordu..dün nerdeyse 10 gün daha büyük çoktı...sekerin bi belirtisi varmı??mesela açlığa dayanama gibi??ben çok az yiyorum hiç acıkmıyorum...ama meyve ve tatlı krizlerim var...yemekten çok bunları yiyorumNormalde kac haftaliktin.gecen sefer bendede oyle olduda.1 hafta fazla gorunuyordu.
Normalde 24+2 olması gerekiyor ama ultrasonda 2-3 gün önden gidiyordu..dün nerdeyse 10 gün daha büyük çoktı...sekerin bi belirtisi varmı??mesela açlığa dayanama gibi??ben çok az yiyorum hiç acıkmıyorum...ama meyve ve tatlı krizlerim var...yemekten çok bunları yiyorum
Bana da 1 hafta fazla soyledi.insilun vuruluyorum zaten,ama saglikli oldugunu da soylemisti.sekerin en buyuk belirtileri ac kaldiginda el ayak titremesi,bayginlik hissi seker ihtiyaci,cok su icme ve sık idrara ciķma seklinde gosteriyor kendini.seker yuklemen yapilmadı mi?
Nerelerdesinn hemsoo gir artik bayramdan sonra ozletme kendini :)))
hemşerimm işten kovulunca gelemiyorummalum netim yok eşim de gitmeyim cafelere diye ara sıra pcsini getiriyor
eylülde kendi evime taşıncam Allahın izniyle netde bağlatabilirim ama bakalım kısmet ara sıra gelmeye çalışıyorum canım
Henüz şeker yüklemesi yaptırmadım..bayramdan sonra yaptıracağım inşallah...el ayak titremesi yok ama meyve yada şekerli bişey yemezsem halsizlik falan oluo sanki tansiyonum düşüyor...bide bu ara çok su içiyorum ağzım kuruyo sanki( az önce annemin şeker ölçme cihazıyla şekerimi ölçtüm yemekten 1 buçuk saat sonra 123 çıktı değerim..inşallah bişey yoktur ama şekerim çıkacak sanırım.. Belirtiler öyle gösteriyor sanki:/