mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kizlar bugun doktor bana cals-d3 diye bi ilac verdi. İlaci ictikten sonra prospektüse baktim. Aynen şöyle yazıyo.
Yüksek miktarda vitamin D içerdiğinden, Cals-D3 hamilelik ve laktasyon dönemlerinde kullanılmamalıdır.
1. Yapılan denemelerde, ilacın teratojenik veya embriyosid (embriyo öldürücü) veya başka türlü, üreme ile ilgili etkisinin olduğunu gösterilmiştir; fakat gebe kadınlarda yapılmış kontrollü inceleme yoktur .
2. Gebe kadınlarda veya yapılan deneylerde ilaç incelenmemiştir. Bu katagorideki ilaçlar, eğer hekim ilacın gebe kadına sağlayacağı yararın, fötus üzerindeki potansiyel riskini haklı göstereceğine inanıyorsa kullanılmalıdır.
Aranizda bu ilacı kullanan var mı??? Umarim bebege bisey olmaz offf kendimi cok kotu hissediyorum moralim bozuldu. Siz ne kullaniyosunuz kalsiyum icin?

Ben hic kalsiyum kullanmadim bu zamana kadar ama dr. Yazmissa vardir elbet birbildigi,sade sodada cok fazla kalsiyum ve magnezyum var onu biliyom.ama cok kullanan arkadas var burda gorunce sana cevap yazarlar.allahin izniyle biseycik olmaz cnm moralini bozma.

Alistik iste is yerinden girmene ariyoruz seni.hadi bakalim insallah kendi evine tadinirsan gorusuruz :)))

benim içinde ilk zamanlar eve alışmak zordu canım sabah 7de uyandm bi hafta neti arıyordu gözlerim ama olmadı malumm inşallahh eve geçince sabahlarıı açılışı yapmaya devam ederimm zaten şimdi uykuyada alıştm gündüz yatıp gece oturuyorum gecem gündüzüm şaştıı :9::9: neysee canımm cümleten iyi gecelerrr iyi bayramlarr gıdımlaaa öpüyoruzz sizleriii :54::54: kendinize ve bebişlerinize cici bakınn hoşçakalınn

Ben hic kalsiyum kullanmadim bu zamana kadar ama dr. Yazmissa vardir elbet birbildigi,sade sodada cok fazla kalsiyum ve magnezyum var onu biliyom.ama cok kullanan arkadas var burda gorunce sana cevap yazarlar.allahin izniyle biseycik olmaz cnm moralini bozma.

Canim sagolasin en zor anlarimda yetisiosun hizir gibi Allah razi olsunn. Dr.a ulasabildim. Kesinlikle kullanma ben onu vermedim yanlis vermistir heralde elinde yoktu dedi. Eczacının yaptigina bakin ya ve icmis bulundum bi tane üstelik. Hic okumayip kullansaydim uzun müddet ne olucakti ansizdan bebegime bisey olsa kim vericekti hesabını.. Bayramdan sonra gidicem bakalim eczaneye hanfendi ne diycek.. Cok tehlikeli bisey bu cok sinirlendim :(
Canim bu arada bebek arabanı begendim güle güle gezsin kuzun icinde:) ben de böyle bisey istiyorum ama fiyatlar burda cok ucuk. Basta düsük tehdidi gecirmeseydim oraya gelip herseyi toplayip gelicektim ama o sansim da yok maalesef.

kızlar nasılsınız ilk önce duydunmu güle güle git goosip sende kendine dikkat et allah korumuş kuzunu celiin hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın yavrun 4ekim sanada hayırlı olsun güle güle kullanın bu arada kızlar ben bugün zekai tahir burak hastanesine gittim duramadım bebeğim dün salak adam 631 gr dedi oysa 690 gr olmuş maşaallahh kuzumaaaa:nazar: bayramdan sonraki çarşamba gidip şeker testi yaptırcam doktorda hem seni hocaya göstereyim dedi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla bu arada hepinizin bayramını kutluyorum kuzularınızla birlikte.. :9:

Canim sagolasin en zor anlarimda yetisiosun hizir gibi Allah razi olsunn. Dr.a ulasabildim. Kesinlikle kullanma ben onu vermedim yanlis vermistir heralde elinde yoktu dedi. Eczacının yaptigina bakin ya ve icmis bulundum bi tane üstelik. Hic okumayip kullansaydim uzun müddet ne olucakti ansizdan bebegime bisey olsa kim vericekti hesabını.. Bayramdan sonra gidicem bakalim eczaneye hanfendi ne diycek.. Cok tehlikeli bisey bu cok sinirlendim :(
Canim bu arada bebek arabanı begendim güle güle gezsin kuzun icinde:) ben de böyle bisey istiyorum ama fiyatlar burda cok ucuk. Basta düsük tehdidi gecirmeseydim oraya gelip herseyi toplayip gelicektim ama o sansim da yok maalesef.

Ayy nasil bisey bu ya ne kadar dusuncesiz olmus insanlar.dedigin gibi okumasan icini,onemsemesen ya da okuma yazma bilmiyorda olabilirdin olur cunku,oyle iceceksin ve bu insanlar sirf elindeki ilac tukensin diye boyle muadinlerini vermeye devam edecekler.iyiki de okumussun icini,allah korumus.bir kere benimde basima geldi simdi hatirladim,eczaci elindekini vermis deyince.ilk aylardaydi dr benim ustumde fazlasiyla duruyor zar zor tedaviyle elde ettigim icin.bana decavit diye bir vitamin yazmis,eczaci elevit vermis birbirine yakin gibi duruyor ama ayni degilmis.eczacida israrla iki ilacin ayni oldugunu soyluyor.ben dee icmeden dr.u aradim.elevit vermisler ne yapayim diye.dr.cok kizdi ve ben o kadar tahlil yapiyorum sana karaciger enzimlerine bakarak yazmisim o ilaci,degistirsinler onu yoksa karaciger enzimlerini yukseltir.benden dahami iyi biliyorlar bunlar ilaclari diye cok kizmisti.insan hayatini hic dusunmuyorlar.bu insanlar ne asamalardan gecti bunca ay ne cekti demiyorlar herkes kendi kar amacinda hic vicdan kalmamis ben niye bana emanet edilen minicik yavrulari kendi karım icin kullanmiyorum.herkes isini dogru yapsa keske.tekrardan buyuk gecmis olsun arkadasim.

benim içinde ilk zamanlar eve alışmak zordu canım sabah 7de uyandm bi hafta neti arıyordu gözlerim ama olmadı malumm inşallahh eve geçince sabahlarıı açılışı yapmaya devam ederimm zaten şimdi uykuyada alıştm gündüz yatıp gece oturuyorum gecem gündüzüm şaştıı :9::9: neysee canımm cümleten iyi gecelerrr iyi bayramlarr gıdımlaaa öpüyoruzz sizleriii :54::54: kendinize ve bebişlerinize cici bakınn hoşçakalınn
Evet sabahlari acilislari yapardin eskiden :) gıdımla diyerekten :)))senin gece gunduz birbirine karismis ama bilimsel olmasada annenin hamilelik donemindeki uyku saatleriyle bebegin dogum sonrasi saatleri ayni saatler arasinda oluyor diyorlar tabi yasayanlar diyor bunu.seninki de gunduz mısıl mısıl uyuyup geceleri nobet tutturmasin :)))

gunaydin guzel anne adaylarii herkese iyi bayramlarrr sevdiklerinizle bebislerinizle mice guzel mutlu bayramlaraa :) yoldayim ben kayinvalidecime gidiyoruz yogun bi gun olcak memlekette ilk bayramimiz esimle baya yogun gececek gibi..

Evet agiz kurulugunu yazmayi unuttum bak,en cok o belirti var zaten su icme olayida ondan sonra geliyor.ben eskiden hic su icemezdim,simdi o kadar tatli geliyorki su icmek kana kana.ailende seninde var demekki bu belirtileri doktoruna soyle ona gore yukleme yapilir.mesela bana once 75 sonra 100luk yaptilar,insallah cikmaz canim.bu arada yemekten 1 saat sonra olc.cunku bebekte bizden aldigi icin 1.5 2 saat sonra olcmek yanlis oluyormus.son lokmayi yedikten tam 1 saat sonra bak bakalim kac cikacak.

Annemde seker hastaligi var..insulin kullanmiyor..seker icin ilac iciyor..ama genetik olarak bendede cikabilir..uzum cok yiyordum bu ara simdi azalttim bebisime zarar gelmesin diye..insallah bisey cikmaz yaa...gerci tedavisi var cok sukur..nasip hersey.bugün 1 saatte yine ölcerim ama doktorlarin yöntemi farkli.. P.tesiye kadar diyet yapayim en iyisi :/

ınternet sayfasındakı fotoyu bılgısayarına bır dosyanın ıcıne al. sonra konuya cevap ver kısmı oluyor sayfanın alt kısmında bıseyler yazacagın zaman kullandıgın.konuya cevap vere tıkla en altta eklentı ekle butonuna bas.dosya seç var,goz atarak kaydettıgın resmı dosyadan secıp yukle dıyorsun en son kaydederek yukluyorsun yanına 15 karakterli bişeyler yazabılıyorsun.ınsallah karısık anlatmamısımdır.
çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim:)))
Ne kadara aldınız yatağı??bende aynısından beğenmiştim??

229tl ye aldık,hellobaby mağazasından .kredi kartına 7 taksite de böldüler,ödemesi de uygun oldu bizim için.evde de kurduk gayet güzel görünüyor.şimdilik:)))bakalım gelince cimcimemiz de beğenecek mi? :)))

:33:
çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim:)))

229tl ye aldık,hellobaby mağazasından .kredi kartına 7 taksite de böldüler,ödemesi de uygun oldu bizim için.evde de kurduk gayet güzel görünüyor.şimdilik:)))bakalım gelince cimcimemiz de beğenecek mi? :)))

Kraft marka ve kırmızi olarak sobe cocuk magzasinda sordum 300 küsüratlı bi fiyat söylemisti..sen uyguna almissin cnm..ne gibi özellikleri var...mesela sallaniyormu benim gördugum sallanmiyordu..

:33:

Kraft marka ve kırmızi olarak sobe cocuk magzasinda sordum 300 küsüratlı bi fiyat söylemisti..sen uyguna almissin cnm..ne gibi özellikleri var...mesela sallaniyormu benim gördugum sallanmiyordu..

70*110 cm.ebatları.evet sallanıyor,titreşim ve oyuncakları var.60*120 daha dar,bunda çocuk daha rahat hareket eder dediler,bunu aldık.kırmızı -gri aynı fotodaki gibi.Kraft 504 (model no) olarak geçiyor.

annem pamuk yatak yapalım daha sağlıklı olur dedi.eşim boşver,hazır alalım diyor.sizce ne yapalım ki hazır mı alsak hangisi daha iyi olur ?

geçmiş olsun canım.bende merak ediyodum seni.gerçekten en ufak şeyde moralimiz bozuluyo malesef.bende dün kontrole gittim bebeğin sağlığı iyi dedi ama omuzundan kordon geçiyo dedi gösterdi ama dolanmamış dedi yüz üstü namaz kılar gibi duruyodu.moralim çok bozuldu o kordonu ensesinde görünce inşallah dolanmaz.gerçi araştırdım çok riskli değilmiş ama insan takmadan edemiyor.benim arkadaşım 3 yıl önce şu an bizim olduğumuz haftada doğum yaptı doktorlar pek ümit vermediler ama bebiş hayata tutundu şimdi 3 yaşını geçti çokta sağlıklı maşallah.senin bebeğinin gelişimi zaten önde gidiyormuş o yüzden hiç korkma erken doğsada birşey olmaz.benim dün 640 gr dı boyuda 31 cm falan.senin nasıldı?bende bu ay sonuna doğru yaptırıcam tahlili.kendine iyi bak.

Canim hic moralini bozma. Benim 1.5 ay boyunca kordon boynuna dolanmis sekildeydi. Detaylı ultrasonda gevşek demişlerdi hatta dua et 2,3 kere dolanmasin dedi ordaki doktor. Nasil bi moral vermekse! Amaa bugun dra gittik ve bi de ne göreliiiim kordon boynundan çıkmış.:) o yüzden hic moralini bozma kordon boynuna dolansa da daha vakti var cikar ne taklalar atiyo o icerde:) ayni seninki gibi duruyo bnm paşam da, namaz kılar gibi. :)

Ayy nasil bisey bu ya ne kadar dusuncesiz olmus insanlar.dedigin gibi okumasan icini,onemsemesen ya da okuma yazma bilmiyorda olabilirdin olur cunku,oyle iceceksin ve bu insanlar sirf elindeki ilac tukensin diye boyle muadinlerini vermeye devam edecekler.iyiki de okumussun icini,allah korumus.bir kere benimde basima geldi simdi hatirladim,eczaci elindekini vermis deyince.ilk aylardaydi dr benim ustumde fazlasiyla duruyor zar zor tedaviyle elde ettigim icin.bana decavit diye bir vitamin yazmis,eczaci elevit vermis birbirine yakin gibi duruyor ama ayni degilmis.eczacida israrla iki ilacin ayni oldugunu soyluyor.ben dee icmeden dr.u aradim.elevit vermisler ne yapayim diye.dr.cok kizdi ve ben o kadar tahlil yapiyorum sana karaciger enzimlerine bakarak yazmisim o ilaci,degistirsinler onu yoksa karaciger enzimlerini yukseltir.benden dahami iyi biliyorlar bunlar ilaclari diye cok kizmisti.insan hayatini hic dusunmuyorlar.bu insanlar ne asamalardan gecti bunca ay ne cekti demiyorlar herkes kendi kar amacinda hic vicdan kalmamis ben niye bana emanet edilen minicik yavrulari kendi karım icin kullanmiyorum.herkes isini dogru yapsa keske.tekrardan buyuk gecmis olsun arkadasim.

Gercekten vicdan denen sey hic kalmamis sadece para olarak görüyorlar. Dedigin gibi canim ben bu asamaya geldim de neler cektik kac ay kipirdamadan yattim, sırf ben mi hepimizin neler cektigini Allah bilir. Büyük bir heyecanla bayramdan sonrayi bekliyorum gidicem cünkü gücsüz kaldim diye doktor 2 tane daha vitamin verdi. Bakalim onlar doğru mu.. Receteyi görmek istiycem, göstermese de doktorumda nüshası var. Pesini bırakmıycam bunun cünkü insan sagligi bu baska hicbirseye benzemez. Diyecek bisey bulamiyorum..

kızlar nasılsınız ilk önce duydunmu güle güle git goosip sende kendine dikkat et allah korumuş kuzunu celiin hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın yavrun 4ekim sanada hayırlı olsun güle güle kullanın bu arada kızlar ben bugün zekai tahir burak hastanesine gittim duramadım bebeğim dün salak adam 631 gr dedi oysa 690 gr olmuş maşaallahh kuzumaaaa:nazar: bayramdan sonraki çarşamba gidip şeker testi yaptırcam doktorda hem seni hocaya göstereyim dedi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla bu arada hepinizin bayramını kutluyorum kuzularınızla birlikte.. :9:

Masallah esila minamiza:)) ne mutlu bize tutundu mu tutunucak mi derken simdi kilolarindan bahsediyoruz. bizim paşamız da 950gr olmus teyzesi:)
Senin de bayramin kutlu olsun kuzucugunla geciricegin nice bayramlara insallah..

Masallah esila minamiza:)) ne mutlu bize tutundu mu tutunucak mi derken simdi kilolarindan bahsediyoruz. bizim paşamız da 950gr olmus teyzesi:)
Senin de bayramin kutlu olsun kuzucugunla geciricegin nice bayramlara insallah..
aynen şükürler olsun canım maşaallah senin kuzunada:nazar: hep birlikte nice bayramlaraaaaaa

Eki Görüntüle 774472 bebişimizin arabası bu kızlar :)

$bebebk2.webp Eki Görüntüle 775152

canım sana bahsettiğim ana kucağı benim çok hoşuma gitti:)))

annamm çok ciciymiş :32:çok hoşuma gitti.bana ana diziyle, tasıma koltugu hediye geldi cok yakın arkadaslarımdan,gelmeseydi alırdım ben de bu modelden.cınsıyetını kesınlestirice al bence çok güzelmiş.

evet ya bende bayıldım:16: inşallah 2 hafta sonra belli olacak o zaman sipariş verecem :))

kızlar nasılsınız quequdan diye bi arkadaş vardı ya doğumu yapmış genel anesteziyle olmuş iyimiş darısı bize hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza almayı nasip etsin rabbim..

Back
X