mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Bunlar da cok ciciymis ben de ana kucagi olarak fisher pricein yagmur ormani diye bi modeli var onu almayi dusunuyorum. Bu ev tipi ana kucaklarinda titresim cok iyi geliyomus bebislere

evet canım bende çok beğendim ama biraz önce okudum memnun kalmayan varmış sürekli dik pozisyonda duruyormuş o yüzden 6 aylıkken bebek inmeye çalışıyormuş :26: o yüzden vazgeçtim senin beğendiğin ana kucağına baktım o da çok güzel özellikle yağmur ormanları sesi çıkarıyormuş çok hoşuma gitti

kızlar nasılsınız quequdan diye bi arkadaş vardı ya doğumu yapmış genel anesteziyle olmuş iyimiş darısı bize hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza almayı nasip etsin rabbim..

ayy ne guzel darisi bize ne mutludur simdi kim bilir...ben de bugun hep dogum hikayelerini okudum yeni dogum yapanlarin bi suru dogum videosu izledim :)) bol bol agladim :) Allah bize de nasip etsin kolaylikla saglikla bi avazda kucaklarimiza alalim miniklerimizi

merhaba kızlar nasılsınız

ben ailemin yanında gayet mutluyum :))) cok sırt agrım var bnm gibi olan varmı aranızda acaba? bayramdan sonra carsamba gibi kontrole gıtmeyı dusunuyorum bu bayramda cok tatlı yedim sekerimi etkilermi acaba cunku baktırıcam bu gidisimde 3-4 gune4 kadar cok dıkkat ettım ama son gunler ıpın ucunu yıne kacırdım yaaa

oyyy masallah gule gule kullanin canim arabanizi :) cok guzelmis biz almayacagiz arba ablamin oglusunun arabasini alcaz onlar kullanmiyorlar artik yepyeni de duruyor ilerde puset aliriz belki port bebe alsam mi ki diye dusunuyorum hastane cikisi icin

En iyisini yaparsin varsa hic alma zaten bebeklik bitip buyuyunce baston arabalara donuluyor.hastane cikisi icin bana hediye olqrak oto koltugu tarzinda tasima koltugu geldi onu kullanacam ama port bebeenin de anadizi seklindeki aparati da cok lazim olacak.sen bilirsin bir arastir bakalim.gayet guzel setler var.kullanici yorumlarini falanda oku.

ben ailemin yanında gayet mutluyum :))) cok sırt agrım var bnm gibi olan varmı aranızda acaba? bayramdan sonra carsamba gibi kontrole gıtmeyı dusunuyorum bu bayramda cok tatlı yedim sekerimi etkilermi acaba cunku baktırıcam bu gidisimde 3-4 gune4 kadar cok dıkkat ettım ama son gunler ıpın ucunu yıne kacırdım yaaa

Ne guzell ailenin yaninda olmanin tadini cikar.benimkilerde sali gunu gelecekler yanima heyecanla bekliyorum :)))insanin ailesi gibi varmi yaaa.

Ne guzell ailenin yaninda olmanin tadini cikar.benimkilerde sali gunu gelecekler yanima heyecanla bekliyorum :)))insanin ailesi gibi varmi yaaa.

Selam benim de son zamanlarda sirtim cok agriyor napicam bilmiyorum :(

Kızlar slm. Size bi sorum olucak,benim akıntım su gibi ve bazen fazla geliyor...progestan kullanıyorum fitil olarak o yapıyor diyorum ama amnion sıvısımı diyede çok korkuyorum...sizdende su gibi akıntı geliyormu???ne yapacağımı bilemedim :18:

Vallahi bise anlamadim bu sefer kafam karisti.gecen sefer diger doktor kadar kotu gormuyorum durumu demisti.hatta 5mm den az gibide gorunuyor demisti.bu sefer diger doktorun dusundugu gibi dusunuyorum onu onayliyorum dedi.ama cok sanslisin ki kotu bir yerde degil ve sadece bir tane coklu da olabilirdi dedi.nolacak dedim yine takip dedi.dua et insallah dusundugumuz gibi olmasin dedi.ben ilk defa bana bir doktorun dua et dedigini duydum.cok uzuluyorum yaa niye boyle diyor :((((dirayetli olmaya calisiyorum o etkilenmesin diye ama olmuyor iste aklimin bir kosesinden hic cikmiyor. doktora bir ay sonra gidecektim bunada yaklasik 2 ay sonra gidecem sonrada dogunca bebegi getirecen dedi.bugunluk boyle,esim de sirf bise olmicak goreceksin saglikla sihattle gezdirecez onu diye istedigim bebek arabasindan aldi.arabamizi da almis olduk bu arada :)))allahim su guzel gunlerde dualarimizi kabul eder de saglikla sihatle aliriz kucagimiza.

bence de bişey olamayacak Allahın izniyle üzme kendini arabası da hayırlı olsun paşanın iyi günlerde gezinin inşallah

ilk önce celiin ne düşünürsen onu yaşarsın ne olur kötü düşünme ve kuzunu strese sokma allahın izniyle bişey olmucak bak ne güzel herşey hazırlanmış hayırlısıyla herşey düzelecek merak etme arabanın resmini çekte koy bakayım düşünme sakın kötü şeyler.. Duydunmu canım iyi tatiller sana kuzuna dikkat et. Asracım canımmm Allahım sanada hayırlı evlatlar nasip etsin bayramda yine sessizleşecek anlaşılıdı topiğimiz bugün kuzumu görmeye gittim kızlar kadın ne dedi dersiniz senin normal bir hastaneye gidip yüksek riskli gebelik bölümü olan yerlerde kontrol altında olman lazım 10 günde bir ultrosana girmen lazım dedi karnımın içinde alerjiden dolayı sürekli hapşurduğum için kanama oluşmuştu ya ondan ben tabi şok oldum üzüldüm tabi bundan öncesinde ultrasonda boyunu bile söylemediler neymiş efendim ayrıntılı ultrason değilmiş boy söyleyemezlermiş bu nasıl iş resmen ağladım diyarbakırı istiyorum diye doktorumu aradım böyle dediler diye oda onlar öncesini bilmiyor duygu kardeş bişey olmaz dedi rahatladım ama 10 gün sonra şeker yüklemesi için zekai tahir burak hastanesine gitcem ordaki doktor oraya git dedi inanın burda olsam insan 2. çocuğu doğuramam herhalde ne tuhaf 200 lira diyorlar ayrıntılı için diyarbakırı mumla aradım bacılar bu nedir Allahım hayırla doğurmamızı nasip etsin inşaallahh korkmaya başladım vallahi

bu ankara seni üzüyor beni de sinir ediyor aaaaaaa ne bu canım sürekli arkadaşım şikayet ediyor. Annen çalışmasa keşke gider doğuma kadar kalırdınız doğumu da yapar sonra eşinin işine göre karar verirdiniz kısmet canım ya üzülme bişey çıkmaz anca bol bol paranızı alıp üzüyorlar sizi... iyi düşün canım bişeyin yok inşallah

Bayanlar uzun aradan sonra merhaba! Tatile annemlerin yanına gitmiştim.internet olmadığı için nete giremedim..evime gelincede karnımı kapıya çarptım. Moraller çok bozuldu,canım bişey yazmak istemedi...bugün doktorumuza gittik,bebeğe bişey olmamış. Ama çok aşağıdaymış bebeğim. Erken doğum riskine karşı 30 .haftada ciğer geliştirici iğne vuracakmış. Bide bebeğin gelişimi biraz önden gittiği için şekerden şüphelendi..bayramdan sonra tahlil yaptıracam inşallah şekerim çıkmaz..

bişey olmamış maşallah üzülme bak iyimiş bebişin umarım sonuna kadar böyle giderr:nazar:

gunaydinlarr kizlarr dr.dan ciktim simdi ya afedersiniz bi kac gundur acayip kasintim vardi hafif kanama da oluyordu ama tahristen dolayi dr.a gittim mantar dedi iki tane krem verdi onlari kullancam hamilelikte cok sik gorulurmus siz dikkat edin yaa cok illet bi sey o kadar da dikkat ediyorum artik iki kat dikkat edicem dogumda bebege de gecebiliyormus tedavi edilmezse ama tedavisi kolay zrn arabada oturdum kaldim oyle sol kasigima oyle bi agri girdi ki nasil kullancam arabayi diye dusunuyrm gecmesini bekliyrm :(((

kaşıntı fenadır geçmiş olsun bende çok çekerdim yıllar önce üniversiteden beri avonun temizleme jelini kullanıyorum her banyo yaptığımda yıllardır şikayetim olmadı... ama hamilelikte kullanılırmı doktoruna sor umarım çabuk geçer

Canim sagolasin en zor anlarimda yetisiosun hizir gibi Allah razi olsunn. Dr.a ulasabildim. Kesinlikle kullanma ben onu vermedim yanlis vermistir heralde elinde yoktu dedi. Eczacının yaptigina bakin ya ve icmis bulundum bi tane üstelik. Hic okumayip kullansaydim uzun müddet ne olucakti ansizdan bebegime bisey olsa kim vericekti hesabını.. Bayramdan sonra gidicem bakalim eczaneye hanfendi ne diycek.. Cok tehlikeli bisey bu cok sinirlendim :(
Canim bu arada bebek arabanı begendim güle güle gezsin kuzun icinde:) ben de böyle bisey istiyorum ama fiyatlar burda cok ucuk. Basta düsük tehdidi gecirmeseydim oraya gelip herseyi toplayip gelicektim ama o sansim da yok maalesef.

evet ya eczacılar yapıyor elinde yoksa muadilini veriyorlar ben ne olursa olsun içini okumadan asla ilaç içmem sende hep oku canım bundan sonra da.. iyiki de okumuşsun eczacıyı da şikayet et bu ne dikkatsizlik yazıklar olsunnn ona

kaşıntı fenadır geçmiş olsun bende çok çekerdim yıllar önce üniversiteden beri avonun temizleme jelini kullanıyorum her banyo yaptığımda yıllardır şikayetim olmadı... ama hamilelikte kullanılırmı doktoruna sor umarım çabuk geçer

aman sorma canim ya cok zor bi durum dr krem verdi iki tane birini duzenli kullanamadim da digeri tek dozdu ztn onu kullandim ve gecti cok sukur rahatim simdi o avonun jelinden de zamaninda kullanmistim da bna yaramadi pek her cilde iyi gelmiyr heralde kuru tutmaya bakmak lazim umarim tekrarlamaz allahtan tedavisi kolay yani

Back
X