mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Teşekkür ederiz teyzesi. bel ağrılarım ve sırt ağrılarım çok fena gece yatırmıyor :( Bu arada annem perşembe işe başlıyor verdim sonucu gösterecek.
Cok zordur mutlaka ben de uzun sure yattigimda sonra kalktigimda sag kalca kismim da batma oluyor adim atarken bir muddet sonra geciyor,ben ona bile dayanamiyom senin allah yardimcin olsun.sana ve annene ne kadar tesekkur etsem azdir.ben dr.lar biseler soylerken cok kotu oluyorum resmen algi falann hic bise kalmiyor.ciktiktan sonra ne demisti ya da niye bunu da sormadim diyorum.her doktorun yorumu gorusu farklıdır. Insallah bebisim icin guzel seyler soyler.

Cok zordur mutlaka ben de uzun sure yattigimda sonra kalktigimda sag kalca kismim da batma oluyor adim atarken bir muddet sonra geciyor,ben ona bile dayanamiyom senin allah yardimcin olsun.sana ve annene ne kadar tesekkur etsem azdir.ben dr.lar biseler soylerken cok kotu oluyorum resmen algi falann hic bise kalmiyor.ciktiktan sonra ne demisti ya da niye bunu da sormadim diyorum.her doktorun yorumu gorusu farklıdır. Insallah bebisim icin guzel seyler soyler.

est. canım umarım sana yardımcı olabilirim güzel haberler vericem inşallah

Kızlar şuan hastanedeyim...tüm şüphelerim doğru çıktı ve akıntı sandıgım sıvı bebegin amniyon sıvısıymış...doktor hastaneye yatış verdi. 2 adet serum bağlandı. Ciğer geliştirici iğne be kasılma. Önleyici ilaç verdiler. Moralim çok bozuk fakat iyi düşünmeye çalışıyorum. Tuvalete kalktıkça sıvı geliyor yatarken gelmiyor ama bol su iç dediler. İçtikçe wc ye gidiyorum. Çıkış yolu bulamadım. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Hamile duası kabul olurmuş inşallah sıvı gelmesi durur

canim Allah iyilik versin :(( uzuldum insallah duzelir en kisa zamanda peki neden oluyormus ki simdi nasilsin? zor bi durum Allah kolaylik versin cnm sıkıntısız alirsin bebisini kucagina ins

bizim de benim halam almış hediye. Çıkrıkçılar yokuşunda bebek mağazaları var orada park yatak falan çok uygun diye duymuştum. Ben de şimdilik oda yapmayacağım mobilya bi yatak alıp benim odama koyucam. Artık bizim de çantalarımızı falan hazırlamamız lazım ya yavaş yavaş. Çok ağırlaşmış hissetmeye başladım kendimi ve sırtım belim felaket

evet canim oraya da bakcaz esimle esim sehir disinda ben de anneme gelim o gelince bakcaz bakalim ablam da ordsn almisti hem uygun hem sirin ..aynen ben de agirlastim bi corap giyisim var evin ici inliyor :)) sistikce hareketlerim iyice zorlasiyor canta hazirlamaya baslayacagim ben de yavastan kendime pijama falan alcam oglusuma minicik biberon aldim gecen gun ayakkabi aldim :)) cok sirinler yaaa indallah giymesi de nasip olur sabirsizlikla bekliyorummmm

Kızlar şuan hastanedeyim...tüm şüphelerim doğru çıktı ve akıntı sandıgım sıvı bebegin amniyon sıvısıymış...doktor hastaneye yatış verdi. 2 adet serum bağlandı. Ciğer geliştirici iğne be kasılma. Önleyici ilaç verdiler. Moralim çok bozuk fakat iyi düşünmeye çalışıyorum. Tuvalete kalktıkça sıvı geliyor yatarken gelmiyor ama bol su iç dediler. İçtikçe wc ye gidiyorum. Çıkış yolu bulamadım. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Hamile duası kabul olurmuş inşallah sıvı gelmesi durur

gcmiş olsun allah acil sifalar versin en azından doktor mudahelesi olmus erken farkeettin pozitif ol canım iyi düşün iyi olsun insallah

Kızlar doktorlar anlamadı amniyon sıvısını geldiğini. Benim tarifim üzerine amniyon sıvısı büyük ihtimalle dedi. Ve turnusollu ped verdiler. Ped mavi kırmızı yada pembeye dönerse bebeğin sıvısıymış ve benimde amniyon sıvısı geliyormuş. Ama ayrıntılı ultrasonda bebeğin suyu yeterli çıktı ve doktor ilaç tedavisine başladı. Ama sıvın iyi deyip sevk etmek istedi bugün. Adapazarında doğum evindeyim ve erken doğum için premeture bebek konusunda gelişmiş bir hastaneye sevk olmak istiyorum. Devlet hastanesi tek kelimeyle iğrenç. Bildiğiniz hastane varmı? Bana doktorum istanbul medical park hastanesi veizmit konak hastanesini önerdi ve asla sakaryada doğum yapma erken gelirse dedi...Allah ım hayırlısını nasip etsin inşallah. Mucizemi yoktan o var etti,ve nasıl uygun gördüyse yaşayacağız. Bu dünyada olmasda meleğimle cennette kavuşurum inşallah

Kızlar doktorlar anlamadı amniyon sıvısını geldiğini. Benim tarifim üzerine amniyon sıvısı büyük ihtimalle dedi. Ve turnusollu ped verdiler. Ped mavi kırmızı yada pembeye dönerse bebeğin sıvısıymış ve benimde amniyon sıvısı geliyormuş. Ama ayrıntılı ultrasonda bebeğin suyu yeterli çıktı ve doktor ilaç tedavisine başladı. Ama sıvın iyi deyip sevk etmek istedi bugün. Adapazarında doğum evindeyim ve erken doğum için premeture bebek konusunda gelişmiş bir hastaneye sevk olmak istiyorum. Devlet hastanesi tek kelimeyle iğrenç. Bildiğiniz hastane varmı? Bana doktorum istanbul medical park hastanesi veizmit konak hastanesini önerdi ve asla sakaryada doğum yapma erken gelirse dedi...Allah ım hayırlısını nasip etsin inşallah. Mucizemi yoktan o var etti,ve nasıl uygun gördüyse yaşayacağız. Bu dünyada olmasda meleğimle cennette kavuşurum inşallah
canım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun allah korusun getirme aklına böyle şeyler. allahın izniyle bebeğinle bu dünyada kavuşacaksınız annesi. erken doğum için güzel bir hastane bul ve gönlünü ferah tut, dua et sadece. hem bak doktor da yeterli sıvısı var demiş. demekki çok fazla sıvı kaybetmemişsin. şimdi bol bol dinlen ayağa kalkmamaya çalış. bundan 3-5 ay sonra bunların hiç birini hatırlamıycaz bile bebeklerimiz kucağımızda olacak. allah hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallah..

Ankarada Zekai Tahir Burak var erken doğum konusunda başarılı ancak devlet hastanesi ama vip odaları falan da var sanırım düşünürsen. Tekrar geçmiş olsun...

ben sana kızdım bak şimdi.sakın olumsuz düşünme .ne o öyle cennette kavuşurum falanlar.
bak suyun normal. bu durumda arkadaşım vardı 36.haftada doğdu bebeği. hastanede yattı son 1 ay.sen bebişine sağ salim kavuşursun bak.şu an bebeğine zarar veriyorsun sakın yapma.

canım allah ne yazdıysa onu yaşıcaz tabiki ama böyle yapma ortada anlattığına göre böyle sonuç doğuracak birşey yok hastaneyi iyi araştır doktorun tavsiyelerine uy bişey olmayacak Allahın izniyle
benim kuzenim ikizi olduğu için 7. ayında erken doğum yaptı premeture bebeklerdi. sana ciğer geliştirici iğne yapıyorlarmış ona yapmadılar bebekleri 40 ını hastanede küvezde geçirdiler 1kg civarında doğdular 2 kg olana kadar küvezde bakıldılar hergün sütünü sağıp gönderdi şimdi 1,5 yaşındalar maşallah. senin tek olduğu için sonuna kadar hastanede yatarak bekleyebilirsin normal kilosunda bile doğabilir içini ferah tut kuzenim 40 gün sadece hemşirelerin çektiği fotoğraflardan bakabildi bebeklerine ama iyi bakılıyor küvezde dedi avuttu kendini sen ondan bin kat iyi durumdasın lütfen üzme kendini artık 7.aydasın şuan doğsa bile yaşar Allahın izniyle

canim kendini bu kadar yipratma olumlu dusun ki olumlu olsun dua edelim biz her sey daha iyi olacaktir dr.lar her turlu ihtimali dusunuyorlar ama sen saglikla en guzel zamanda alacaksin bebisini kucahina merak etme moralini yuksek tut yeter ki

gunaydin kizlarr ya dunden beri oglusumun hareketlerini hissedemiyordum o kadar uzuluyordum ki az once hissettim artik dr.a gitmeyi dusunuyordum dun sabahtan beri hissetmemistim :( sukurler olsun ki tekmelemeye basladi oglusum annesini ruh gibiydim dunden beri yaa :( Allahim yokluklarini gostermesin sizinkiler surrkli hareketli mi boyle uzun sure hareket etmedigi oluyor mu bu ikinci boyle olusu korkutuyor oglusum arada :(

gunaydin kizlarr ya dunden beri oglusumun hareketlerini hissedemiyordum o kadar uzuluyordum ki az once hissettim artik dr.a gitmeyi dusunuyordum dun sabahtan beri hissetmemistim :( sukurler olsun ki tekmelemeye basladi oglusum annesini ruh gibiydim dunden beri yaa :( Allahim yokluklarini gostermesin sizinkiler surrkli hareketli mi boyle uzun sure hareket etmedigi oluyor mu bu ikinci boyle olusu korkutuyor oglusum arada :(

canım benim de aynı ben de senin gibi endişeleniyorum. Bayramda hiç durmayan kızım iki gündür işe geliyorum diye mi artık bilmiyorum hiç hareket etmiyor. Akşam evde de çok az tepki veriyor. MEraktan uyuyamıyorum bile...

canım benim de aynı ben de senin gibi endişeleniyorum. Bayramda hiç durmayan kızım iki gündür işe geliyorum diye mi artık bilmiyorum hiç hareket etmiyor. Akşam evde de çok az tepki veriyor. MEraktan uyuyamıyorum bile...

Yya kizlar hareket etmemesi sizi uzuyor ama ben de asiri hareketten muzdaribim :)))) ya normal mi acaba bu kadar hareketlilik de ya da hareketsizlik.ben geceleri dogru duzgun yatamiyorum nereye donsem ordan vuruyor korkuyorum yan yattigimda yazik ezilecek bir tarafi diye cunku bobreklerime kadar geliyor vurmasi.acaba kilosu fazla cikiyor haftada ileri okuncami boyle oluyor.bu gidisle hiperaktif bise olacak :))bildigin eli sagimdan soluma dogru geciyor,hissedilmicek gibi degil,hatta esime gecen gun yan yatip esimin sirtina dogru donmustum sirtina benim karnim geldigi zaman o bile uyuyamiyor gulmekten gidikliyor diyor.benim gibi olan varmi aranizda bu da normal degil sanirsam.cikinca napacam bilmem.

Yya kizlar hareket etmemesi sizi uzuyor ama ben de asiri hareketten muzdaribim :)))) ya normal mi acaba bu kadar hareketlilik de ya da hareketsizlik.ben geceleri dogru duzgun yatamiyorum nereye donsem ordan vuruyor korkuyorum yan yattigimda yazik ezilecek bir tarafi diye cunku bobreklerime kadar geliyor vurmasi.acaba kilosu fazla cikiyor haftada ileri okuncami boyle oluyor.bu gidisle hiperaktif bise olacak :))bildigin eli sagimdan soluma dogru geciyor,hissedilmicek gibi degil,hatta esime gecen gun yan yatip esimin sirtina dogru donmustum sirtina benim karnim geldigi zaman o bile uyuyamiyor gulmekten gidikliyor diyor.benim gibi olan varmi aranizda bu da normal degil sanirsam.cikinca napacam bilmem.

işte benim de böyle günleri oluyo ama hiç bi tepki vermediği de oluyo. Bayramda aynı anlattığın şeyleri ben de yaşıyordum. ARtık evde uzun uzun dinlenebildiğimden mi bilmiyorum. Ama dün ve bugün çok zayıf hareketleri ve çok seyrek. Bi öyle bi böyle olunca ister istemez endişeleniyoruz :50:

Kizlar merhaba icinizden kanamasi olupta progestron kullananlar oldu mu????6 haftalik hamileyim pembe sonra kirmizi kanamamoldu doktora gittimprogetron verdi.keseye bakti yolk sacini gordu.Insallah kotu birsey olmaz cok uzuldum

slm cnm geldim donucem nerdeyse :)) haftaya p.tesi Allah kısmet ederse donucem Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah ;) annem her seyini almıs saolsun kuzumun hiç eksigi kalmadı nerdeyse bende aldım uzun kollu badiler ayaklı badler fln besigi ve dolabı kaldı kuzumun birde son zmnlar tulum fln alıcam simdi daha cıkmamış kıslıklar ince heersey senin nasılsın adasım ipeklim nasıl :)))

canımm, sana dedim özletme diye, ben yazamadım ne zamndan beri. kusura bakma. biz gayet iyiyiz teyzesi. umarım sende iyisindir. yazlığa geçtik gene yoktum bayagıdır. nasıl gidiyor hayat canımcım, oooh anne annesi bi sürü ciciler almış nazımıza :1: yarın sabah şeker taraması yaptırıcam, sen yaptırdın mı?

Kızlar sizleri üzdüysem hakkınızı helal edin. Hastane ortamı çok kötü yaptı. Bugün taburcu etti doktor. Sık sralıklarla takipte tutacak özel doktorum. Tüm gün su içtim korkudan,bebeğin suyu olması gerekendende fazla olmaya başlamış. Uzun süre yatarak 2-3 ay geçirebilirim sanırım..Allah ın izniyle atlatıcaz bugünleri inanıyorum. Ev ortamında moralim dahada düzeldi. Msj yazım bana moral veren herkesdan Allah razı olsun.etrafımdaki insanlar bende de fazla evham yapıp strese girdiler. Onları gördükçe bende panik olmuştum. Bugün çok şükür kendime geldim. Anne olmak çok güzel bir duygu karnındayken bile herşeyini vermeye razı oluyorsun yavrucuguna.inşallah ileride bugünleri anar güleriz...

Kizlar merhaba icinizden kanamasi olupta progestron kullananlar oldu mu????6 haftalik hamileyim pembe sonra kirmizi kanamamoldu doktora gittimprogetron verdi.keseye bakti yolk sacini gordu.Insallah kotu birsey olmaz cok uzuldum

Gecmis olsun cnm.benim 8 haftalikken olmustu kanama.lekelenme seklindeydi pembemsiydi hemen dr.a gittim.progestan vermisti vajinal yolla kullaniyordum.1 gun hastanede yatmistim.kan uyusmazligimiz vardi ignesini vurulmustum.insallah seninde bise olmaz.

Kızlar sizleri üzdüysem hakkınızı helal edin. Hastane ortamı çok kötü yaptı. Bugün taburcu etti doktor. Sık sralıklarla takipte tutacak özel doktorum. Tüm gün su içtim korkudan,bebeğin suyu olması gerekendende fazla olmaya başlamış. Uzun süre yatarak 2-3 ay geçirebilirim sanırım..Allah ın izniyle atlatıcaz bugünleri inanıyorum. Ev ortamında moralim dahada düzeldi. Msj yazım bana moral veren herkesdan Allah razı olsun.etrafımdaki insanlar bende de fazla evham yapıp strese girdiler. Onları gördükçe bende panik olmuştum. Bugün çok şükür kendime geldim. Anne olmak çok güzel bir duygu karnındayken bile herşeyini vermeye razı oluyorsun yavrucuguna.inşallah ileride bugünleri anar güleriz...

Cok gecmis olsun cnm.hastaneden ciktigina cok sevindim.napacan bol bol su ic bakalim allahin izniyle bise olmayacak.saglikla alacaz bebegimizi kucagimiza.

Back
X