mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Bizlerr iyiyiz bugun bol bol gezdik :) bebisimize park yatagini aldik kurmasi kaldi.uyku setimizi denizci modelinden aldim cok hosuma gitti,sonra kuvetimizi de aldik,nevresim takimimizi aldik eksik kalmadi,Arda keremimizin aramiza katilmasi kaldi :))))heyecanla bekliyoruz.

canım maşşallah baya yol katettin kuzun güle güle iyi günlerde kullansın hepsini.

selam kızlar, umarım herkes iyidir. ben bugün 50 gr lık şeker yükleme testi yaptırdım açlık 94 tokluk 139 çıktı. doktor 100 gr. olanı da yaptıralım içimiz rahat etsin dedi. canım sıkıldı, umarım bi terslik çıkmaz. hayırlısıyla atlatsak şu günleri de :( pazartesi de onu yaptırıcam, inşAllah normal çıkar. sizler nasılsınız ?

aman keşke başta yaptırsaymış ya 100lük. Benimki Allahtan söyledi biz 100lük yaptıralım da bi daha uğraşmayalım dedi. NEyse o da geçer inşallah.

Ooo sekerinin iyi ciktigina cok sevindim hadi gozun aydin.benim de annemle babam geldiler geziyoruz bu aralar.keske olsaydin burda tanisirdiniz.yarin bizde yataklara bakacaz insallah.
canım gözünaydınnnnnnnnn annenler hoşgelmişler keşke olsaydım davet ederdim sizi ne güzel olurdu bizde cumartesi alıcaz sanırım park yatağını
canım şekerin iyi çıkmış maşallah park yatağı alınca ekle mutlaka kimse bişey eklemiyo zatennnn hani şu annenin ördüğü cicileri de eklersin hepsine bakarız inşallah
benim kanamam hala durmadı lekelenme değil artık bayağı adet kanı gibi geldi sabah kalktığımda her yerim batmıştı adet oldum galiba ama zamanına daha 5-6 gün var anlamadım gitti düzenim bozuldu günleri hesaplayamadığımdan mı ne tutturamıyoruz :1::1:
inşallah o arkadaşın sağlıklı bir hamilelik geçirir bana da sağlıklısını versin Rabbim
canımm bu son allahın izniyle vücudun bu kez toplucak kendini normal adetine döneceksin çalışmalara devam et sen :9:yüklücem fotoları canım
yarın şeker yüklemesi yapılacak...devlet hastanesinde yaptıracağım.daha önce yaptıranlar bilgi verebilirler mi acaba?
canım ben dün yaptırdım devlet hastanesinde 50 gr yapıldı saat 10 30 da şekerli su içtim o kadar da bulandırıcı değil bi dişikte bitirdim 11 30 da kan verdim hemen sonra yemeğimi yedim zaten sabah giderken dişimi bile fırçalamamıştım su bile değmesin ağzıma diye:9: sonucumda 1 30 da çıktı sonucumda iyi çıktı darısı sana haber ver bizede geçmiş olsun şimdiden

Bizlerr iyiyiz bugun bol bol gezdik :) bebisimize park yatagini aldik kurmasi kaldi.uyku setimizi denizci modelinden aldim cok hosuma gitti,sonra kuvetimizi de aldik,nevresim takimimizi aldik eksik kalmadi,Arda keremimizin aramiza katilmasi kaldi :))))heyecanla bekliyoruz.
ohhhh güle güle kullansın ardamız ooo sen şimdi uzat bacaklarını yavrunun gelmesini bekle biz daha alışverişe çıkmadık bile ;)

selam kızlar, umarım herkes iyidir. ben bugün 50 gr lık şeker yükleme testi yaptırdım açlık 94 tokluk 139 çıktı. doktor 100 gr. olanı da yaptıralım içimiz rahat etsin dedi. canım sıkıldı, umarım bi terslik çıkmaz. hayırlısıyla atlatsak şu günleri de :( pazartesi de onu yaptırıcam, inşAllah normal çıkar. sizler nasılsınız ?
canım 140 altı olcak ya senin tokluk 139 belki ondan bi kere daha istemiştir canını sıkma bana hiç tokluk istemediler açlık için baktılar sadece pazartesi gelir gelmez yaz bize bişey çıkmaz inşaallahhh sıkma canını kuzuna da kendine de iyi bakkkkk

Kızlar siz alışveriş yaptıkça kendim yapmış gibi seviniyorum. Benim riskli olduğu için 8. Ayın içindeyken alışveriş yapmayı düşünüyorum. Aldıklarınızın resmini bekliyorum. Full time evde yatıyorum sizi takip ederken günler geçip gidecek inşallah. :emir_bebek:

oyun parkımızı aldık teyzeleri bakalım beğenecekmisiniz:32: $cache_500_1__i_4283434_VLS.webp

slm kızlar nasılsınz ben bugun doktor kontrolume gittim kızım gayet iyiymiş 26 haftalık 925 gr dedi :nazar:
seker tahlil yaptırdım bende bugun kac gr lık olduguna hiç dikkat etmedim yaa sekerli suyu içmeden verdim kan içtikten sonra 10 ve 11 de tekrar verdim kan
idrar testi istedi doktorum idrar sonucumda idrar da kan cıktı hemde yuksek miktarda kanamanmı var dedi hiç kanamam olmadı bugune kadar vajinal deil demekki idrar yollarında idrarın cay rengindemiydi dedi öylede deildi kafam karıstı vala yarın tekrar cagırdı seker sonucu alırsın ayrıca tekrar idrar testi verirsin dedi yarın tekrar gidicem anlıcagınız seker sonuclarımıda almadım tabiki yarın alıcam yazarım
ipeksin canım ben iyiiym cok sukur sen nasılsın bayadır yoksun canım bana dedin özletme ama sen kendini özlettin valla :))
duygu canım sevindim seker cıkmamasına umarım bendede cıkmaz :))
celiin gözünaydın ayrıca yatagında hayırlı olsun bol bol uyusun bebişin :))

slm kızlar nasılsınz ben bugun doktor kontrolume gittim kızım gayet iyiymiş 26 haftalık 925 gr dedi :nazar:
seker tahlil yaptırdım bende bugun kac gr lık olduguna hiç dikkat etmedim yaa sekerli suyu içmeden verdim kan içtikten sonra 10 ve 11 de tekrar verdim kan
idrar testi istedi doktorum idrar sonucumda idrar da kan cıktı hemde yuksek miktarda kanamanmı var dedi hiç kanamam olmadı bugune kadar vajinal deil demekki idrar yollarında idrarın cay rengindemiydi dedi öylede deildi kafam karıstı vala yarın tekrar cagırdı seker sonucu alırsın ayrıca tekrar idrar testi verirsin dedi yarın tekrar gidicem anlıcagınız seker sonuclarımıda almadım tabiki yarın alıcam yazarım
ipeksin canım ben iyiiym cok sukur sen nasılsın bayadır yoksun canım bana dedin özletme ama sen kendini özlettin valla :))

Tesekkurler cnm.bol bol su ic sık sık da tekrarla bakalim tahlili belki gecer.insallah seker sonucun iyi cikar,cikinca yaz.

Kızlar siz alışveriş yaptıkça kendim yapmış gibi seviniyorum. Benim riskli olduğu için 8. Ayın içindeyken alışveriş yapmayı düşünüyorum. Aldıklarınızın resmini bekliyorum. Full time evde yatıyorum sizi takip ederken günler geçip gidecek inşallah. :emir_bebek:

canım sen hep burda takıl kafan dağılır bişeyin kalmaz Allahın izniyle

umarım bişeyin çıkmaz belki idrar yollarında iltihap filan vardır ondan öyle görünmüştür gelince yaz

beğenmek değil bayılmak diyelim iyi günlerde kullanın:emir_bebek: üzerinde bebek resmimi var tam görünmüyor

cibinlikte harika insanın kendi yatası geliyo:nazar:

Sevindim begendigine cnm. cok tecrubeli bir anne olacaksin bizleri hic yalniz birakmadin bu zamana kadar.arka ve on tarafta bebek resmi yan tarafta tren suren ayiciklar var.titresim,muzik calma,donenceli oyuncak,bir de telefon ya da mp3ten muzik dinletme olayi var.benim ogrencilere dinlettigim cocuk sarkilariyla ninnilerden dinletirim artik :)))

kızlaaaarrrr ölüyorummmmmmmm :) 3 gündür grip hapşuruk ateş terleme kuru öksürük ne ararsanız var. salgın varmış doktora gittim ilaç yazamam dedi sadece parol ve bi şurup yazdı ateşin çıkarsa içeceksin dedi Allahtan ananemiz geldi nane limon ıhlamur ne varsa içtik şimdi iyiyim ama öksürüğüm ve ter basmalarım devam ediyor neyseki 2 hafta sonra işten çıkıorum bol bol dinlenicem. sizde çok dikkat edin soğuk su içmeyin terliyken rüzgarda durmayın :(

kızlaaaarrrr ölüyorummmmmmmm :) 3 gündür grip hapşuruk ateş terleme kuru öksürük ne ararsanız var. salgın varmış doktora gittim ilaç yazamam dedi sadece parol ve bi şurup yazdı ateşin çıkarsa içeceksin dedi Allahtan ananemiz geldi nane limon ıhlamur ne varsa içtik şimdi iyiyim ama öksürüğüm ve ter basmalarım devam ediyor neyseki 2 hafta sonra işten çıkıorum bol bol dinlenicem. sizde çok dikkat edin soğuk su içmeyin terliyken rüzgarda durmayın :(

Aman dikkat et cnm kendine.ben de korkudan soguk su icemiyorum.biraz agir ama tereyagi ve pekmezi tavda eritip biraz ictiginde cok iyi geliyor onu biliyorum.

Aman dikkat et cnm kendine.ben de korkudan soguk su icemiyorum.biraz agir ama tereyagi ve pekmezi tavda eritip biraz ictiginde cok iyi geliyor onu biliyorum.

akşam denesemmi üzüm pekmezim var valla cnm içme soğuk su soğuk meyve bile yeme öksürmekten kasıklarım ağrıdı artık çok dikkat et kendine .

canım maşAllah nazımıza :nazar: kocaman kız olmuş :1: benim şeker sınırda çıktı, o yüzden pazartesi tekrar 100lük test yaptırıp ordan da doktoruma geçicem. aman araştırsınlar cnm ya neden idrarda kan çıkar ki acep. inşAllah hepimiz sorunsuz atlatırız bu günleri.

canım 140 altı olcak ya senin tokluk 139 belki ondan bi kere daha istemiştir canını sıkma bana hiç tokluk istemediler açlık için baktılar sadece pazartesi gelir gelmez yaz bize bişey çıkmaz inşaallahhh sıkma canını kuzuna da kendine de iyi bakkkkk

saol duygucum, inşallah güzel haberler veririm :105:

Back
X