mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Sevindim begendigine cnm. cok tecrubeli bir anne olacaksin bizleri hic yalniz birakmadin bu zamana kadar.arka ve on tarafta bebek resmi yan tarafta tren suren ayiciklar var.titresim,muzik calma,donenceli oyuncak,bir de telefon ya da mp3ten muzik dinletme olayi var.benim ogrencilere dinlettigim cocuk sarkilariyla ninnilerden dinletirim artik :)))

inşallah canım ne çok şeyler öğreniyorum daha önce duyduklarımla kıyaslıyorum bana çok faydası var şimdiden bir de siz anne olun hiç bırakmam sürekli peşinizdeyim :1:

bak onları söylemesen hiç görmücem süper bi park yatakmış ilk defa duydum böylesini artık masallar ninniler dinlicek deneyimli öğretmen annesinden :nazar::nazar::nazar:

kızlaaaarrrr ölüyorummmmmmmm :) 3 gündür grip hapşuruk ateş terleme kuru öksürük ne ararsanız var. salgın varmış doktora gittim ilaç yazamam dedi sadece parol ve bi şurup yazdı ateşin çıkarsa içeceksin dedi Allahtan ananemiz geldi nane limon ıhlamur ne varsa içtik şimdi iyiyim ama öksürüğüm ve ter basmalarım devam ediyor neyseki 2 hafta sonra işten çıkıorum bol bol dinlenicem. sizde çok dikkat edin soğuk su içmeyin terliyken rüzgarda durmayın :(

amanın geçmiş olsun işten izin alsan 2 hafta raporlu olarak çok yormasan kendini umarım çabuk geçer Allah şifa versinn bitkisel şeylere yönel nane ıhlamur devammm

oyun parkımızı aldık teyzeleri bakalım beğenecekmisiniz:32:Eki Görüntüle 779572
canım güle güle kullansın kerem arda. benim alacağımda da titreşim müzik dinletmek için mp3ü var gayet güzelmiş canımmmm bende kırmızı düşünürken kardeşim beyaza taktı bakalım yarın hangisini alacağız ;)
slm kızlar nasılsınz ben bugun doktor kontrolume gittim kızım gayet iyiymiş 26 haftalık 925 gr dedi :nazar:
seker tahlil yaptırdım bende bugun kac gr lık olduguna hiç dikkat etmedim yaa sekerli suyu içmeden verdim kan içtikten sonra 10 ve 11 de tekrar verdim kan
idrar testi istedi doktorum idrar sonucumda idrar da kan cıktı hemde yuksek miktarda kanamanmı var dedi hiç kanamam olmadı bugune kadar vajinal deil demekki idrar yollarında idrarın cay rengindemiydi dedi öylede deildi kafam karıstı vala yarın tekrar cagırdı seker sonucu alırsın ayrıca tekrar idrar testi verirsin dedi yarın tekrar gidicem anlıcagınız seker sonuclarımıda almadım tabiki yarın alıcam yazarım
ipeksin canım ben iyiiym cok sukur sen nasılsın bayadır yoksun canım bana dedin özletme ama sen kendini özlettin valla :))
duygu canım sevindim seker cıkmamasına umarım bendede cıkmaz :))
celiin gözünaydın ayrıca yatagında hayırlı olsun bol bol uyusun bebişin :))
canım inşaallah iyi çıkar yarın hemen yaz bize

kızlaaaarrrr ölüyorummmmmmmm :) 3 gündür grip hapşuruk ateş terleme kuru öksürük ne ararsanız var. salgın varmış doktora gittim ilaç yazamam dedi sadece parol ve bi şurup yazdı ateşin çıkarsa içeceksin dedi Allahtan ananemiz geldi nane limon ıhlamur ne varsa içtik şimdi iyiyim ama öksürüğüm ve ter basmalarım devam ediyor neyseki 2 hafta sonra işten çıkıorum bol bol dinlenicem. sizde çok dikkat edin soğuk su içmeyin terliyken rüzgarda durmayın :(
canımm öksürmek hapşırmak ve öğürmek çok tehlikeli bende sürekli hapşuruyordum kanama oldu içerde çocuğa çok yakın değil ama riskli gebelik bölümünde takipteyim şuan dikkat et kendine öksürmemeye çalış sebebi neyse hemen çözümünü bul canım başıma geldiği için söylüyorum bardağa 1 2 tatlı kaşığı bal koy biraz karabiber at yarım limonu iyce sık sonra sıcak suyu koy karıştır iç canım yatarken bişeyin kalmaz inşaallahh ama bekleyerek değil hemen içmeye çalış karabiber ve bal boğaza çok iyi geliyor

hehe hemen deneyimli öğretmenimize soralım bi ara paylaşsın bizlerle cellincim yada link filan atsınn
Trt cocukta cikan ayni zamanda bizim ninniler.net.dinle.html adresinde mircan adinda hocanin ninnileri cok guzel ayni zamanda gorsel.esekli ninni,atem tutem,fis fis kayikci falan.birde internettv.meb.gov.tr de dersler ve masallar var dinlenebilen,ben birde daha onceden doc.dr.ercan mertoglu adli muzik hocasinin seminerine katilip cd li muzik kitabini almistim o da cok guzeldi.ayrica android telefona sahipseniz google play stordan masal diyari adli programi indirip yuzlerce masal dinletebilirsiniz.ayrica yine burdan en guzel ninniler bebeklere adli programda harika ninniler var.aslinda en guzeli bebekle iletisim acisindan ogrenip bizim soylememiz,bizim sesimizle bebisler daha rahatlicaktir.

canım güle güle kullansın kerem arda. benim alacağımda da titreşim müzik dinletmek için mp3ü var gayet güzelmiş canımmmm bende kırmızı düşünürken kardeşim beyaza taktı bakalım yarın hangisini alacağız ;)
canım inşaallah iyi çıkar yarın hemen yaz bize
Evt bu crest marksnin cok guzel beyazlari vardi bayildim ama cesaret edemedim.biliyorsun evim sehirler arasi yol uzeri ve diyarbakirda cok fazla col tozu salinimi oluyor,tul yikaniyor ama yatak yikanmiyormus bembeyaz yatak da kirlenince kotu gorunur diye alamadim ama madem beyaz istiyorsun bu markanin gorsellerine bak goreceksin o kadar guzel beyazlar varki.hadi bakalim alinda koyun hepiniz teker teker.bu arada seninle bagendigimiz ayicikli kuveti de aldim :)

Evt bu crest marksnin cok guzel beyazlari vardi bayildim ama cesaret edemedim.biliyorsun evim sehirler arasi yol uzeri ve diyarbakirda cok fazla col tozu salinimi oluyor,tul yikaniyor ama yatak yikanmiyormus bembeyaz yatak da kirlenince kotu gorunur diye alamadim ama madem beyaz istiyorsun bu markanin gorsellerine bak goreceksin o kadar guzel beyazlar varki.hadi bakalim alinda koyun hepiniz teker teker.bu arada seninle bagendigimiz ayicikli kuveti de aldim :)
güle güle banyosunu yapsın ardacıkkk ohhh ne güzellll bende ordan almak istiyordum ama burdan alıcaz bakalım ;) bende yatağa baktım alezli sıvı geçirmeyen alezi fermuardan çıkarıp istediğin gibi yıkıyorsun ayrıca katlanabiliyor istediğin gibi kaldırabilirsin durun anamın ördüklerini yükleyim ;)

Trt cocukta cikan ayni zamanda bizim ninniler.net.dinle.html adresinde mircan adinda hocanin ninnileri cok guzel ayni zamanda gorsel.esekli ninni,atem tutem,fis fis kayikci falan.birde internettv.meb.gov.tr de dersler ve masallar var dinlenebilen,ben birde daha onceden doc.dr.ercan mertoglu adli muzik hocasinin seminerine katilip cd li muzik kitabini almistim o da cok guzeldi.ayrica android telefona sahipseniz google play stordan masal diyari adli programi indirip yuzlerce masal dinletebilirsiniz.ayrica yine burdan en guzel ninniler bebeklere adli programda harika ninniler var.aslinda en guzeli bebekle iletisim acisindan ogrenip bizim soylememiz,bizim sesimizle bebisler daha rahatlicaktir.

Valla benim sesimle çok da rahatlayacağını sanmıyorum :))

eşekli ninniyi ve atem tutemi arada açıp dinlerim o derece seviyorum
şu masal programını da not aldım indireyim bi ara bende 6 masaldan oluşan var bi tane arada yeğenim uyurken istiyordu
benim de sesim kötü söylenir mi kiiiiiiiiiiiii :1::1:

Tesekkur ederiz teyzesi sizin fotolari da bekliyoruz.bu arada 70 e 110 aldim ben genis olaninda birde 60 a 120 var ince uzun.cevremdekiler 70e 110un daha kullanisli genis oldugunu soylediler.

inşAllah bizde alır da yükleriz yakında teyzesi :16: ebatlar hakkında bi fikrim yoktu uyardığın iyi oldu, zaten alışverişe doğum, çocuk konusunda tecrübeli birileriyle çıkmak şart :1:

inşAllah bizde alır da yükleriz yakında teyzesi :16: ebatlar hakkında bi fikrim yoktu uyardığın iyi oldu, zaten alışverişe doğum, çocuk konusunda tecrübeli birileriyle çıkmak şart :1:

Vallahi benimde onceden kendimle ilgili tecrubem olmadi hep yakin arkadaslarin aldiklarina bayila bayila bakardim,ne de olsa benim de olacak diye hepsini kafama yazmistim.iyiki de yapmisim aldiklarimda simdilik pisman olmadim,bu arada aventin biberon setini de aldim.biraz pahali digerlerinden ama deger bebislere.ozellikleri cok iyi biberon uclari anne memesine en yakin olarak uretilen urunmus.gercekten de biberon istemeyen arkadaslarin bebekleri bir tek onu tutabildiler.
set seklinde almak daha karli oldu cunku biberonun tanesi 38 31 lira civarinda.ben 70e 4lu bibereron ve suluk seklinde aldim bir emzik ve bir adet temizleme fircasi oluyor.tek tek alinca daha pahaliya geliyor.toplam 6 parca yani.bu arada kardesim ebe ondan duydum sutlerimiz coook olursa saklayalim anneler sut saklama posetleri varmis medikallerde ve internette de satiliyormus.sutun cok oldugu zaman o saklama posetlerine koyup uzerine tarih saat atip 6 ay derin dondurucuda saklaniliyormus.sutun azaldigi zamanlarda da benmari usuluyle ılıtıp veriliyormus.dogum hastanelerinde de yogun bakimda yatan bebeklere uygulanan yontem buymus.annenin sutu sagilip posetlere koyup bebeklere bu sekilde veriliyormus anne gordirilmiyormus.3 gune bir sagiliyormus anneler.daha neler duyacaz bakalim ama iyi bir yontem oldugu kesin ozellikle dogum izni biten bebeginden ayrilip calismak zorunda olan anneler icin supermiss.

şeker yüklemesi yapıldı,çok zor oldu diyebilirim....
sonuçlar:
80 - 120 - 150

kendi doktoruma gitmedim daha,sizce sonuçlar nasıl?
75 gr yüklenmişti.

kızlar diğerlerini yükleyemedim kırpa kırpa fotolar küçücük kaldı ;)

Eklentiler

• $DSCF3545.webp
    $DSCF3545.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSCF3544.webp
    $DSCF3544.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSCF3542.webp
    $DSCF3542.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSCF3541.webp
    $DSCF3541.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSCF3540.webp
    $DSCF3540.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSCF3539.webp
    $DSCF3539.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSCF3538.webp
    $DSCF3538.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $DSCF3537.webp
    $DSCF3537.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSCF3536.webp
    $DSCF3536.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSCF3535.webp
    $DSCF3535.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $DSCF3534.webp
    $DSCF3534.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSCF3533.webp
    $DSCF3533.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $DSCF3531.webp
    $DSCF3531.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 33
eşekli ninniyi ve atem tutemi arada açıp dinlerim o derece seviyorum
şu masal programını da not aldım indireyim bi ara bende 6 masaldan oluşan var bi tane arada yeğenim uyurken istiyordu
benim de sesim kötü söylenir mi kiiiiiiiiiiiii :1::1:

Soylersin kiizzz nolacak yeterki annenin sesini duysun bebisler kokusunu bile biliyorlar.benim tek avantajim sinifta cocuklarla bol sarki soyluyor olmamiz:)))ne girtlak patlatirdim bee.cocuk sayisi arttikca gurultu artiyor biri a derken digeri b diyor.eve gelip bir ihlamur icince rahatlardim.kuzucuklarimi simdiden ozledim ben :)))

Vallahi benimde onceden kendimle ilgili tecrubem olmadi hep yakin arkadaslarin aldiklarina bayila bayila bakardim,ne de olsa benim de olacak diye hepsini kafama yazmistim.iyiki de yapmisim aldiklarimda simdilik pisman olmadim,bu arada aventin biberon setini de aldim.biraz pahali digerlerinden ama deger bebislere.ozellikleri cok iyi biberon uclari anne memesine en yakin olarak uretilen urunmus.gercekten de biberon istemeyen arkadaslarin bebekleri bir tek onu tutabildiler.
set seklinde almak daha karli oldu cunku biberonun tanesi 38 31 lira civarinda.ben 70e 4lu bibereron ve suluk seklinde aldim bir emzik ve bir adet temizleme fircasi oluyor.tek tek alinca daha pahaliya geliyor.toplam 6 parca yani.bu arada kardesim ebe ondan duydum sutlerimiz coook olursa saklayalim anneler sut saklama posetleri varmis medikallerde ve internette de satiliyormus.sutun cok oldugu zaman o saklama posetlerine koyup uzerine tarih saat atip 6 ay derin dondurucuda saklaniliyormus.sutun azaldigi zamanlarda da benmari usuluyle ılıtıp veriliyormus.dogum hastanelerinde de yogun bakimda yatan bebeklere uygulanan yontem buymus.annenin sutu sagilip posetlere koyup bebeklere bu sekilde veriliyormus anne gordirilmiyormus.3 gune bir sagiliyormus anneler.daha neler duyacaz bakalim ama iyi bir yontem oldugu kesin ozellikle dogum izni biten bebeginden ayrilip calismak zorunda olan anneler icin supermiss

aventini de duymamıştım, onu da not alayım canım. benim sevdiğim bir ablam bebedordan 4 tane biberon getirmiş ama kullanıcağımı sanmam. inşAllah bebeğimi istediğim gibi emzirebilirim, bende çalışlıyorum ama kendi işim olduğu için biraz daha rahatım. diliyorum hiç sütümü sağmak zoruna kalmam ve bebeğimle temastan mahrum kalmam. bi anne için en zor durum olur herhalde :50:

Back
X