mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
aventini de duymamıştım, onu da not alayım canım. benim sevdiğim bir ablam bebedordan 4 tane biberon getirmiş ama kullanıcağımı sanmam. inşAllah bebeğimi istediğim gibi emzirebilirim, bende çalışlıyorum ama kendi işim olduğu için biraz daha rahatım. diliyorum hiç sütümü sağmak zoruna kalmam ve bebeğimle temastan mahrum kalmam. bi anne için en zor durum olur herhalde :50:

Ben de sonuna kadar emzirme taraftariyim.insallah sutlerimiz olurda emziririz.philips avent diye geciyor cnm.bir arastir,benim cevremde kullanan cok fazla var.

Ben de sonuna kadar emzirme taraftariyim.insallah sutlerimiz olurda emziririz.philips avent diye geciyor cnm.bir arastir,benim cevremde kullanan cok fazla var.

mutlaka araştırıcam, saol cnm. maşAllah bi çok şeyi biliyorsun, senden öğreneceğim çok şey var sanırım :16:

mutlaka araştırıcam, saol cnm. maşAllah bi çok şeyi biliyorsun, senden öğreneceğim çok şey var sanırım :16:
kızlar bende avent alacağım hatırlıyorsan celiin bi ara ebebekte 16 liraya kadar düşmüştü kredi kartı internete açık değildi alamamıştım :( bir de nuk un biberonlarını iyi duydum ama avent anne göğsüne en yakınıymış

Vallahi benimde onceden kendimle ilgili tecrubem olmadi hep yakin arkadaslarin aldiklarina bayila bayila bakardim,ne de olsa benim de olacak diye hepsini kafama yazmistim.iyiki de yapmisim aldiklarimda simdilik pisman olmadim,bu arada aventin biberon setini de aldim.biraz pahali digerlerinden ama deger bebislere.ozellikleri cok iyi biberon uclari anne memesine en yakin olarak uretilen urunmus.gercekten de biberon istemeyen arkadaslarin bebekleri bir tek onu tutabildiler.
set seklinde almak daha karli oldu cunku biberonun tanesi 38 31 lira civarinda.ben 70e 4lu bibereron ve suluk seklinde aldim bir emzik ve bir adet temizleme fircasi oluyor.tek tek alinca daha pahaliya geliyor.toplam 6 parca yani.bu arada kardesim ebe ondan duydum sutlerimiz coook olursa saklayalim anneler sut saklama posetleri varmis medikallerde ve internette de satiliyormus.sutun cok oldugu zaman o saklama posetlerine koyup uzerine tarih saat atip 6 ay derin dondurucuda saklaniliyormus.sutun azaldigi zamanlarda da benmari usuluyle ılıtıp veriliyormus.dogum hastanelerinde de yogun bakimda yatan bebeklere uygulanan yontem buymus.annenin sutu sagilip posetlere koyup bebeklere bu sekilde veriliyormus anne gordirilmiyormus.3 gune bir sagiliyormus anneler.daha neler duyacaz bakalim ama iyi bir yontem oldugu kesin ozellikle dogum izni biten bebeginden ayrilip calismak zorunda olan anneler icin supermiss.

hani şu bahsettiğim ikizleri olan kuzenim de aynı dediğin biberona sağıp (hastanenin verdiği makineyle) poşete koyuyordu eşi hergün taze taze sütü :1: yavrularına yetiştiriyordu ama onlar iki taneydiler ondan hergün gönderiyodu belki hatırlayamadım onu... 40 gün böyle geçti inşallah sizinkiler zamanında doğacak böyle problemler yaşamayacaksınız........:emir_bebek:

Soylersin kiizzz nolacak yeterki annenin sesini duysun bebisler kokusunu bile biliyorlar.benim tek avantajim sinifta cocuklarla bol sarki soyluyor olmamiz:)))ne girtlak patlatirdim bee.cocuk sayisi arttikca gurultu artiyor biri a derken digeri b diyor.eve gelip bir ihlamur icince rahatlardim.kuzucuklarimi simdiden ozledim ben :)))

senin gibi bağırsam direk eşekli ninni deki eşek gibi anırırım heralde:37: kısık söyleyince bi nebze çekilebilir

ya benim böyle de eşimin benden farkı yok desemki babası söylesinnn

alışacak artık karga seslere:1::1:

17 ağustosun yıldönümü bugün

benim hiçbir yakınım ölmedi ama hissettim bende dışarda yatmalar, korkular, artçılar hepsini yaşadık ailecekkk

Ölenlere Allah rahmet eylesin inşallah böyle birşey tekrar yaşamayız Japonya gibi altyapılara sahip olana kadarrrr

:10:
17 ağustosun yıldönümü bugün

benim hiçbir yakınım ölmedi ama hissettim bende dışarda yatmalar, korkular, artçılar hepsini yaşadık ailecekkk

Ölenlere Allah rahmet eylesin inşallah böyle birşey tekrar yaşamayız Japonya gibi altyapılara sahip olana kadarrrr

Evet bugün 17 agustos ve annelerin yas tuttuğu gün. Benim dayımın kızı 2 cocugu ve eşi enkaz altında kalıp vefat etmişlerdi. Tüm ölenlere Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun inşallah. Ailelerine sabır versin. Amin.

$image.webp $image.webp
Kızlar prego marka park yatakları internetten beğendim. Aslında çadır kumaşından olduğu için sağlıksız gibi geliyor ama kullanışlı. Erkek bebek için hangi renk daha kaliteli ve orjinal durmuş kararsız kaldım. Anneannemiz beğenmedi park yatakları ona beğendirmeye çalışıyorum. Ayrıca ben evde yattıgım için yakından görmedim,siz yakından gördünüzmü??nasıl duruyor acaba mrk ediyorum. İnternetten almak zorundayım istirahat halinde olduğum için

:10:

Evet bugün 17 agustos ve annelerin yas tuttuğu gün. Benim dayımın kızı 2 cocugu ve eşi enkaz altında kalıp vefat etmişlerdi. Tüm ölenlere Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun inşallah. Ailelerine sabır versin. Amin.

senin de başın sağolsun canım Allah rahmet etsin hepsine

park yatağı da görmeden almak zor bence yada çok güvendiğin biri gidip görsün eşin,annen...

ben ikisini de beğendim mavi daha çok huzur verici sade bir oda yada kombin düşünürsen al...

ama canlı sıcak neşeli bir ortam hazırlamak istiyorsan kırmızı derimm şimdiden hayırlı olsunn

kızlar bende avent alacağım hatırlıyorsan celiin bi ara ebebekte 16 liraya kadar düşmüştü kredi kartı internete açık değildi alamamıştım :( bir de nuk un biberonlarını iyi duydum ama avent anne göğsüne en yakınıymış

işte o indirimleri yakalamak gerekiyor, bi de bi tanıdığım mutlaka eminönünde havuzluhana git dedi, acaba daha önce giden ya da bilgisi olan var mı?

anammm çok tatlılar yaaaaa:nazar::nazar::nazar:

iyi günlerde giysin esila minamız:emir_bebek::emir_bebek:

annen ne marifetliymiş maşallahhh mercan rengi elbiseyle üstü süslü beyaz hırkaya ayrıca bayıldımmmmmmmmm
sağol canım benim anacım hem çalışıyor hem marifetlerini gösteriyor vallahi daha ördüklerini yüklüyemedim boyut fazla diye almadı kırpa kırpada küçücük kaldı resimler her modelin hem küçüğünü hem biraz büyüğünü yapmış darısı sana canım benimmmmm

Eki Görüntüle 780326 Eki Görüntüle 780327
Kızlar prego marka park yatakları internetten beğendim. Aslında çadır kumaşından olduğu için sağlıksız gibi geliyor ama kullanışlı. Erkek bebek için hangi renk daha kaliteli ve orjinal durmuş kararsız kaldım. Anneannemiz beğenmedi park yatakları ona beğendirmeye çalışıyorum. Ayrıca ben evde yattıgım için yakından görmedim,siz yakından gördünüzmü??nasıl duruyor acaba mrk ediyorum. İnternetten almak zorundayım istirahat halinde olduğum için
canım annem benimde annem bugün park yatak aldı beyaz renk aldım odasını artık istediğim bi renkle kombin yapar süslerim bence artık maviler pembeler kalktı herkes ara renk kullanıyor kırmızıyı tercih edebilirsin bebeği rahatlatıyormuş kırmızı hem park yatak hem kullanışlı oluyor hemde pratik

işte o indirimleri yakalamak gerekiyor, bi de bi tanıdığım mutlaka eminönünde havuzluhana git dedi, acaba daha önce giden ya da bilgisi olan var mı?
canım ben istanbulu bilmiyorum ama ankarada ulusta anafartalardan aldık biz gayet uyguna ama orayı önerdilerse kesin git derim vardır bi bildiklerii
hepsi harika :nazar: sağlıklı günlerde giyinsin inşAllah :emir_bebek:
aminn canım hepimizin yavrusu inşaallahhh.. bugünde park yatağımızı aldık kurmadığımız için foto çekemedim aynı türden kurulmuş yoktu orda ama celiin kinin beyazı 70,110 boyutlarında mp3 çalarlı titreşimli banyo küvetini aldık pembişli uyku seti aldık onların fotosunu çeker koyarım bi ara

güzel anneler nasılsınız sayfayı baştan okudum nerde katılmışım diye ;) 70 küsürüncü sayfada gördüm ilk yazımı :9:hiç görmediğim isimler var vallahi sanırım hepsi kasım hamilelerine gitmiş nasılda bulantılar yaşamışız tedirginliklerimiz olmuş kalp atışını duyacakmıyız keseyi görebilecekmiyiz diye şimdiyse hafta sayıyoruz hayırlısıyla aylardır birlikteyiz maşaallahhhh topiğimizi hiç değiştirmeyelim başka topiklerede kaçmayalım :46: ben yarın kayınvalideme gidicem kızlar geldiğimde yazarım size öpüyorum hepinizi ve o minik kuzularınızııı:48:

aminn canım hepimizin yavrusu inşaallahhh.. bugünde park yatağımızı aldık kurmadığımız için foto çekemedim aynı türden kurulmuş yoktu orda ama celiin kinin beyazı 70,110 boyutlarında mp3 çalarlı titreşimli banyo küvetini aldık pembişli uyku seti aldık onların fotosunu çeker koyarım bi ara
hadı bakalım hayırlı olsun mısıl mısıl uyusun bebısler.dıyorum ya benım de cok hosuma gıttı beyazlar ama cesaret edemedım.ara renkler ıyı oluyor tabıkı beyazda renk uyku setı olsa gıder.mınık prenseseee yakışırrrr :)))))))))))

Tesekkurler cnm.bol bol su ic sık sık da tekrarla bakalim tahlili belki gecer.insallah seker sonucun iyi cikar,cikinca yaz.

evet sekerim cıkmadı cok korkmustum cıkıcak dıye ama cok sukur cıkmadı ertesı gun ıdrar tahlilini tekrarladım bu sefer kan cıkmadı kum dokmus olabilirsin dokerken kan olabilir idrarda dedi ama bnm idrarım hiç koyu olmaz yanii neyseki sorun cıkmadı cnm hersey guzel cok sukur

hadı bakalım hayırlı olsun mısıl mısıl uyusun bebısler.dıyorum ya benım de cok hosuma gıttı beyazlar ama cesaret edemedım.ara renkler ıyı oluyor tabıkı beyazda renk uyku setı olsa gıder.mınık prenseseee yakışırrrr :)))))))))))
aminn canım hepimizinki inşaallahhh.. valla prensesim için beyazı göze aldım bişicik olmaz :9: pembişte uyku seti aldım hayırlısıyla doğsunlar inşaallahhhh

yaa cnm ben gittim ebebekte daha ucuz aynı seyler var gittigidiyorda da satılıyor bikac seyin fiyatını sordum ozellikle geldim evde netten baktım nette daga ucuz ama yınede gıt bak aklın kalmasın canım ıdrarda tekrar test yaptım bu sefer kan cıkmadı hersey ıyı cok sukur hemogram fln baktılar..baktır canım ben cok korkuyodum o kadar kılo alınca demekki kiloyla alakalı deılmıs bence sorun cıkmaz sendede insallah

aminn canım hepimizinki inşaallahhh.. valla prensesim için beyazı göze aldım bişicik olmaz :9: pembişte uyku seti aldım hayırlısıyla doğsunlar inşaallahhhh

duygu bayıldım bebısnın cıcılerıne gule gule gıysın ınsallah bende resimlerini cektim ama eve dondugumden beri bi türlü evde oturamadım oyuzden yukleyemedım ınsallah p.tesi yüklerim :))

evet sekerim cıkmadı cok korkmustum cıkıcak dıye ama cok sukur cıkmadı ertesı gun ıdrar tahlilini tekrarladım bu sefer kan cıkmadı kum dokmus olabilirsin dokerken kan olabilir idrarda dedi ama bnm idrarım hiç koyu olmaz yanii neyseki sorun cıkmadı cnm hersey guzel cok sukur

Ayy inanki cok sevindim yasayan biri olarak diyorumki sukredilebilecek bir durumdasin.eger her kimde cikmamissa gercekten haline binlerce sukretmesi lazim allah daha kotusunu vermesin ama gercekten cok zormus.allah omur boyu insilune bagimli olanlarin yardimcisi olsun.hayatinin odaginda resmen sunlar var acaba sunu yesem yukseltirmi,bebege zarar gelirmi,az yesen bebek acaba vitamini yeterli alamadi mi.yine az yesen el ayak titremesi hadi baylirsam,yanimda kimse olmazsa korkusu.en ufak biseyi ekstra agzina atacakken herkes ya bundan bise olmaz derken olsun yinede ben olcum ona gore yerim deyip cihazla arkadas olmak.canim sıkıldı ama insallah bise olmamistir endisesi.tum bunlari yasamk gercekten gunluk hayatini etkiliyor.bu arada bol su icmenin faydasini mutlaka gormusun demekii,temiz cikmis.hadi bu da gecti devami sorunsuz dogumlara insallah.

Back
X