Kızlar selamlar nasılsınız,
Biz çok güzel bi hafta sonu geçirmiştik eşimle ben ctesi akçakocaya gittik pazar da benim annemler geldiler ve dün gece döndük. Herşey çok güzeldi kızımın da keyfi yerindeydi tekmeleri havalarda uçuyodu. Gel gelelim ki bugün moral sıfır. Kayınvalidem yanımıza gelmiyosunuz (700 km) gezmeye gidiyosunuz diye eşimin burnundan getirmiş. çok canım sıkkın...
ben geldim :)
nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım.bebişler nasıllar? geçmişi fırsat bulunca okuycam 20 sayfacık yazmışsınız maaşallah:)
benim bebiş iyi sanırım gitmeden demiştimya korkuyorum kordon geçiyomuş omuzundan ama dolanmamış diye çok tedirgindim hareketleri eskiye göre azdı derindendi.hep ya erken doğum yaparsam diye çok korktum gittiğim yerde sağlık ocağı dışında birşey yok hemde karayla bağlantısı yok .ama 2 3 gündür eskisi gibi oynuyor çok şükür sanırım düzeltti pozisyonunu.evime kavuştum şimdi güvende hissediyorum kendimi :)bu hafta gidicem doktora.
sizler ne yaptınız bebişler ne kadar büyüdü?
mrb canim ne guzel dinlenmissindir akcakoca nasil bi yer ankaraya ne kadar uzaklikta nerde kaldiniz biz de gidecegz de bi yere amasrayi dusundum bn yakin diye akcakoca iyi dersen orasi da olur kayinvalideler yapiyor oyle ya 700 km nasil gideceksin ki sen hic dusunmuyor mu acaba sikma canini bosver tatilini yapip gelmissin dinlenmissin tadin bozulmasin duymamazliktan gelmeye calis
slm kızlar gunaydınn nasılsınızz güzel bi hafta olsun hepimiz için
annemin ördükleri Eki Görüntüle 781095 Eki Görüntüle 781096 Eki Görüntüle 781098 Eki Görüntüle 781099 Eki Görüntüle 781100 Eki Görüntüle 781101 Eki Görüntüle 781102 Eki Görüntüle 781103 Eki Görüntüle 781104
bunlarda aldıklarımızz
Eki Görüntüle 781116 Eki Görüntüle 781117 Eki Görüntüle 781118 Eki Görüntüle 781119 Eki Görüntüle 781120 Eki Görüntüle 781122 Eki Görüntüle 781123 Eki Görüntüle 781124 Eki Görüntüle 781125 Eki Görüntüle 781126 Eki Görüntüle 781127 Eki Görüntüle 781128 Eki Görüntüle 781129 Eki Görüntüle 781130 Eki Görüntüle 781115 Eki Görüntüle 781114 Eki Görüntüle 781108 Eki Görüntüle 781109 Eki Görüntüle 781110 Eki Görüntüle 781111 Eki Görüntüle 781112 Eki Görüntüle 781113 Eki Görüntüle 781131
Kızlar selamlar nasılsınız,
Biz çok güzel bi hafta sonu geçirmiştik eşimle ben ctesi akçakocaya gittik pazar da benim annemler geldiler ve dün gece döndük. Herşey çok güzeldi kızımın da keyfi yerindeydi tekmeleri havalarda uçuyodu. Gel gelelim ki bugün moral sıfır. Kayınvalidem yanımıza gelmiyosunuz (700 km) gezmeye gidiyosunuz diye eşimin burnundan getirmiş. çok canım sıkkın...
hosgeldin canim biz iyiyiz sen de iyisin sevindim bebisinin de iyi olmasina benim oglusum da bi ara korkuttu beni cok az ve derinden hareket ediyordu demek ki bi ara oluyormus o benim daha iki hafta var dr.a gitmeme karnimin altinda bi suru catlagim oldu kirmizi kirmizi esime diyorum ya sevmezsen beni boyle diye sacmalama olur mu oyle sey bebegimizi tasiyorsun sen diyor :) ben dr hic catlak yok diye seviniyordum megersem karnimdan dolayi goremiyormusum :)) aynadan gordum gecen gun :)) bu arada kac kilo oldun canim ben 86.5 kilo oldum yaaaaa
canım maşallah bayıldımgüle güle kullansın nazımız. benim sonuçlar iyi çıktı çok şükür doktoruma gidemedim erken çıkmış perşembe gidicem artık. kendinize iyi bakın
aliipek kızının cicileri çok güzeller güle güle kullansın inşallah
Vallahi benimde onceden kendimle ilgili tecrubem olmadi hep yakin arkadaslarin aldiklarina bayila bayila bakardim,ne de olsa benim de olacak diye hepsini kafama yazmistim.iyiki de yapmisim aldiklarimda simdilik pisman olmadim,bu arada aventin biberon setini de aldim.biraz pahali digerlerinden ama deger bebislere.ozellikleri cok iyi biberon uclari anne memesine en yakin olarak uretilen urunmus.gercekten de biberon istemeyen arkadaslarin bebekleri bir tek onu tutabildiler.
set seklinde almak daha karli oldu cunku biberonun tanesi 38 31 lira civarinda.ben 70e 4lu bibereron ve suluk seklinde aldim bir emzik ve bir adet temizleme fircasi oluyor.tek tek alinca daha pahaliya geliyor.toplam 6 parca yani.bu arada kardesim ebe ondan duydum sutlerimiz coook olursa saklayalim anneler sut saklama posetleri varmis medikallerde ve internette de satiliyormus.sutun cok oldugu zaman o saklama posetlerine koyup uzerine tarih saat atip 6 ay derin dondurucuda saklaniliyormus.sutun azaldigi zamanlarda da benmari usuluyle ılıtıp veriliyormus.dogum hastanelerinde de yogun bakimda yatan bebeklere uygulanan yontem buymus.annenin sutu sagilip posetlere koyup bebeklere bu sekilde veriliyormus anne gordirilmiyormus.3 gune bir sagiliyormus anneler.daha neler duyacaz bakalim ama iyi bir yontem oldugu kesin ozellikle dogum izni biten bebeginden ayrilip calismak zorunda olan anneler icin supermiss.
celiin canım bizim burda doğum izni sadece 40 gün olması sebebiyle ve nöbetlerim yüzünden ben sütümü sağmak zorundayım. bana poşet değil de aventin saklama kaplarını önerdiler. bir bakarsan sen de en azından poşetler gibi 1 defa kullan at değil. üstelik kapakları çıkarıp doğrudan biberon ucunu takabiliyosun. ileriki zamanlarda da mama saklamak için de kullabiliriz. burda bayağı fiyat farkı var. ben bütün hepsini ebay'den getirmeyi düşünüyorum.
annemin ördükleri
Aaaaa demek onlarda sut saklaniyormus ebatina gore pahalima gitmisti hatta,ama ben sadece mama yada bebegin yemegi saklaniyor sanmistim.hatta sirf yemek saklamak icinde bu kadar titizlenmeyim cam saklama kabi olduktan sonra cam sagliklidir onu kullanirim demistim.sut saklandigini bilmiyordum.iste bak herkes birbirinden neler ogreniyor.tesekkurler verdigin bilgi icin.bu arada nasil bisey ya 40 gun zaten lohusalik nasil bir yermis orasi 40 gunde izinmi biter hayretler yaaaa.saglikcikimisin cnm sen.birde çindi sanirim senin bulundugun ulke.
nöbetlerden dolayı bi türlü fırsat bulup yazamıyorum sizleri unuttum sanmayın :)
telefondan girip takip edebildigim kadar takip ediyorum sizleri.. eve geldiğimde anca uyuyorum yorgunluktan.
Allah yardımcın olsun canım ya.bu arada bende yoktum yorumlardan bazılarına göz gezdirdim.bebişin kordondan çıkmış çok sevindim.
Herkese kocaman bir gunaydinnn.nasilsiniz annelerr.ben sabah annemle babami ugurladim biraz huzun,biraz yanlizlik karisimi duygular yasadim ama tek onlar basimizdan eksik olmasinlar uzakliklarina raziyim.anne olmak ne kadar guzel bir duyguymus,kendini dusunmeden evladini dusunmekmis meger bastonla zar zor yurumesine ragmen canini disine takti geldi guzel anacigim.simdi onu daha iyi anladim.
Herkese kocaman bir gunaydinnn.nasilsiniz annelerr.ben sabah annemle babami ugurladim biraz huzun,biraz yanlizlik karisimi duygular yasadim ama tek onlar basimizdan eksik olmasinlar uzakliklarina raziyim.anne olmak ne kadar guzel bir duyguymus,kendini dusunmeden evladini dusunmekmis meger bastonla zar zor yurumesine ragmen canini disine takti geldi guzel anacigim.simdi onu daha iyi anladim.
annemin ördükleri Eki Görüntüle 781095 Eki Görüntüle 781096 Eki Görüntüle 781098 Eki Görüntüle 781099 Eki Görüntüle 781100 Eki Görüntüle 781101 Eki Görüntüle 781102 Eki Görüntüle 781103 Eki Görüntüle 781104
bunlarda aldıklarımızz
Eki Görüntüle 781116 Eki Görüntüle 781117 Eki Görüntüle 781118 Eki Görüntüle 781119 Eki Görüntüle 781120 Eki Görüntüle 781122 Eki Görüntüle 781123 Eki Görüntüle 781124 Eki Görüntüle 781125 Eki Görüntüle 781126 Eki Görüntüle 781127 Eki Görüntüle 781128 Eki Görüntüle 781129 Eki Görüntüle 781130 Eki Görüntüle 781115 Eki Görüntüle 781114 Eki Görüntüle 781108 Eki Görüntüle 781109 Eki Görüntüle 781110 Eki Görüntüle 781111 Eki Görüntüle 781112 Eki Görüntüle 781113 Eki Görüntüle 781131
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?