evet canım bizim de annanemiz aldı. Böyle sade gibi duruyo ama güzel bi yatak takımı ve cibinlik falan aldık. Ben çok anlamam süs işlerinden ama annemin bunu bi prenses yatağı gibi yapacağından eminim :)
Hic sorma ben de cok merak ediyom topigin ilk bebisini nasil olacak diye kim once yaparsa bol bol duygularini paylassin bizle :)))))boyle diyom ama ilk ben dogururmusum,ne gulerim :))cunku benim burda 29 gosteriyor normalde 30 38de alacam gelisime gore demisti.8 hafta civarinda kaldi iste.ne kadar evhamliyiz gecen gun aklima su geldi 7.ayda dogan bebek yasiyor derler ama allahtan kimse bizim topikte erken dogum yapip supriz yapmadi dedim kendi kendime.tabi saglikla olsun yeterki bebisler.hamilelikte neler kurulurmus megerseee:)ohh ne guzel gule gule kullansin misil misil uyusun annesi :)) ben de aldigim kiyafetlere fln bakiyorum arada icim bi garip oluyor bi iki ay sonra o kiyafetlerin icinde olcak dusunsene :) ne guzel bi duygu yaa bakalim ilk kim dogurk cok merak ediyorum topigimizin ilk bebisi ilk dogum yapan annesi kim olcak...
Yazik kiyamam yaa kan yapan yiyecekler ye bakalim faydasi olur uzum,pekmez,kirmizi meyveler falan.kontrole duzenli giduyormusun gecmezsede git bence ihmale gelmicek bir konu uzun uzun baksin bakalim insallah gecer en kisa zamanda.
Eki Görüntüle 782508
içine koruyucu bakıyorum internette çok ama ölçüsü tam uyarmı onda kararsızım. hello kity li bişeyler istiyorum.
Eki Görüntüle 782520 Eki Görüntüle 782521 Eki Görüntüle 782522 Eki Görüntüle 782523 Eki Görüntüle 782524
bizim bu gidişle bişey almamıza gerek kalmıcak ben almadan istanbuldan bi arkadaşım birsürü bez ve şampuan yollamış ananeside hastane çıkışı almış. beğendiğim bebek arabasıda bu kızlar çok hoşuma gitti bunuda dayısına itelemeyi düşünüyorum ahahahahaa :) ya ben çok fenayım yaa.
Güünaydıııın
Kızımın yatağını aldık sonunda annanesi saolsun. Yarın gelip kurulacak sonra da süsler hazırlarız artık. Ek olarak küvet falan aldık. Ama şampuanlarını ve bakım ürünlerini almadım şimdiden süresi falan geçmesin diye. Daha alınacak bir sürü şey var. Ama bunları alınca bile sabah kadar bebeğimin doğduğunu gördüm. Hatta rüyamda doğmuş evimize gelmişiz uyuyo ben diyorum ki hemen kadınlar kulübüne bebeğimin doğduğunu yazmalıyım
Hayirli olsun yataginiz kuzucuk saglikla misil misil uyusun.sen benim ruyalari bir gorsen gulmekten kırılırsın.sus deyince aklima geldi ben de yaklasik 10 mt mavi tul aldim.onlari organizasyon firmalarinin yaptigi sekilde kurdela seklinede yapacam orta kismindan ince bir kurdelayla bogumlayip susleyerek boy boy yapip odada yatak ayak ucuna basuclarina gerekli gordugum yerlere baglicam evde hazirlicam icin direk takmasi kalacak kapi susumuzu de asip.nazar boncuklu balonlarimizida sisirince hersey hazir olacak insallah.ben de bununla ilgili bir ruya gormustum tulleri ilk aldigimda anlatayim da gulelim.Herseyi hazirlamisim. Ameliyata inecem yesil onluk falan giyilmis illa hersey tam olacak ya su balon sismemis deyip balon sisirmeye calisiyom ruyamda siserken bir patliyor korkudan benim suyumda patliyor :))))patladi patladi diye ortaligi ayaga kaldiriyordum yaa.sabah uyandigimda cok gulmustum,esime anlattigimda o da sanki gercekten olmus gibi etkilenip bana kiziyor.balon sisirmek senin neyine yaa diyor.ben de ruya dikkat ettiysen diyorumda sonra ses kesiliyor.biz ruyalari bile gercek sanar olduk dogum yaklastikca :)))
Eki Görüntüle 782508
içine koruyucu bakıyorum internette çok ama ölçüsü tam uyarmı onda kararsızım. hello kity li bişeyler istiyorum.
evet arkadaşlar bende şeker yüklemesi yaptırdım bugün sarılık hiv falanda yapıldı idrar da yapıldı.bakalım yarın çıkıcak doktorumu arayıp öğrenicem.sanırım bazılarımız bu tahlilleri gebeliğin başında yaptırmıştı benden şimdi istedi. bugün 500 tl gitti doktorla tahlillere
ama bebişten iyi haberler var maaşallah bebiş 1kg 150 gr olmuş teyzeleri gözünü bile açmıştı :) ağzını açıp kapatıyodu.kordon yoktu çok şükür bu sefer boynunda.
oooo maşallah maşallah iyimiş herşey kordonun çıkmasına da sevindim
gözünü açması normal mi hiç duymamıştım daha önce
kontrole bir kere gittim tekrar gel demedi doktor
ben zaten doktorumu değiştirecektim ona gitmeyi düşünüyorum bakalım
inşallah gerek kalmaz biter o zamana kadar
Hic sorma ben de cok merak ediyom topigin ilk bebisini nasil olacak diye kim once yaparsa bol bol duygularini paylassin bizle :)))))boyle diyom ama ilk ben dogururmusum,ne gulerim :))cunku benim burda 29 gosteriyor normalde 30 38de alacam gelisime gore demisti.8 hafta civarinda kaldi iste.ne kadar evhamliyiz gecen gun aklima su geldi 7.ayda dogan bebek yasiyor derler ama allahtan kimse bizim topikte erken dogum yapip supriz yapmadi dedim kendi kendime.tabi saglikla olsun yeterki bebisler.hamilelikte neler kurulurmus megerseee:)
evet arkadaşlar bende şeker yüklemesi yaptırdım bugün sarılık hiv falanda yapıldı idrar da yapıldı.bakalım yarın çıkıcak doktorumu arayıp öğrenicem.sanırım bazılarımız bu tahlilleri gebeliğin başında yaptırmıştı benden şimdi istedi. bugün 500 tl gitti doktorla tahlillere
ama bebişten iyi haberler var maaşallah bebiş 1kg 150 gr olmuş teyzeleri gözünü bile açmıştı :) ağzını açıp kapatıyodu.kordon yoktu çok şükür bu sefer boynunda.
kızlar bugünlerde karnımda geçici ağrısız kasılmalar oluyor..haftalarımız yakın sizde de bu tarz durumlar var mı ? artık 27. hafta bitti 3-4 güne 28. hafta olucam yalancı kasılma ve sertleşmeler bu haftalarda oluyor mu acaba ?
Eki Görüntüle 782508
kızlar bugünlerde karnımda geçici ağrısız kasılmalar oluyor..haftalarımız yakın sizde de bu tarz durumlar var mı ? artık 27. hafta bitti 3-4 güne 28. hafta olucam yalancı kasılma ve sertleşmeler bu haftalarda oluyor mu acaba ?
Bazen bende de oluyor canim hatta 6.ayda da oluyordu ben bebegin kafa yada poposu saniyordum kiz kardesim elle karnimi muayene ettiginde kasilma demisti.arada hala oluyor agri olmuyor zaten son 3 hafta kalmis seninde 30dan sonra nstye baglanilabildigi icin sanci ya da bebekte sikinti oldugu goruluyor.
Yok cnm alttan bakilmiyor ayni kalp grafisindeki gibi kucuk biseler karnina koyup kusak gibi biseyle bagliyorlar karnini.kalp sesleri dinliyorlar yaklasik 20 dk bakiyorlar oncesinde biseler yiyorsun.kipirdamadan yatiyorsun sadece ama son haftalarda elle tuşe denilen muayene yapiliyor.ozelliklede normal dogumda dogumun olacagi gun ve saatlerde ebeler acikliga bakmak icin yapiyormus onu.ben bir hafta icinde gidecem eger nst yaparlarsa anlatirim gordum sadece yapilirken baskasinda.celin cnm nst nasıl baglanıyosun alttanmı bakıyorlar nasıl oluyor bir bilgin varmı canım ?
ben de bu yaziyi yazarken icimden gecti kesin celin olur ilk dogum yapan ddm :)) ama bu kadar da erken yapacagini bilmiyordum 8 haftaaaa hemeb gecer yaaa :))) surpriz yapan olmazsa topigimizin ilk annisi sen olursun o zaman :) saglikla gelsinler kuzucuklarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?