mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
hayırlı olsun cnm arabanız bizde baktk ama karar veremedik birde dedim daha erkenmi dogdugunda zaten arabayla gezdiremicem cunku kış olacak ana kucagı alayım arabayı sonramı alsam dedim yoksa takımmı alsam aklım karıstı acıkcası ben giyim gecen 2 takım aldım gezmelik giyebilecegi kıslıklar cıkmıs 1 tane daha alırım diyorum bakalım baska da bir sey almıcam giyim olarak sampuanı falan hangi marka alcam karar veremedim nette setler var onlar hosuma gitti sebamedmi alsam yoksa johnsonbaby nivea flnmı bi karar versem herseyi halletmiş olcam birde bize deneyimli arkadaslar simdiden bez alın diyolar stok yapın :1: :1: size iyi eglenceler cnm yavas oyna cok gobegini sallama :))))

canım biz bebe confortun loola modelini aldık, rengide pembe. travel sistem olduğu için zaten 3-4 yaşına kadar kullanılacak. aldım gitti o yüzden. aynen ilk aylar hem oto koltuğu hem ana kucağı olarak kullanırız dedik. bende bi tek giyim alışverişi ve park yatak kaldı, şampuanını johnsonbaby aldık. bez stoğunu bende söyledim eşime, premıum care alıncak dedim ama gitmiş yeşil olanından almış, beyaz olanı olcaktı yanlış almışsın dedim, bundan sonrakileri öyle alırız dedi :1: düğünde oynayacağımı sanmıyorum, fazla tanımıyorum kimseyi, bi de tam sosyetik düğünü, en sevmediğimden. ne yazık ki artık elbiselerim olmadığı için de dünya kadar masraf ettim zaten, bi daha da nerde giyicem ki o elbiseyi :31:

gunaydin kizlarr ben geldim kac gundur giremedim internetim yoktu aklim burdaydi hep daha tam okumadim yazdiklarinizi da umarim iyidir herkes butun bebisler dogum yapanlar mi varmis kasim annelerinde yaa nasillar acaba ben de korkuyorum dr erken dogum riskin var dedikten sonra simdi bi de bunlari duyunca bnm rahatsizligim gecmedi daha ilac da almiyorum idare etmeye calisiyorum boyle ohh bee internet gelince rahatladim aklim kalmisti :))

benimde dün aklıma geldin sen sesi çıkmıyor dedim kendi kendime iyi olduğuna sevindim.ishal mi olmuştun? bu kadar uzun sürmesi normal değil ama ilaç alamlısın bence dikkat et kendine.erken doğum riskin neden var dedi doktorun.böyle duyunca insan endişeleniyor.ama kritik zamanları atlattık sayılır çok şükür inşallah sağlıkla zamanında gelir bebişlerimiz.

ben ve birkaç arkadaşın erken doğum riski var arkadaşlar.hilal arkadaşımız sabah sezeryana alındı daha önceden ayşegül doğurmuştu zaten,bebişi iyi.erkenci bizim kuzucuklar:17:

Allah hepimizin kuzucuklarını sağlıklı ve zamanında kucağımıza almayı nasib etsin.doğum yapmış olanlarında bebeişleri bir an önce toparlanıp anneciklerine kavuşsunlar inşallah.

Degerli anneler zafer bayramimiz kutlu olsun. Umarim bebislerimiz daha nice zafer bayramlari gorurler. Ben bugun dinleniyorum ve evde olmak gercekten cok fark ediyo. Agrim baskim bugun cok az sanki

duygucuk sen kaç kilo aldın ?ben 10 kilo aldım ,diyetteyim,şekerden dolayı .daha iyiymiş aslında böylesi, kendimi hafif hissediyorum..

Aynen bu seker olayina ilk zamanlar uzuluyordum bosa uzulmusum.diyet sayesinde hem cok cok az kilo aldim hemde daha rahat hissediyorum kendimi.diyet sayesinde odeminde olmadigi icin hafif hissediyorsundur kendini :))

kızlar biz birazdan bebeğimizin renkli fotosunu istemeye gidicez.bu 3. kez aolacak artık,prensesimizden istiyoruz istiyoruz vermiyor,nazlı şey:)) ya ellerini,ya ayakarını koyup yüzünü kapatıyor.(adını nazlı mı koysak ki çok nazlı olur mu dersiniz?)oradan da kuaföre gidip fön çektireceğim,akşama zafer bayramı kutlamasına gidiyoruz, pasaklılığım ,bakımsızlığım gitsin accık.hep yorgunum,hep uykusuzum sanki siz de öyle misiniz?

O yorgunluk bitkinlik genelde hepimizde var.ben birkac carsaf, pike asiyom,bir yemek yapiyom hemen yoruluyorum.karnim agrimaya basliyor hem en aklima kasim anneleri geliyor anaamm onlar gibi olursam oturim dinlenim diyom.valla git kutlamalara eglenn.gul ya da erdogan amcayi da oralarda gorursen selamimizi soyle su 6 aylik dogumm iznini neetmisler :)))))) şaka şaka.hadi iyi eglenceleerrr.

aferin benim akıllı arkadaşıma en doğru bilgiler sende valla:) maşallah diyelim.ben sebamed alıcam şampuanlarını.bezide senin ki gibi alıyım.ıslak mendil ilk oğlumda parfümsüz alkozsüz primanın yeni doğan vardı onu kullanmıştım.günde 5 6 dan fazla kaka yapıyor yaramazlar hazırlıklı olun :)

Tesekkurler canim benim sejin eline su dokemeyiz,tecrube farkli bise.benim etrafimda o kadar cok hamile vardi ki hepsini onlardan ogrwndim.bir de gezmeyi pek seviuom bebek magazalarini ondan yeni cikan herseyi gorme imkanim oluyor.gecen de joker magszasinda hormustum.o bahsettigin islak mendilin yeni dogan icin olan islak havlusu alkolsuz cikmis fiyati biraz pahali ama ilk zaman tahris olmasin diye sanirim bende ondan alacam.bebeklerdeki pisige hic dayanamiyim.icim parcalaniyor.

Tesekkurler canim benim sejin eline su dokemeyiz,tecrube farkli bise.benim etrafimda o kadar cok hamile vardi ki hepsini onlardan ogrwndim.bir de gezmeyi pek seviuom bebek magazalarini ondan yeni cikan herseyi gorme imkanim oluyor.gecen de joker magszasinda hormustum.o bahsettigin islak mendilin yeni dogan icin olan islak havlusu alkolsuz cikmis fiyati biraz pahali ama ilk zaman tahris olmasin diye sanirim bende ondan alacam.bebeklerdeki pisige hic dayanamiyim.icim parcalaniyor.

evet pahalı oluyor 8 sene önce 5.5 tl falandı.benim oğlum hç pişik olmamıştı sebamedin niveanın falan pişik kremini kullandım ama dalin bebek pudrasından çok kullanıyodum çok memnun kalmıştım evde bulundurun.birde o bezlerin kuru olanı var kendin ıslatıp siliyosun eczacıbaşının biri bana getirdi çok kaliteli.onlarda sağlıklı ama nerde satılıyo bilmiyorum.

Slm kızlar nasılsınız??arada eşimin cep telefonundan sizi takip ediyorum. Ama ruhsal olarak pek iyi değilim sanırım. Yazdıklarınıza yorum yapmaya çalışıom ama hiçbişey yazamadan forumdan çıkıyorum. Tuhaf şeyler yaşıyorum. Bebeğim hareket ederken karnımı tuttuğumda içim sızlıyor,yüreğime ateş basıyor sanki,bide sabahları dişlerimi sıkmış bi şekilde uyanıyorum çenem ağrıyor. Tükenmişlik sendromu mu geçiriyorum ne :)
Annemdeyim şimdilik iyiyim çok şükür az az bebeğin suyu geliyor. Ama bebeğin hareketleri iyi çok şükür. Bayılmalarımda bitti ilaç dokunuyormuş... Dün gece kipa ya gittik..çok canım sıkıldı ve evden çıktım biraz. Bebeğime cicişler aldım. Kipasa indirim var kızlar uğramanızı tavsiye ederim

ben ve birkaç arkadaşın erken doğum riski var arkadaşlar.hilal arkadaşımız sabah sezeryana alındı daha önceden ayşegül doğurmuştu zaten,bebişi iyi.erkenci bizim kuzucuklar:17:

cnm senin neden riskin var? bnm ishalim vardi dr.a gittim amip fln cikti kasilmalarin artabilir ddi dr bu aralar var da bol bol su iciyorum ilac verecekti ama zarari cok oldugi icin almadim ben saglikla vaktinde gelirler ins

canim giremeyince benim de aklim burdaydi hep benim ishlim vardi hala da devam ediyor azaldi ama iste tahlilde amip baktdri fln cikti dr.lar baya bi gorustu ilac vermemek icin ilac almazsam da kasilmalarim artacak erken dogum olabilecekmis suyum da azalmisti ztn ama ilaci almadim bn bebege zarari vardi bilerek nasil alayim ki..kasilmalar oluyor ztn de artarsa nstye gel ddi dr iyiyim simdilik ama bol bol su iciyorum ins zamanini bekler kuzucuklarimiz ya daha erken azicik dursunlar yerlerinde :)

Slm kızlar nasılsınız??arada eşimin cep telefonundan sizi takip ediyorum. Ama ruhsal olarak pek iyi değilim sanırım. Yazdıklarınıza yorum yapmaya çalışıom ama hiçbişey yazamadan forumdan çıkıyorum. Tuhaf şeyler yaşıyorum. Bebeğim hareket ederken karnımı tuttuğumda içim sızlıyor,yüreğime ateş basıyor sanki,bide sabahları dişlerimi sıkmış bi şekilde uyanıyorum çenem ağrıyor. Tükenmişlik sendromu mu geçiriyorum ne :)
Annemdeyim şimdilik iyiyim çok şükür az az bebeğin suyu geliyor. Ama bebeğin hareketleri iyi çok şükür. Bayılmalarımda bitti ilaç dokunuyormuş... Dün gece kipa ya gittik..çok canım sıkıldı ve evden çıktım biraz. Bebeğime cicişler aldım. Kipasa indirim var kızlar uğramanızı tavsiye ederim

iyi olduğuna sevindim.bundan sonrası için korkma gereken önlemi aldın.bol su içmeyi ihmal etme suyum geliyo diyosun doktor ne dedi artma durumu varmıymış.bizi haberdar et herşeyden.merak ediyoruz.tükenmişlik sendromunu hepimiz ara ara yaşıyoruz :) yalnız değilsin.

iyi olduğuna sevindim.bundan sonrası için korkma gereken önlemi aldın.bol su içmeyi ihmal etme suyum geliyo diyosun doktor ne dedi artma durumu varmıymış.bizi haberdar et herşeyden.merak ediyoruz.tükenmişlik sendromunu hepimiz ara ara yaşıyoruz :) yalnız değilsin.

Canım bol su tüketmemi söyledi doktorum. Yatak istirahati verdi. Bide nidilat diye bi ilaç kullanıyorum erken doğumu ve kasılmaları engellemek için. Rahim kasıldıkça sıvı gelişi artıyormuş. Yarın doktor kontrolum var. İnşallah bebeğin suyu azalmamıştır. Doktorumuz 33. Haftayı doldurmaya çalışıcaz dedi. Risk azalıyormuş. Birde 29. Haftada 2. Kez ciğer geliştirici iğne vurulacaz...Allah a emanet meleğimmm:nazar:

Canım bol su tüketmemi söyledi doktorum. Yatak istirahati verdi. Bide nidilat diye bi ilaç kullanıyorum erken doğumu ve kasılmaları engellemek için. Rahim kasıldıkça sıvı gelişi artıyormuş. Yarın doktor kontrolum var. İnşallah bebeğin suyu azalmamıştır. Doktorumuz 33. Haftayı doldurmaya çalışıcaz dedi. Risk azalıyormuş. Birde 29. Haftada 2. Kez ciğer geliştirici iğne vurulacaz...Allah a emanet meleğimmm:nazar:

inşallah canım.yarın güzel haberlerini bekliyorum.

Bitanem sen moralini yuksek tutki bebekte etkilenmesin gercekten cok uzucu bir durum ama az kaldi bu zamana kadar geldik bunlari da atlatacagiz allahin izniyle.
bak ne guzel annen de yanindaymis en buyuk destekcindir annen ve esin sen uzulunce onlar da uzulurler.bebegin hareketlerini sık sık takip et 2 saat acinde 10 defa vurmasi gerekiyormus.azaldigi zaman mutlaka git doktora.disari cikman iyi olmus hava almissin ufak mesafelere ara da cik hava almis olursun.allahin izniyle biseycik olmicak canim.kendine de bebise de dikkat et.

Bence sampuanlari da al hazirla dogum olduktan sonra cikip alman zorlasir.bildigim kadariyla birkac gun sonra banyo yaptiriliyor cunku.bende aldim bezi 3 6kilo arasi prima primium care daha pamuksuymus cildi tahris etmiyormus.3 6 buyukmu acaba dedim ama gobek bagindan dolayi sıkı bez iyi olmuyormus.bir kucugude 2.5tan kucuk isareti var o da premetureler icinmis o da cok kucuk gelir diye 3 6yi almistim.bu arada cantaya son zamana yakin koyacam yaklasik 15 tane.cunku acilip bekledigi zaman kuruyormus bezin ozelligi gidiyormus.

evt cnm alıcam insallah hiç bakmadım bezlere 3 6 en kucukse ondan alırız aslında cok almamakta lazım cunku tahris yaparsa yada herhangi bi problem olursa devam etmezsin ama böyle alıp kenara koyunca degıstırme sansımız olmaz :))) kurudugunu bende duymustum en iisi öyle yapmak ilk zamanlar cok gidiyormus bez bas bas paraları bezee :)))))

kaç kilo aldın?mustela çatlak kremi kullanıyorum,çatlağım yok ama sonrasını bilemem artık.

duygucuk sen kaç kilo aldın ?ben 10 kilo aldım ,diyetteyim,şekerden dolayı .daha iyiymiş aslında böylesi, kendimi hafif hissediyorum.

aynı endişeler bende de var,kasım anneleri topiğinde geçende biri erken doğum yaptı, 1kg. doğdu, DAMLA bebeği kuvöze koydular.ya bebim de olursa diye 2-3 gün kendime gelemedim.herkes aynı değil ama insan ister istemez etkileniyor.DAMLA bebek de annesi de iyi,Allah yardımcıları olsun.yine kasım annelerinden birinin dün suyu geldi onu da doğuma aldılar.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

benim annem de pek bişi aldırmıyor,onlar hemen küçülüyor,çok alma giydiremezsin diyor.hangisi doğru acaba senin annnen mi,benim annem mi acaba?:))))))))))DOĞUM GÜNÜN ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN.

canım ben suan 19 kilo almıs bulunmaktayım :))) daha bugune kadar yoktu yeni cıktılar kalca popo beklemiyordum orada cıkınca sasırdım :)

canım biz bebe confortun loola modelini aldık, rengide pembe. travel sistem olduğu için zaten 3-4 yaşına kadar kullanılacak. aldım gitti o yüzden. aynen ilk aylar hem oto koltuğu hem ana kucağı olarak kullanırız dedik. bende bi tek giyim alışverişi ve park yatak kaldı, şampuanını johnsonbaby aldık. bez stoğunu bende söyledim eşime, premıum care alıncak dedim ama gitmiş yeşil olanından almış, beyaz olanı olcaktı yanlış almışsın dedim, bundan sonrakileri öyle alırız dedi :1: düğünde oynayacağımı sanmıyorum, fazla tanımıyorum kimseyi, bi de tam sosyetik düğünü, en sevmediğimden. ne yazık ki artık elbiselerim olmadığı için de dünya kadar masraf ettim zaten, bi daha da nerde giyicem ki o elbiseyi :31:

iyi yapmıssın canım gule gule kullanın canım kalanlarıda halledersin daha zamanımız var nasıl olsa hem sanada hareket olur bu zmnlar ihtiyacımız var :) artık aldıgın elbiseyi bir daha hamile olunca bi dügüne giyersin cnm olmazmı :))))))

evt cnm alıcam insallah hiç bakmadım bezlere 3 6 en kucukse ondan alırız aslında cok almamakta lazım cunku tahris yaparsa yada herhangi bi problem olursa devam etmezsin ama böyle alıp kenara koyunca degıstırme sansımız olmaz :))) kurudugunu bende duymustum en iisi öyle yapmak ilk zamanlar cok gidiyormus bez bas bas paraları bezee :)))))
Evt oylede yapsan olmuyor boylede ben simdilik 62li paket aldim 15 tanesini hastane icin ayirdirdim.kalanini eve gelince kullanip denicem iyiyse artik haftalik aldiracaz esleri gonderip markete.artik internette bile satiliyor bez :))))zaten beze ilk zaman verecegimiz parayi hic biseye vermicez.bir tane bebe kilodu gormustum popo kisminda"babamin parasina ediyorum" yaziyordu :))))

günaydın arkidişler ay bana bugün p.tesi gibi geliyor dün tatildi yaaa
neyse dün doktora gittim enfeksiyon oluşmuş parça da kalmış olabilir dedi
antibiyotik ve kanamanın durması için hap verdi 10 gün sonra kontrole gidicem
bu süre içinde korunabilirsin dedi eşim ve ben kim takar dedik (tabi çıktıktan sonra):1::1:

:33:
Bitanem sen moralini yuksek tutki bebekte etkilenmesin gercekten cok uzucu bir durum ama az kaldi bu zamana kadar geldik bunlari da atlatacagiz allahin izniyle.
bak ne guzel annen de yanindaymis en buyuk destekcindir annen ve esin sen uzulunce onlar da uzulurler.bebegin hareketlerini sık sık takip et 2 saat acinde 10 defa vurmasi gerekiyormus.azaldigi zaman mutlaka git doktora.disari cikman iyi olmus hava almissin ufak mesafelere ara da cik hava almis olursun.allahin izniyle biseycik olmicak canim.kendine de bebise de dikkat et.

Çok şükür ki annemlere yakınım ve bebekler gibi bakılıyorum. Eşimde sağolsun çok yardım ediyor. Neyseki en riskli haftaları birazcık atlattık sayılır. Bunu bile beklemiyordumm. Allah a emanet meleğim yoksa düşünmekten kafayı yerdim.ben elimden geleni yapıorum gerisi Allah neyi nasip ederse.... Bebişimin hareketleri biraz kımıldama gibi ya yeri daraldı yada suyu azaldı diyorum. Ama 1 saatte 10 kereden çok daha fazla oynuyor maşallah. Bakalım 2-3 gibi doktor amcamızda randevumuz var inşallah iyi haberlerle dönerim :49:

Back
X