mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlar bugün dr.a gittim,kese göründü 11 milim;kesenin boyutuna göre 3 haftalık hamileymişim...

sevgili sattaşlarımmm..gözünüz aydınnnn..
benim de kese 11 mm miş cnmmmmm
ultrason bana dün 4+6 vermişti..

canım ilköğretim 7-8 kolejdeyim çok şükür ders saatim fazla değil.

bugün ilk defa akşam girdim kimse yok yaaaaaaaaaaaa

benimde 11 mm keseciğim,ama 3 haftalık olması imkansız...dr.um 11 mm 3 haftalık gebeliği gösterir demişti...bende şokkkkkkktabiii...o kadar internette araştırdım kese 3 haftalıkken gözükmüo bile...öğretmem lazım doktorcuguma....

kızlar bugün dr.a gittim,kese göründü 11 milim;kesenin boyutuna göre 3 haftalık hamileymişim...

canım hayırlı olsun ama aklıma bişey takıldı ben 20 martta gittim 4+1 dedi benimki pirinç kadarmış 4mm dedi senin 11 hafta nasıl 3 haftalık anlayamadım bilgin varsa bilgilendirir misin canım..

doktor bence döllenme zamanına 3 haftalık demiştir..diğer türlü sata göre konuşursak 3 haftalık kese görünmez tabii ki ..

8scorpions seninle sat daş oldugum için merak ettim...kesemizde aynı 11mm :) benim kese içindeki yolk ,sac denen kesecikleri ben tam olarak göremedim...doktor var dedi ama ben göremedim..senin görünüyormuydu mrk ettim

doktor bence döllenme zamanına 3 haftalık demiştir..diğer türlü sata göre konuşursak 3 haftalık kese görünmez tabii ki ..
konuşmamız aynen şöyle oldu: ben dr.a ''kaç haftalık hamileyim''dedim..3 haftalık' dedi.''kesen 11 mm,3 haftalık hamile oluyosun..sen adet tarihine bakma'' dedi.

inş devamı da güzel olur hepimiz için kızlaaarrrr..
amin canımmmmmm
8scorpions seninle sat daş oldugum için merak ettim...kesemizde aynı 11mm :) benim kese içindeki yolk ,sac denen kesecikleri ben tam olarak göremedim...doktor var dedi ama ben göremedim..senin görünüyormuydu mrk ettim
kuzum yok valla onları demedi..kesen düzgün görünüyor dedi..sanırım onları 9 nisanda konuşucaz..
bu arada ben tahlilleri devlete gidicem.inşallah yaparlarr.bugün tekrar hesaplattım 450 tutuyomuşşşş
bu özeller de bizi iyice soyuyo heeee

doktora doktorluk öğretelimmmmmmmmmmm
cnm ya o döllenme sonrasıdır yani 3 haftalık olsa vajinal de olsa göremezdi..kafası karışıktı demekkiiiiiiiiii

gossip bi soru sormuştum.....gossip bi soru sormuştum.....
gossip bi soru sormuştum.....gossip bi soru sormuştum.....

konuşmamız aynen şöyle oldu: ben dr.a ''kaç haftalık hamileyim''dedim..3 haftalık' dedi.''kesen 11 mm,3 haftalık hamile oluyosun..sen adet tarihine bakma'' dedi.

bügün doktor baana da döllenme zamanını söyledi muhtemelen 9-10 şubat gibi olmuş dedi..
benim kesem sizinkinden küçük 6.6 mm ve 4+4 günlük ..

aslında benim internette aile hekimim bile görünmüyor. en yakın sağlık ocağına gidip kayıt mı yaptırıyoruz?

evet canım öğretmenim iki haftadır çok yoğun ama dediğin gibi öncekiler hiçmiş bileklik etki yaptı mı peki?

henüz takmadım canım. zor günler için saklıyorum. yanımda taşıyorum. doğru noktayı bulursan işe yarıyormuş. bi de dikkat çekmemek için okulda takmayı pek düşünmüyorum.

ay inş canım ya benım yenı oldu yenı bıraktım zorlanıyorum yani:)

beni artık dumanı çok rahatsız ediyor. geçen gün arkadaş yüzüme üfürdü yanlışlıkla, kaçtım ordan. kusuyodum az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…