kızlar bugün dr.a gittim,kese göründü 11 milim;kesenin boyutuna göre 3 haftalık hamileymişim...
kızlar bugün biz de keseyi gördük doktor keseye göre 4+3 günlük dedi..daha yeni bir gebelik muhtemelen 9-10 mart gibi olmuş dedi..2 hafta sonra kalp atışı için tekrar gidicez..bebişle benim durum böyle yani :)
amin canım.rabbim bebek isteyen herkese nasip eder insallah
canım çok teşekkür ederim.hepimizn hayırlı ve sağlıklı olsun.okulda sorun yaşamıyorum.okul eve yakın sayılır.ben lisedeyim çok sorun olmuyor,senin lise mi ,ilkokul mu?senin var mı yaşadığın zorluk okulda.
sevgili sattaşlarımmm..gözünüz aydınnnn..
benim de kese 11 mm miş cnmmmmm
ultrason bana dün 4+6 vermişti..
kızlar bugün dr.a gittim,kese göründü 11 milim;kesenin boyutuna göre 3 haftalık hamileymişim...
benimde 11 mm keseciğim,ama 3 haftalık olması imkansız...dr.um 11 mm 3 haftalık gebeliği gösterir demişti...bende şokkkkkkktabiii...o kadar internette araştırdım kese 3 haftalıkken gözükmüo bile...öğretmem lazım doktorcuguma....
konuşmamız aynen şöyle oldu: ben dr.a ''kaç haftalık hamileyim''dedim..3 haftalık' dedi.''kesen 11 mm,3 haftalık hamile oluyosun..sen adet tarihine bakma'' dedi.doktor bence döllenme zamanına 3 haftalık demiştir..diğer türlü sata göre konuşursak 3 haftalık kese görünmez tabii ki ..
amin canımmmmmminş devamı da güzel olur hepimiz için kızlaaarrrr..
kuzum yok valla onları demedi..kesen düzgün görünüyor dedi..sanırım onları 9 nisanda konuşucaz..8scorpions seninle sat daş oldugum için merak ettim...kesemizde aynı 11mm :) benim kese içindeki yolk ,sac denen kesecikleri ben tam olarak göremedim...doktor var dedi ama ben göremedim..senin görünüyormuydu mrk ettim
benimde 11 mm keseciğim,ama 3 haftalık olması imkansız...dr.um 11 mm 3 haftalık gebeliği gösterir demişti...bende şokkkkkkktabiii...o kadar internette araştırdım kese 3 haftalıkken gözükmüo bile...öğretmem lazım doktorcuguma....
konuşmamız aynen şöyle oldu: ben dr.a ''kaç haftalık hamileyim''dedim..3 haftalık' dedi.''kesen 11 mm,3 haftalık hamile oluyosun..sen adet tarihine bakma'' dedi.
canımmm toksoplazma rubella ve tam idrar yapmıyor bizim sağlıkocağı..diğerlerini yapıyor..tabi sana ayrıca bişeyler yazmadıysa..bence bi sor..olanı yaptır aile hekimine..zaten gebe kayıt açıcaklar bize..takipetceklermişşş
evet canım öğretmenim iki haftadır çok yoğun ama dediğin gibi öncekiler hiçmiş bileklik etki yaptı mı peki?
çok iyi anlıyorum geçecek inşallah ya bi de burun tıkanıklığı var bende ya
hepatitler de sağlıkocağında yapılıyor.
ay inş canım ya benım yenı oldu yenı bıraktım zorlanıyorum yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?