kızlar sat 17 şubat amaaaa dikkat ederseniz genelde martta yumurtladık..mesela ben 3-4 mart...
mart kedisiyiz ayollllllllllllllllllllllllll
ben şubat ayında tutturmuştum ben mart kedisi olmak istiyommmmmmmmmmm diyeeeeayyy çok güldüm....
kızlar sat 17 şubat amaaaa dikkat ederseniz genelde martta yumurtladık..mesela ben 3-4 mart...
mart kedisiyiz ayollllllllllllllllllllllllll
aynen öyle
Kızlar ben martın 14 de üstüne gördüm.2 buçuk gün lekelenme oldu bitti..bende adet oldum die adetin 3. ve 5. günü toplam 2 su bardağı soğan suyu içtim....acaba bebişe bi zararı olmuşmudur????:18: kanamam o yüzden gelio olabilir... Yarın olsada dr.a gitsem.
İnsallah canimsende belirti varmi. Benim sadece arada kasiklarim batiyo birde sık idrara cikiyorum. Goguslerimde bi hassasiyet yok. Normaldir umarim
Özel hastane de bu kadar çok mu masraf çıkıyor ben daha gitmedim özele gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçeceğim galiba kadın doğuma gideceğim, orda kan tahlilinde felan bu kadar para çıkmıyordur bence , e biz de yeni ev aldık onlarla uğraşıyoz felan felan felannn
lütfen kafanıza takmayın ya.biçok arkadaşımın hiç bulantısı olmamış.bende iki saat derse zor giriyorum paso yatıyorum.üzmeyin kendinizi
bende hala korkuyorum bi duysak kalp atışlarını onları hissetsek
normalde malesef çok iyi yerim öğlen yediğimle yatıyorum çok şükür miden yatışsın diye kahvatıyı iyi yapmaya çalışıyorum
ay zaten bulantı 7-8. haftalarda başlıyor tam olarak. ondan öncekiler hiçbişey... evet kimisi hiç bulantı yaşamıyor.canım sen de miöğretmensin? ben de okulda açlıktan midem bulanıyor.bu arada ben internetten bulantı bilekliği satın aldım.
Kizlaarr duydugum kadariyla saglik ocaginda dr.un istedigi bircok tahlil yapiliyormus... Seker yuklemesi,kan tahlilleri vs. Aile hekimine zaten kayit yaptirmamiz gerekior...
günaydın herkesee.. ben de 20 martta idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim ertesi gün kan testim 138.00 çıktı ve dün yani 4 gün sonra 1120 çıktı kızlar nasıl sizce ?:44:
ilk öğrendiğim de çok sevindik eşimle. istiyorduk çünkü ama sonradan endişe kapladı içimi. inşallah hepimiz için iyi olur bu süreç
canım yeni geldim inşallah burdasındır. beni tahliller için değil kalp atışı için 2 hafta sonra dedi.tahlillerin çoğunu sağlık ocağında yaptırmıştım kan testine gidince.bazı eksikleride özel dr yazdı bunlarıda sağlıkocağında yaptır dedi onlarıda haftaya yaptırıcam.
ağzımda biraz geçti ama acıyo yine de.sen neler yapıyon ben mide kazıntısından ölecemm:)
kızlar bu arada ben cift cizgiden önce sigara içen biriydim şuan tabikii hiç içmiyorm içmemde ama cokta zorlanıyorum Allah yardımcım olsun war mı başka benım gibi olan:44:
sağlık ocağında bütün tahliller yapılyor mu canım?
merhaba 7 haftalık hamileyim midem cok fena neler yapabiliriz??
tahliller çok pahalı. bi de çalışan emekli sandığına daha pahalı.SGKlıya ucuz. kontrol için 40 lira veriyoruz ama tahliller kazık işte
ben de öğretmenim kızlar.yarın 5. haftam bitiyor 6 oluyorum.cuma kontrolüm var.benim tedaviyle oldu,mikroenjeksiyon.
canım inşallah Rabbim tez zamanda gönderir meleğini.
sanırım burada çoğumuz bir süre bekleyerek kavuştuk meleklerimize ..senin yarı zamanın kadar bekledim bende..inşallah bu son ay olur..bize müjde getirisin..dualarım seninle ve tüm bekleyen arkadaşlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?