mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlarrr acayip ishal olmuş durumdayım anlamadım niye böyle oldu birde tuvalette önümü silerken peçetenin rengi çok açık çok hafif değişti böyle pembe gibi ama çook açık ve çok küçük acaba nişanmı gelicek diye düşündüm uyumadan önce banyomu felan yapayım ne olur ne olmaz worldof senin nişan nasıl gelmişti? peridot canım adıyla yaşasın mira hanım maşaallahhh kilosuda gayet iyi sen nasılsın ağrın sancın varmı peki doğum anılarınızı bekliyoruz kızlar ona göre bayanakilli canım hayırlısı olsun hakkında maşaallah tosun prenses geliyor galiba gerçi çilekliyede öle demişlerdi 3200 doğurdu hayırlısı neyse o olsun canım

çok geçmiş olsunn canımm nişan mı bilemiyorum açıkcasıı dikkat et kendine muz ye ishale iyi geliyor .. ultrasonla doğumda birebir tutmuyor kilosu zaten canım bakalım hayırlısı az kişi kaldık doğum yapacaklar olarakk rabbim hayırlısını versinn inşallahh dikkat edin kendinize öpüyoruzzz gıdımla

anammm geliyo mu esila minamız yoksaaaa, canım lekelenme artarsa mutlaka ara doktorunu. habersiz bırakma biziii...

Ayy okurken heyecanlandim birden :)) canim ishal dogum yaklasinca olabiliyor bende de oldu bi gun oncesinde nisanim benim suyum geldikten sonra geldi suyum surekli gelince ped koymustum artik bi on dk sonra baktim pembe pembe akinti da gelmisti hadi hayirlisi misan geldikten en fazla bi kac gun sonra dogum olurmus tabi bu bi lac saat de olabilir durumuna bagli canim benim Allah bi avazda kurtarsin cok cok kolay olur ins

Kizlar biz de ayni durumdayiz ozellikle geceleri surekli meme istiyor oglum yarim saat falan emiyor birakiyor yerine koyunca tekrar aranmaya basliyor agliyor geceleri stresli geciyor bu yuzden uyku yok zaten bugum 3ten 6ya kadar uyudu bi de ben de uyudum azcik normalde 2 saatte bir emzirmeye calisiyrm geceleri alarm kuruyorum unutmusum gece bi de oglusum kokuma alusti sanirim pek iyi bi sy degil ama babasi gidince yataga yanima aliyorum masallah uyuyor baya oyle yoksa tek basina mizir mizir uyumuyor pek celin benim de tek gogsumu aliyor digerini sagip buzluga atiyorum sut posetlerine koyup alamadigi gogsumden bazen 30 ml bazen 60 ml cikiyor cok azaldi o gogsumde sut emmeyince digerini hic sagmiyorum ztn yarin saglik ocagina gitcem hemsireye de sorcam acaba doymuyor mu diger gogsumu de saginca biberonla mi versem ki diye

Gecmis olsun duygucum.klozetr degil nomal tuvalete oturmusdan belki bir baski da olmus olabilir senin karnin bayagi gergin durumdaydi zaten korkma.sor bir dr.a.diyarbakirin suyunda mikrop oluyor.ben dizanteri olmustum.hazir su kullaniyorsun ama yakinda disarda acik ayran tarzi bisey ictinmi.icmediysen sikinti olmaz.bol sivi al bebek susuz kalmasin.haslanmis patates ve muz da iyi.kahveye limon da sikabilirsin yap gecmezse bir git bence doktora.

Bugun gece kismetse saat 12de binip d.bakira geliyoruz.evimi ozledim yavv.soyle kafam rahat bir sekilde bebisimle ilgilenecem artik.duygu dogurma yetisecem sana :)))

Dedigim gibi bebek doydugu zaman tam uyurmus.bebekte hemen uyanma memeyi birakmayi istememe huzursuzluk meme ciktigi anda aglama varsa doymadiginin gostergesiymis.kizkardesim de yeni dogan da calismisti o da aynisini soyledi.hatta dedi abla bu seni bildigin emzik niyetine kullaniyor doyan bebek memenin agizdan ciktigini bile farketmez benimki basiyor feryadi.doktorda morartacak derece de aglatmayin dedigi icin korkuyorum da gerilip huzursuz olmasin morarmasin diye.aptamilin mamasi bagisiklik icin de gelisim icinde cok iyiymis.alirsan hero bebelac falan alma bence.biraz pahali digerlerinden ama imkanin vardir.onlar herseye deger.bir sor bakalim ne dicek.gunluk ortalama emdigi yaklasik miktari falanda soyle.oncelik herzaman anne sutu ama olmayincada insan mecbur kaliyor.cok isterdim en az 1 yasina kadar emzirebilmek.belki bundan sonra artar.benimki muhtemelen yasadiklarimdan.,duzgun dinlenemeden dr. Dr kosturmamizdan ve yogun bakimda iyi beslenrmedigimden azaldi diye tahmin ediyorum.

güzel isim defne ikinizin kararı olması iyi olmuş
salı günü geliyor defne prenses

kızına maşallah canım sen istiyosan normal doğur zaten bi sorun çıkarsa sezeryana alırlar hemen

geçmiş olsun canım ya dr danış bakalım ne dicek
artık inşallah bebek gelmez demiyoruz
zamanıdır artık gelebilir esila minamız

Bugun gece kismetse saat 12de binip d.bakira geliyoruz.evimi ozledim yavv.soyle kafam rahat bir sekilde bebisimle ilgilenecem artik.duygu dogurma yetisecem sana :)))

İnan ki insanin evi gibisi yok canim ya ben de yeni gectim evime ozlemisim annemin yanindaydim ama yine de insanin kendi evi kendi duzeni bi baska iyi yolculuklar simdiden duyguya selam soyle

Aynen oyle oluyor canim meme cikiyor agzindan aglamaya basliyor surekli meme ariyor su an da oyle kuss agzini acmis hizli hizli nefes alip veriyor :) ah bi yakalasa memeyi sadece anne sutu tabi ama iste yetmedigi yerde napcaz mecbur mama vercez insan dayanamiyor ki aglamalarina

Celiin gecmis olsun, gözünüz aydin canim allah düsürmesin bi daha oralara insallah.
Benim seker prensim beni cok zorluyo artik uykusuzluktan gözlerimin alti coktu inanin 12 kilo aldim hamilelikte, bu sabah tartildim 11ini vermisim:) 2 saatte bir süt iciyoruz zaten kalk yat kalkt yat, bi de sabah 6.30da uyanip 11.30a kadar ne kadar huysuzluk varsa yapiyoruzz kucakta uyuyo omzu yataga deyince basiyo cigligi. Ameliyat yerimi agritiyo kuzucuk. Bu arada, sezeryan yapan annecikler kanamaniz ne alemde? Benim ilk günler sarimsi geliyodu. Son 3 gündür kirmizi oldu ve agrim var adet agrisi gibi. Normal midir sizce? 3 kat merdiven inip doktora gitmeyi gözüm yemiyo

slm anneler nasılsınz
ben kac gundur giremiyorum naz dogduktam sonra ilk 2 gun hersey guzeldi sonra kızım emmemeye basladı aksam hastane gittik sarılık cogalmıs ertesı gun ısıtme testı fln derken sarılıgına baktırdık yukselmiş hastane yatıs verdı doktor sarılıktan emmedi benm goguslerde sütler dügümlendi ates zonklama neler cektim sagma makinası aldık sagdık surekli şimdi naz iyi cok sukur aksam ustu kontrole goturucez sarılıgı için uyksuzluk yorgunluk annem ve ben mala baglamıs durumdaydık bugun daha iyiyiz cok sukur dogruanlar varmı neler yaptınız bilmiyorm ama ipeksin canım yarınn kuzuna kavusucaksın zorlu surece hos geldin diiyim bu arada spinal olcaklar a tavsiyrm 3 litre su için 3-4 bardak nescafe kayısı suyu v.s. ve yurutmeye basladıktan sonra mumkun oldugunca ayaga kalkın dolasın gazı cıkartın sıvı alma işi bende işe yaradı hem cok lavaboya kalktım hemde bas agrısı fln cekmedim belki yardımcı olur sizede
bu da bnmm NAZ kızım

kızlar henüz doğurmadım ama bugün nst ye girmek için doğum salonuna girdiğimde bir çığlık bir çığlık meğer doğum varmış nst odasıyla doğum odası karşı karşıya ee tabi napcağımı bilemez halde çıktım hemen doğum salonun önüne ama çığlıklar hala devam ediyor ebe bağırıyor ıkın ıkın diye kadın öyle bir çığlık atıyorduki o kadar etkilendimki hüngür hüngür ağlamaya başlamışım bekleyen diğer hamileler peçeteyle yanıma koştu ağlama diye ama sonra bir bebek ağlama sesi ben bidaha ağlaaaao kadar çok etkilendimki hem mucizeyi hissettim hemde o acıları çok tuhaftı bi an sezaryenmi olsam diye düşünmedim değil ama anne olmak kolay değil o acıları yaşıcam ki hissedicem herşeyi dimi kızlar inanın şuan mal gibiyim tabi birde doktor nst sonucunu görünce karnını iyce doyur öğleden sonra tekrar gel nstye gir dedi haydii dedim birdaha dünki lekeyi ve ishali sordum leke açılman oluyor ondandır normal dedi ishal için gaita istedi ama ben korkudan yapamadım öğleden sonra gittiğimde verirm kızlar inanın çok tuhafım ya tansiyon şeker hiç bişey kalmadı hepsi yerlerde gözlerim hep yaşlı sürekli ağlamaklıyım. cellin canım bekliyorum dört gözlee. cilekli canım bi zahmet iniver 3 katta doktora görün üşenme alipekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama prensesin aynı sana benziyorrrrrrrrrr maşaallahh allah analı babalı büyütsün cok güzel miniğin. ipeksinnnnnnnnnnnn yarın sıra sende nasıl hissediyorsun kendiniiii

saol cnm darısı basına ac karnına nst girersen hareketleri ve kalp atısları azalmıs gozukuyor o yuzden tekrar yemek yıyıp cagırıyolar bnmde basıma 2 kere geldi canım dogumhane bende 2 kere gittim nst için o bagırmaları duydum sen bosver normal yap biz kandırıldık yoksa ben seve seve yapardım kıssmet olmadı Allah bir avazda kurtarsın canım

ay hiç sormayın yaa hala etkisindeyim annesi kapıda bekliyordu biriside doğum sancısı çekiyordu onunda yanında biri elini ayağını ovuyordu bunları görünce daha bi etkilendim beni kimse beklemicekmi diye hala ağlıyorum hıckıra hıckıra annem arıyor sesini duyunca dahada kötü ağlıyorum çok yoğun duygular yaşıyorum anlıyacağınız

Duygucum canim alipek hakli, biz kandirildik yoksa ne cok isterdim normal dogumu.. Adi üstünde zaten normal, bizimkisi ameliyat. sen moralini bozma yüksek tut. Normal dogumda dogurana kadar cekiyosun agriyi, sezeryanin da sonrasinda cekiyosun sonrasi zor. Eger bi engelin yoksa normal dogur korkma. Hem ikinci dogumun da daha kolay olur. Bak biz bi sezeryan hep sezeryan olucaz artik mecburen. Moralini bozma esila minayi üzme icerdee. O agrilar yüzünü gördügün an biticek inan. :)

Sakin duygu bebegin etkileenmesin bitanem.ben de senin gibiydim bu nstyle dogum salonlarini niye karsilikli koyuyorlar.ben de nstye girdigimde yenidogandan cenaze almaya gelmislerdi onu gorunce cok etkilenmistim.olacak bise sekilde baktin normal olmuyor sezeryan olursun.panik yapma dr.una guveniyorsun o en iyisini bilir zaten bakti normal olmuyor illa yaptiracak degil ya.ben normalde normalden tarafim ama yapilacak artik bise kalmamissa eziyet cekmeninde bebege cektirmeninde bir anlami yok.baska topiklerde okuyorum.kadin diyorki israrla normal istedim durdum keske sezeryan olsaydim.normalde israr etmis durmus kalkmamis yerinden sezeryan icin bile normal yapmis ama ne halde vakumla bebegin kafasi cekilmis ki beyin hasari yapabiliyor ve 28 dikis atilmis sonrada dikisler kaynamayinca yeniden estetik icin ameliyata yatmis simdi bu 2 ameliyat degilde nedir.o durumda acil sezeryan olsa belki cocukta rahat cikacak kendide bu kadar eziyet cekmicek.normal yapmaya calis duygu baktin olmuyor doktorun uygun goruyor guven ona cok cok olursun sezeryan dunyanin sonu degil.al iste hepimiz olduk worldof haric.kac kisiyiz.ben dr.umdan allah razi olsun diyorum gordun sen benim dikisi avuc icindeki cizgi gibi.bikini izinin orda oldugundan gorunmuyor bile.cok sukur benim dikislerle ameliyatla ve anesteziyle bir sikintim cikmadi ya da dikisim agriyor demeye ardakeremcikle ugrasmaktan firsat bulamadim.ama iyiyim sukur.hastanedeki ebeler minik basinca bagirtiyi mama icin kosarken bana sormustular sen normalmi yaptin diye.yok dedim sezeryan.masallah iyi toparlamissin.1 aylik bebegi olup iki buklum gezen de var demislerdi.bunyeden bunyeye kesinlikle degisiyor.allah dogum yapmayan herkesi kurtarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…