kızlarrr acayip ishal olmuş durumdayım anlamadım niye böyle oldu birde tuvalette önümü silerken peçetenin rengi çok açık çok hafif değişti böyle pembe gibi ama çook açık ve çok küçük acaba nişanmı gelicek diye düşündüm uyumadan önce banyomu felan yapayım ne olur ne olmaz worldof senin nişan nasıl gelmişti? peridot canım adıyla yaşasın mira hanım maşaallahhh kilosuda gayet iyi sen nasılsın ağrın sancın varmı peki doğum anılarınızı bekliyoruz kızlar ona göre bayanakilli canım hayırlısı olsun hakkında maşaallah tosun prenses geliyor galiba gerçi çilekliyede öle demişlerdi 3200 doğurdu hayırlısı neyse o olsun canım
kızlarrr acayip ishal olmuş durumdayım anlamadım niye böyle oldu birde tuvalette önümü silerken peçetenin rengi çok açık çok hafif değişti böyle pembe gibi ama çook açık ve çok küçük acaba nişanmı gelicek diye düşündüm uyumadan önce banyomu felan yapayım ne olur ne olmaz worldof senin nişan nasıl gelmişti? peridot canım adıyla yaşasın mira hanım maşaallahhh kilosuda gayet iyi sen nasılsın ağrın sancın varmı peki doğum anılarınızı bekliyoruz kızlar ona göre bayanakilli canım hayırlısı olsun hakkında maşaallah tosun prenses geliyor galiba gerçi çilekliyede öle demişlerdi 3200 doğurdu hayırlısı neyse o olsun canım
Kizlar biz de ayni durumdayiz ozellikle geceleri surekli meme istiyor oglum yarim saat falan emiyor birakiyor yerine koyunca tekrar aranmaya basliyor agliyor geceleri stresli geciyor bu yuzden uyku yok zaten bugum 3ten 6ya kadar uyudu bi de ben de uyudum azcik normalde 2 saatte bir emzirmeye calisiyrm geceleri alarm kuruyorum unutmusum gece bi de oglusum kokuma alusti sanirim pek iyi bi sy degil ama babasi gidince yataga yanima aliyorum masallah uyuyor baya oyle yoksa tek basina mizir mizir uyumuyor pek celin benim de tek gogsumu aliyor digerini sagip buzluga atiyorum sut posetlerine koyup alamadigi gogsumden bazen 30 ml bazen 60 ml cikiyor cok azaldi o gogsumde sut emmeyince digerini hic sagmiyorum ztn yarin saglik ocagina gitcem hemsireye de sorcam acaba doymuyor mu diger gogsumu de saginca biberonla mi versem ki diye
canım doğumdan sonra normal tabi ki, eski performası beklemiyoruz. ilk zamanları atlattıktan sonra, bebişlerimizi büyütürken de yine toplanırız inşAllah. ben de bu salı kavuşuyorum prensesime, doktor inatla öncesinde almadı. bu arada babasının istegiyle kızımızın adı defne oldu. sende iyi bak kendine ve keremimize.
selammm kıslarrr bu hafta geç geldimm o da zar zor oldu eşim jeti unutmuşşişimiz düştü iş yerine aldık jeti de meraktan çatlıyordumm ama geldimm doğumm yapann tüm arkadaşlarrrr duydunmu, goossip, çilekli, alipek, peridot yeni doğum yapan kıslarr anladığım kadarıylaa rabbimm analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn hayırlı uğurlu olsunnn nazarlar değmesinn kıslarrr celincimm bebeğini rabbim korusunn dualarım seninlee canım benimm..
diğer kıslarr nasılsınızz?? ben maşallahhh doğurmicak gibi dinçimmherkes şaşırıyorr nedense nazar değdirceklerr vallaa Allah korusun doktora gittim kıslar perşembe günüü çatı muayemi oldum çok paniktim ama orda rahatladım nedense birazda acım oldu ama geçtii çatı kemiğim biraz içe doğruymuş ama normal için sakıncası yokmuşş.. gıdımda maşallahh tosunn normal olmaz bu gidişle diyorr doktorum 3.400du perşembe günü şuan nasıl bilmiyorum perşembe tekrar gidicem .. normal istiyorsan en fazla 300 gr alırsa olur diyorr doktorumuzz dikişlerinde fazla olur diyorr bende fazla dikişten korkuyorum açıkcası ve doğumda aralık ayını bulurmuşş.. sezeryan olursak 27 kasıma gün verdi doktorumuz perşembe netleşecek hayırlısıı olsun artıkk gıdım da tam aşağıya inmemiş yürüyoruzz artık bol bol tıs tısss benden bu kadar kıslarr herkess kendinee vee dünyalar güzeli bebeklerini çok iyi baksınn öpüyorumm hayırlı doğumlarr cümlemizee
Bugun gece kismetse saat 12de binip d.bakira geliyoruz.evimi ozledim yavv.soyle kafam rahat bir sekilde bebisimle ilgilenecem artik.duygu dogurma yetisecem sana :)))
kızlar henüz doğurmadım ama bugün nst ye girmek için doğum salonuna girdiğimde bir çığlık bir çığlık meğer doğum varmış nst odasıyla doğum odası karşı karşıya ee tabi napcağımı bilemez halde çıktım hemen doğum salonun önüne ama çığlıklar hala devam ediyor ebe bağırıyor ıkın ıkın diye kadın öyle bir çığlık atıyorduki o kadar etkilendimki hüngür hüngür ağlamaya başlamışım bekleyen diğer hamileler peçeteyle yanıma koştu ağlama diye ama sonra bir bebek ağlama sesi ben bidaha ağlaaaao kadar çok etkilendimki hem mucizeyi hissettim hemde o acıları çok tuhaftı bi an sezaryenmi olsam diye düşünmedim değil ama anne olmak kolay değil o acıları yaşıcam ki hissedicem herşeyi dimi kızlar inanın şuan mal gibiyim tabi birde doktor nst sonucunu görünce karnını iyce doyur öğleden sonra tekrar gel nstye gir dedi haydii dedim birdaha dünki lekeyi ve ishali sordum leke açılman oluyor ondandır normal dedi ishal için gaita istedi ama ben korkudan yapamadım öğleden sonra gittiğimde verirm kızlar inanın çok tuhafım ya tansiyon şeker hiç bişey kalmadı hepsi yerlerde gözlerim hep yaşlı sürekli ağlamaklıyım. cellin canım bekliyorum dört gözlee. cilekli canım bi zahmet iniver 3 katta doktora görün üşenme alipekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama prensesin aynı sana benziyorrrrrrrrrr maşaallahh allah analı babalı büyütsün cok güzel miniğin. ipeksinnnnnnnnnnnn yarın sıra sende nasıl hissediyorsun kendiniiii
saol cnm darısı basına ac karnına nst girersen hareketleri ve kalp atısları azalmıs gozukuyor o yuzden tekrar yemek yıyıp cagırıyolar bnmde basıma 2 kere geldi canım dogumhane bende 2 kere gittim nst için o bagırmaları duydum sen bosver normal yap biz kandırıldık yoksa ben seve seve yapardım kıssmet olmadı Allah bir avazda kurtarsın canım
ay hiç sormayın yaa hala etkisindeyim annesi kapıda bekliyordu biriside doğum sancısı çekiyordu onunda yanında biri elini ayağını ovuyordu bunları görünce daha bi etkilendim beni kimse beklemicekmi diye hala ağlıyorum hıckıra hıckıra annem arıyor sesini duyunca dahada kötü ağlıyorum çok yoğun duygular yaşıyorum anlıyacağınız
ay hiç sormayın yaa hala etkisindeyim annesi kapıda bekliyordu biriside doğum sancısı çekiyordu onunda yanında biri elini ayağını ovuyordu bunları görünce daha bi etkilendim beni kimse beklemicekmi diye hala ağlıyorum hıckıra hıckıra annem arıyor sesini duyunca dahada kötü ağlıyorum çok yoğun duygular yaşıyorum anlıyacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?