mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
çookk teşekkür ederim paşam girdiği topiklere yazmıştım kontrol ederim bugün gözün aydın canım darısı bizim topikten asrasultanımıza inşaallahh onunda hamiş haberini bekliyoruz. Allah tamamına erdirsin inşallahh

kızlar pek giremediğim için kendimi suçlu hissediyorum.arada kaçırdıklarım varsa tüm doğum yapanlar güle güle büyütsünler bebişlerini.ilk günler zor geçiyor gerçekten ilk kez dün gece biraz rahattım ama mama sayesinde emzirdim bol bol ama doymuyo demekki yada yoruluyo bırakıyo yatırıyorum ağlıyo tekrar baştan.sarılığı biraz geçti gibi sanki.zaten çişiyle kakasıyla atarmış.pazartesi kontrolumuz topuk kanımız var.inşallah bu sefer canı çok yanmaz.bi damlacık canı var zaten.2.doğum çok başka oluyomuş kızlar.öyle duygusal öyle değişik birşeyki anlatamam.uzun uzun yazıcam o gün doğuma girerken ve çıkarken yaşadıklarımı size en kısa zamanda.kendinize iyi bakın bebişlere daha iyi bakın :)
celincim moralinin düzeldiğine çok sevindim.ve çok mutlu oldum.
asrasultan bundan sonra inşallah senin güzel haberini duyucaz.
duygucum meleğin sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah.
ipeksin sen de doğurmadın dimi kaçırmadım yani :) seninde kuzun sağlıkla mutlulukla gelsin.
bayanakıllı inanç sizler ne zaman doğuruyorsunuz?
herkez kendine iyi baksın.

canım ben doğurmadan yazın şu doğum hikayeleriniziii yaa bu arada rüyamda senin keremciği gördüm inanılmaz güzel bir bebektiiii maşaallahh erkek bebek görmek iyi haber derler hayırlısı bakalım bu arada bugünde baş ağrısıyla uyandım ya anlamıyorum neden böyle oluyor

inşallah canım

hikayeni bende çok merak ediyorum uzun uzun yaz ama
hatta doğum öyküleri bölümüne yaz herkes okusun buraya kopyalarsın
bekliyoruz heyecanla
inşallah sarılığınız da geçer hemen cici anne

hayır olsun canım nazar mı deyiyor ne doğum üstü
heyecan mı yapıyorsun yoksa
nane kokla iyi gelir yani bana geliyordu inşallah geçer canım

celiinciğim geçmiş olsun.çok sevindim .Alllah kimseyi evlatla terbiye etmesin.ne eksik olsun şıu hastaneler ne de düşürsün insanı oralara.

peridotçuğum geçmiş olsun.gözün aydın.sezeyan mı oldu normal mi?

celincim gözün aydın allah bi daha düşürmesin inşallah..
Bende bi türlü doğum yapamıyodum rüyamda gelmek istemiyodu paşamız doktorlar en sonunda sezaryanla almak zorunda kalıyolardı ne kadar etkisinde kaldıysam artık bi an önce doğsun istiyorum heralde :))

canım doğumdan sonra normal tabi ki, eski performası beklemiyoruz. ilk zamanları atlattıktan sonra, bebişlerimizi büyütürken de yine toplanırız inşAllah. ben de bu salı kavuşuyorum prensesime, doktor inatla öncesinde almadı. bu arada babasının istegiyle kızımızın adı defne oldu. sende iyi bak kendine ve keremimize.

bayanakilli bouqu3et 4ekim sudem serapbebekistiyor ve ben kaldık galiba doğurmayan unuttuğum varsa sağ baştan saysın ipeksin seni bilerek saymıyorum şunun şurasında salıya ne kaldıki gerçi bi bakmışsın aramızdan biri seni beklememişiz çıkarıvermişiz hahahahha ipek olucaktı defnemi oldu ne güzellllllll adıyla yaşasınnn inşaallahhhh )

aynen bende bu hafta doğururum gibime geliyo allahım hayırlısını versin yine de ne zaman gelmek isterse o zamn gelsin çok da bekletmeden

aynen bende bu hafta doğururum gibime geliyo allahım hayırlısını versin yine de ne zaman gelmek isterse o zamn gelsin çok da bekletmeden

rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hayırlı zamanda inşaallahhh hazırız sonuçta hepimiz ha bizim sancılar biraz beklenmedik yerden vuracak ama değecek o kokuya o bakışlara değecek Allahın izniyle...

evet ya valla bişey kalmadı şükürrr :) salı sabah 8 de hastanede olcam sağlıkla gelsinler de sıraya bakmıyo bu iş cidden ben çok seviyodum ipek ismini ama onun içine sinmeyince ortak bi karar olsun hadi dedim. bizimde oldu isim krizimiz, kaynanam annesinin ismini koymamızı istedi, yüzüne karşı kestirip attım valla, eşimede dedim ilk çocuğa ben koyarım ismi, ne de olsa ikinci imkansıza yakın, sorun yok yaneee

hahahahahahaaa neden ikinci imkansıza yakın kız oluru yokmu yane )) merak ettim kaynananın annesinin ismini şimdi yazıver bi hadi bakalım doğurunca kendine gelince haber ver bize

Defne de cok guzel bir isim.ne karisirlar anlamamki.haa soylemeyi unuttum.bebegin kulagina ezan okunup ismini koyuyorlar ya bizim kaynana bilmis ya ilk goren okur diyerekten bizim bebegi gorur gormez hem ezan okumus hem isim.esim israrla kadin ezan okumaz diyor.kaynana hayir diye diretiyor.17 gun sonra sok olduk simdi diyor ben onun ismini ali koydum oyle okudum.zamaninda ali de ali diye tutturmustu.belkide normal ismini soylemedi bile.yapar mi yapar begenmiyordu cunku bizim ismi o neymis oyle diyordu.bir hocaya danisacam zamani gectimi bilmiyorum ama gerekirse hocaya goturup koydururuz ismi.nelerle ugrastiracaklar beni ya.bu kadar sorunu yeni atlatmisken.ne karisirlar herkesin koyacagi isme anlamamki.

doğum yapan arkadaslar hastanede neler lazim oluyor valizimi hazirladim ama unuttugum bir sey varmi demekten kendimi alamiyorum

kizlar epidural ve spinal anestezinin karisimini yaptiran varmi kombine mi neymis memnun kalan varmi

hahahahahahaaa neden ikinci imkansıza yakın kız oluru yokmu yane )) merak ettim kaynananın annesinin ismini şimdi yazıver bi hadi bakalım doğurunca kendine gelince haber ver bize

canım yaş 33 valla 2. çocuğa bakacak sabır da yok bende. o yüzden büyük konuşmuyorum ama düşünmüyorum. Allah kızıma sağlıklı ömürler versin. kaynanamın annesinin ismi elif, aslında çok sevdiğim bi isim. bi de ikinci ismi de bulmuş elif naz koyun dedi bizim soyadı zaten destan biliyosunuz anneme sordum sence ne koyayım diye, kendi evladınız gönlünüze göre koyun dedi canım annem. sırf kaynanama sinir olduğum için koymadım. kendi kızına koysaymış annesinin ismini

doğum yapan arkadaslar hastanede neler lazim oluyor valizimi hazirladim ama unuttugum bir sey varmi demekten kendimi alamiyorum

kizlar epidural ve spinal anestezinin karisimini yaptiran varmi kombine mi neymis memnun kalan varmi

Ben yaptirdim kombine epidural memnun kaldim bi sıkıntım olmadi ama tabi bünyeye ve anesteziciye gore degisen bişey umarım bsenin de sıkıntısz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…