çookk teşekkür ederim paşam girdiği topiklere yazmıştım kontrol ederim bugün gözün aydın canım darısı bizim topikten asrasultanımıza inşaallahh onunda hamiş haberini bekliyoruz. Allah tamamına erdirsin inşallahhcanım günlükte paşam ve benim için yazdıklarını okudum paşamın iyi olduğuna çok sevindim Allah birbiririne bağışladı onları.Haber alırsan bizi habersiz bırakma.
Evet bende hamileyim galiba buğün ikinci çizgiyi kopkoyu gördüm :)Salı günü doktora gideceğim.
Senin de çok az kalmış Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.
Senin de iyi haberini bekliyoruz en kısa zamanda.
Kızlar dün sezeryanla çok şükür bebişimiz dünyaya geldi, çok mutluyum, şimdiden meme ayırıyor çok zilli bir kızım var:) çok güzel ona doyamıyorum :) darısı bekleyenlere kolay doğumlar diliyorum
canım ben doğurmadan yazın şu doğum hikayeleriniziii yaa bu arada rüyamda senin keremciği gördüm inanılmaz güzel bir bebektiiii maşaallahh erkek bebek görmek iyi haber derler hayırlısı bakalım bu arada bugünde baş ağrısıyla uyandım ya anlamıyorum neden böyle oluyorkızlar pek giremediğim için kendimi suçlu hissediyorum.arada kaçırdıklarım varsa tüm doğum yapanlar güle güle büyütsünler bebişlerini.ilk günler zor geçiyor gerçekten ilk kez dün gece biraz rahattım ama mama sayesinde emzirdim bol bol ama doymuyo demekki yada yoruluyo bırakıyo yatırıyorum ağlıyo tekrar baştan.sarılığı biraz geçti gibi sanki.zaten çişiyle kakasıyla atarmış.pazartesi kontrolumuz topuk kanımız var.inşallah bu sefer canı çok yanmaz.bi damlacık canı var zaten.2.doğum çok başka oluyomuş kızlar.öyle duygusal öyle değişik birşeyki anlatamam.uzun uzun yazıcam o gün doğuma girerken ve çıkarken yaşadıklarımı size en kısa zamanda.kendinize iyi bakın bebişlere daha iyi bakın :)
celincim moralinin düzeldiğine çok sevindim.ve çok mutlu oldum.
asrasultan bundan sonra inşallah senin güzel haberini duyucaz.
duygucum meleğin sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah.
ipeksin sen de doğurmadın dimi kaçırmadım yani :) seninde kuzun sağlıkla mutlulukla gelsin.
bayanakıllı inanç sizler ne zaman doğuruyorsunuz?
herkez kendine iyi baksın.
kızlar pek giremediğim için kendimi suçlu hissediyorum.arada kaçırdıklarım varsa tüm doğum yapanlar güle güle büyütsünler bebişlerini.ilk günler zor geçiyor gerçekten ilk kez dün gece biraz rahattım ama mama sayesinde emzirdim bol bol ama doymuyo demekki yada yoruluyo bırakıyo yatırıyorum ağlıyo tekrar baştan.sarılığı biraz geçti gibi sanki.zaten çişiyle kakasıyla atarmış.pazartesi kontrolumuz topuk kanımız var.inşallah bu sefer canı çok yanmaz.bi damlacık canı var zaten.2.doğum çok başka oluyomuş kızlar.öyle duygusal öyle değişik birşeyki anlatamam.uzun uzun yazıcam o gün doğuma girerken ve çıkarken yaşadıklarımı size en kısa zamanda.kendinize iyi bakın bebişlere daha iyi bakın :)
ipeksin sen de doğurmadın dimi kaçırmadım yani :) seninde kuzun sağlıkla mutlulukla gelsin.
canım ben doğurmadan yazın şu doğum hikayeleriniziii yaa bu arada rüyamda senin keremciği gördüm inanılmaz güzel bir bebektiiii maşaallahh erkek bebek görmek iyi haber derler hayırlısı bakalım bu arada bugünde baş ağrısıyla uyandım ya anlamıyorum neden böyle oluyor
bilmiyorum ki canım belkide doğurmama az kaldı ondan vucüt alıştırma yapıyorhayır olsun canım nazar mı deyiyor ne doğum üstü
heyecan mı yapıyorsun yoksa
nane kokla iyi gelir yani bana geliyordu inşallah geçer canım
kızlar pek giremediğim için kendimi suçlu hissediyorum.arada kaçırdıklarım varsa tüm doğum yapanlar güle güle büyütsünler bebişlerini.ilk günler zor geçiyor gerçekten ilk kez dün gece biraz rahattım ama mama sayesinde emzirdim bol bol ama doymuyo demekki yada yoruluyo bırakıyo yatırıyorum ağlıyo tekrar baştan.sarılığı biraz geçti gibi sanki.zaten çişiyle kakasıyla atarmış.pazartesi kontrolumuz topuk kanımız var.inşallah bu sefer canı çok yanmaz.bi damlacık canı var zaten.2.doğum çok başka oluyomuş kızlar.öyle duygusal öyle değişik birşeyki anlatamam.uzun uzun yazıcam o gün doğuma girerken ve çıkarken yaşadıklarımı size en kısa zamanda.kendinize iyi bakın bebişlere daha iyi bakın :)
bayanakilli bouqu3et 4ekim sudem serapbebekistiyor ve ben kaldık galiba doğurmayan unuttuğum varsa sağ baştan saysınipeksin seni bilerek saymıyorum şunun şurasında salıya ne kaldıki gerçi bi bakmışsın aramızdan biri seni beklememişiz çıkarıvermişiz hahahahha ipek olucaktı defnemi oldu ne güzellllllll adıyla yaşasınnn inşaallahhhh )
aynen bende bu hafta doğururum gibime geliyo allahım hayırlısını versin yine de ne zaman gelmek isterse o zamn gelsin çok da bekletmeden
bayanakilli bouqu3et 4ekim sudem serapbebekistiyor ve ben kaldık galiba doğurmayan unuttuğum varsa sağ baştan saysınipeksin seni bilerek saymıyorum şunun şurasında salıya ne kaldıki gerçi bi bakmışsın aramızdan biri seni beklememişiz çıkarıvermişiz hahahahha ipek olucaktı defnemi oldu ne güzellllllll adıyla yaşasınnn inşaallahhhh )
celiinciğim geçmiş olsun.çok sevindim .Alllah kimseyi evlatla terbiye etmesin.ne eksik olsun şıu hastaneler ne de düşürsün insanı oralara.
celincim gözün aydın allah bi daha düşürmesin inşallah..
Bende bi türlü doğum yapamıyodum rüyamda gelmek istemiyodu paşamız doktorlar en sonunda sezaryanla almak zorunda kalıyolardı ne kadar etkisinde kaldıysam artık bi an önce doğsun istiyorum heralde :))
Tesekkurler.gercekten cok zormus allah kimsecikleri dusurmesin.ne hayatlar var insan gozuyle gormeyince bilmiyormus.cok sukur gecti gitti diger ay tekrar gelecez.artik sizlerin dogumunu beklemedeyiiz :)) hadi gelsin melekler.
evet ya valla bişey kalmadı şükürrr :) salı sabah 8 de hastanede olcamsağlıkla gelsinler de sıraya bakmıyo bu iş cidden ben çok seviyodum ipek ismini ama onun içine sinmeyince ortak bi karar olsun hadi dedim. bizimde oldu isim krizimiz, kaynanam annesinin ismini koymamızı istedi, yüzüne karşı kestirip attım valla, eşimede dedim ilk çocuğa ben koyarım ismi, ne de olsa ikinci imkansıza yakın, sorun yok yaneee
evet ya valla bişey kalmadı şükürrr :) salı sabah 8 de hastanede olcamsağlıkla gelsinler de sıraya bakmıyo bu iş cidden ben çok seviyodum ipek ismini ama onun içine sinmeyince ortak bi karar olsun hadi dedim. bizimde oldu isim krizimiz, kaynanam annesinin ismini koymamızı istedi, yüzüne karşı kestirip attım valla, eşimede dedim ilk çocuğa ben koyarım ismi, ne de olsa ikinci imkansıza yakın, sorun yok yaneee
hahahahahahaaa neden ikinci imkansıza yakın kız oluru yokmu yane)) merak ettim kaynananın annesinin ismini şimdi yazıver bi hadi bakalım doğurunca kendine gelince haber ver bize
doğum yapan arkadaslar hastanede neler lazim oluyor valizimi hazirladim ama unuttugum bir sey varmi demekten kendimi alamiyorum
kizlar epidural ve spinal anestezinin karisimini yaptiran varmi kombine mi neymis memnun kalan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?