mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
inşallah öyleyimdir tabi canım bal damlıyor ağzından balllllll
öylesin öylesin allahın izniyle ben doğuma gidince sende hamile olduğunu öğreneceksin gibime geliyor:9: ayy allahımm inşaallahhhhhhhhhhhhhh
oy oy canım benim az kalmıs doguma saglıklı sıhatli dogur insallah stres yapma en güzeli normal dogum bi bakmıssın dogmus dogumdan sonrada cok rahat olyosun.insallah allah bizlerede nasip etsin insallah anne olmayı amin
canımmm vallahi her an bekliyoruz artık hayırlsı olsun hakkımızda rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguuyuuuu

Dikişim açılmış gibi biraz hafif sulanma var :(((
canım çok mu iş yaptın yaaa doktora git ve bizide hemen haberdar et

duygu senin ne zaman doğum az kaldı.başka kim kaldı doğurmayan bizim topicten ?

benim doğum tarihi belli değil işte canım her an bekliyoruz tahmini doğum tarihi 30 unu gösteriyor ama doktorum 20 sinden sonra tetikte ol demişti tetikteyiz anlıyacağın hahahahahha:10: bayanakıllı serapbebekistiyor sizlere ne diyor doktorunuz kızlar ne zaman doğum

Dikişim açılmış gibi biraz hafif sulanma var :(((

Canimm dikkat et kendine karindaki dikisten anlamam ama benim dikislerim atti bi iki gun once dun bende de cok hafif kan geldi dikis yerinden lohusa kani degil belli de bi daha olmadi allahtan acilcak diye cok korkuyorum kasigima dogru da var ya benim dikisim cok agri yapiyor hareket eden bi bolge oldugu icin de korkuyorum bi dr.a danis istersen belki de normaldir

Duygucum face im var benim burda da yazmistim hatta da yillar once kucuk yegenimin adiyla almistim hala onu kullaniyorum ismi. Kaldi oyle kimse girmiyor benden baska ama tamamen benim eklersen ordan atarim fotomuzu :) ozelden yazayim

Duygucum face im var benim burda da yazmistim hatta da yillar once kucuk yegenimin adiyla almistim hala onu kullaniyorum ismi. Kaldi oyle kimse girmiyor benden baska ama tamamen benim eklersen ordan atarim fotomuzu :) ozelden yazayim
tamam canım hemen ekliyorum ;)

benim doğum tarihi belli değil işte canım her an bekliyoruz tahmini doğum tarihi 30 unu gösteriyor ama doktorum 20 sinden sonra tetikte ol demişti tetikteyiz anlıyacağın hahahahahha:10: bayanakıllı serapbebekistiyor sizlere ne diyor doktorunuz kızlar ne zaman doğum
canım biz en son ctesi gittik kontrole. artık heran gelebilir demişti. haftaya kadar o gelmezse kontrole gelin dedi. inşallah ctesiye kadar gelmez dişye dua ediyorum ben de çünkü annem ctesi gelicek. onu alıp hastaneye kontrole gidicez. daha sonra dilediği zaman gelebilir artık :) heyecan dorukta bekliyorum ben de öyle..

canım biz en son ctesi gittik kontrole. artık heran gelebilir demişti. haftaya kadar o gelmezse kontrole gelin dedi. inşallah ctesiye kadar gelmez dişye dua ediyorum ben de çünkü annem ctesi gelicek. onu alıp hastaneye kontrole gidicez. daha sonra dilediği zaman gelebilir artık :) heyecan dorukta bekliyorum ben de öyle..

hadi bakalım hayırlısıyla gelsinler kuzular vallahi bizde bekliyoruz heycanla bakalım hangimiz önce doğurcak :9:

$worldof 2.webp $worldof.webp canım tekrar gözünüz aydın olsun Allahh analı babalı büyütsün inşaallah maşaallah çok tatlı bi oğluşun var:emir_bebek: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Aradım doktoru batikonla pansuman yap devam ederse gel dedi. Ama anneme göre tablo kötü tekrar dikilebilir bile diyo. ben göremiyorum bakamıyorum daha doğrusu. Cesede bile bakarım ama kendi yarama bakamıyorum. Yarın Neşeyi aşıya götürcez ordan gideyim olmazsa... :(((

Aradım doktoru batikonla pansuman yap devam ederse gel dedi. Ama anneme göre tablo kötü tekrar dikilebilir bile diyo. ben göremiyorum bakamıyorum daha doğrusu. Cesede bile bakarım ama kendi yarama bakamıyorum. Yarın Neşeyi aşıya götürcez ordan gideyim olmazsa... :(((

canım ya çok geçmiş olsun yarın kesin git ne olur annende öyle diyorsa kesin git yarın doktor ne dicek ihmal etme sakın gelir gelmezde yaz bize nasıl öyle olduki yahu çok mu eğilip kalktın naptın

güle güle büyüt bebeişini canım.evet gayret et devamında süt gelicek.komposto rezene çayı iç.hiçbirşey bulamazsan şekerli su yap iç süt yapıyo canım.ben başta mama vermedim alışmasınıda istemedim gerçi ama sarılık olunca bende mama vermeye başladım geceleri 1 yada 2 kez.sende fazla verme emzirmeye çalış baktın hep emiyo ama doymuyo o zaman verki sarılık olmasın.

kızlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.mama verme demişsiniz ama mama vermezsek 1-2 damla sütle çocuk sarılık olurmuş.ilk 1 hafta sarılık için önemliymiş.kızım memede uğraşıyor ama yok 1-2 damla var sadece.makinayla sağıyorum.onu da biberonla veriyorum.dün hastaneden çıktık buğün yeme içmeyi düzene koydum diyebilirim.rezene,anason,ısırgan,kimyon karışımından çauy yaptım.malt içeceği ,helva,ayran ,meyve suyu.... şeklinde süt için takviyeler yapıyorum.

makinayla günde kaç kere sağmalıyım?kaç dakika sürmeli sağması?göğüslerim şişti ve çok acıyor.ne yapmalıyım ?akılı verin nolur bana.

bnm kızım sarılık oldu goguslerım dugumlendı kızım sutun olmasına ragmen sarılıktann dolayı emmedi hep uyuyodu 1 gece hast. yattık ucları fln okadar dolmustuki bebek tutamıyodu sagma mak. sagdık bıberonla verdık hemsıreler vermeyın bıberonla dedıler butun hast. seferber oldu kac hemsıre geldi ugrastı doktor mama ver demedi sadece süt varsa bol bol emzir dedi ama sut yoksa da mecbur verceksin tabii bana hemsıreler 5 dk sag cok sagma yapısını bozarsın gibi seyler dediler sende sutun gelişine gore sagabilirsin zaten 10-15 dk sonra rahatsız edıyor ınsanı yada benım kiler ogun cok fenaydı o yuzden oyle oldu doktoruna danıs ona gore hareket edersin cnm ben gunde 2-3 lt yakın su tuketıyorum taze mryve suyu sıkıp içiyorum 1-2 bardak rezene 1-2 bardak humana steel tea hurma cevizli sucuk kuru siyah uzum tuketıyorum kuru ıncırde sut yapıyomus
ayrıca gogsulerınde sertlık varsa yanma zonklama v.s. yani düğümlenmiş olabilir sıcak soguk kompres yap sıcak su sabun goguslerını ov masaj yap sut kanallarını acar 10 -15 dk yapabilirsen yap arkasından da soguk suyla biraz biraz ov cnm gogus dıbınden ucuna dogru ovuluyor ben o sekilde atlattım cok sukur biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir

Canim cok gecmis olsun tekrar dikise fln gerek kalmaz umarim dinlenmeye bak is mi yaptin ki boyle oldu bi goster bakalim ne diyecek doktor

hadi bakalım hayırlısıyla gelsinler kuzular vallahi bizde bekliyoruz heycanla bakalım hangimiz önce doğurcak :9:
amin canım inşallah sağlıkla gelsin bebişler. kızlar biraz erken geliyomuş erkekler gününü bekler diyolar. zaten benden öndesin önce sen doğurursun gibi geliyo bana. zaten bende hiç bi belirti yok şimdilik :)

Benim de gecen günki zorunlu muayeneden midir nedir sag tarafi kizarmis sanki kaniyo tam göremiyorum :( bi de kabarik kalmis orda et cok fena. zaten göbegim hala inmedi göremiyorum üstten bakinca. Devamli icten batma var sanki dikis batiyo icimden. İnsallah kisa zamanda gecer cok rahatsiz edici bisey ya.
Gecmis olsun canim doktordan sonra bize haber ver belki hafif bi enfeksiyondur batikonla gecer..

amin canım inşallah sağlıkla gelsin bebişler. kızlar biraz erken geliyomuş erkekler gününü bekler diyolar. zaten benden öndesin önce sen doğurursun gibi geliyo bana. zaten bende hiç bi belirti yok şimdilik :)
canım bende diyorum kız erken gelirmiş diye ama benimki erkek gibi kız olcak herhalde diyorum ;) hahahahahahah:9:

Duyguuu dogur artik hadi 4 gözle bekliyoruz kuzunu;) belki biz de talip oluruz kizimiza burdan.:))))

canım inan bizde artık diyoruz gelsin diye ama yalancı sancılar başladı artık kasıklara ani sancılar giriyor ara ara özellikle geceleri o kadar zamanını bekliyor kızım allahım kolay hayırlı doğumlar nasip etsinnn.. vallahi sen varsın celiin var worldof var duydunmu var bakalım kızım hanginizinkini beğenicek:9: hahahahahaha kız evi naz evi şekerim babam kocama 6. isteyişinde verdi beni ona göreeee benim kızımıda zor alırsınız gibi geliyor hahahahaha:10::9:

Günaydın güzel anneler

Sağlık ocağından geliyoruz Neşe tavşanımın aşısı vardı. Hiç ağlamadı benim Neşe kekliğim :9: 3500 olmuş sonunda kızım. Bugün tam 1aylık oldu. 2800le hastaneden çıkmıştık. Normalmiş şükür kilo alımı. Bu kadar kusma ve kakaya rağmen bana da iyi geldi. 3-4kere kaka mutlaka yapıyo. 5-6 da çiş. :37:

Gelelim bana. Pansumana devam et dedi sağlık ocağındaki. Delik kapanırmış. Annem de akıntının azaldığını söylüyor. Bakalım ptesiye kadar devam edeyim. Inşallah düzelir :((

canım bende diyorum kız erken gelirmiş diye ama benimki erkek gibi kız olcak herhalde diyorum ;) hahahahahahah:9:

canım inan bizde artık diyoruz gelsin diye ama yalancı sancılar başladı artık kasıklara ani sancılar giriyor ara ara özellikle geceleri o kadar zamanını bekliyor kızım allahım kolay hayırlı doğumlar nasip etsinnn.. vallahi sen varsın celiin var worldof var duydunmu var bakalım kızım hanginizinkini beğenicek:9: hahahahahaha kız evi naz evi şekerim babam kocama 6. isteyişinde verdi beni ona göreeee benim kızımıda zor alırsınız gibi geliyor hahahahaha:10::9:

hahah maşallah kızına sen doğur talipleri çok olacak belli

Günaydın güzel anneler

Sağlık ocağından geliyoruz Neşe tavşanımın aşısı vardı. Hiç ağlamadı benim Neşe kekliğim :9: 3500 olmuş sonunda kızım. Bugün tam 1aylık oldu. 2800le hastaneden çıkmıştık. Normalmiş şükür kilo alımı. Bu kadar kusma ve kakaya rağmen bana da iyi geldi. 3-4kere kaka mutlaka yapıyo. 5-6 da çiş. :37:

Gelelim bana. Pansumana devam et dedi sağlık ocağındaki. Delik kapanırmış. Annem de akıntının azaldığını söylüyor. Bakalım ptesiye kadar devam edeyim. Inşallah düzelir :((

geçmiş olsun hemen geçer inşallah
neşe hanımda büyümüş maşallah :nazar::nazar:dün aklımdaydı 1 aylık oldu mu acaba diye ne çabuk geçmiş zaman
uykusuzluk devam ediyormu bu arada Allah sabır versin hepinize

Back
X